نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجو کردن در جدول و نمایش در گرید

  1. #1

    جستجو کردن در جدول و نمایش در گرید

    لطفا یک نمونه از جستجو در جدول با شرط بر روی یکی از فیلد ها برام بگذارید.
    دارم نا امید میشم درست یاد نگرفتم یا درست یادم ندادند؟؟
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله lida : یک شنبه 04 دی 1384 در 21:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    منظورتون با دستورات Sql یا با Table های خود برنامه ؟

  3. #3
    ؟؟؟
    من که نفهمیدم منظور شما چیه؟

    با جداول اس کیو ال فقط آن فیلد مورد نظر همراه رکورد های بالا و پایینش نمایش یابد ولی آنکه مورد جستجو بوده سلکت شود.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    اول یه کانکشن، یه آداپتر و یه تیبل درست میکنی
    فرض کنیم جدولت دو تا فیلد ID و Name داره
    یه تکست باکس با نام t و یه لیست باکس با نام l(ال) داری.
    میخوای کاربر قسمتی از نام رو توی t بنویسه و چیزایی که براش پیدا میشه توی لیست l قرار بگیره

    حالا مینویسی:
    DataSet.Tables(0).DefaultView.RowFilter = "Name = '" & t.Text & "'"

    و این یعنی این که ای دیتا ست عزیز! جدول صفر رو انتخاب کن(هر جدولی یه شماره ای داره . اولین جدول شمارش صفره) حالا اون فیلد هایی از این جدول که RowFilter شون برابر با
    "Name = '" & t.Text & "'"
    هست(یعنی رکورد های جدول رو این طوری فیلتر کن(که همون سرچ کردن باشه)) رو انتخاب کن

    خب! تا اینجا گفتی که سرچ بکنه حالا میخوای نتیجه ی اون سرچ رو نشون بدی اونم تو یه لیست باکس

    قبلا تمام رکورد های جدول 0 توی DefaultView بود اما الان با این کاری که کردی فقط جدول هایی که میخوای توی DefaultView هستن. حالا باید بهش بگی تا وقتی که توی DefaultView رکورد هست، اطلاعات فیلد Name از جدول صفر بیاد تو لیست باکس ِ l
    پس بنویس:
    For i As Integer = 0 to DataSet.Tables(0).DefaultView.Count - 1
    ListBox1.Add(DataSet.Tables(0).DefaultView(i).Rows ("Name").ToString
    Next

    DefaultView یه چیزی هستش تو مایه های جدول(راستشو بخوای خودمم نمیدونم چیه اما چیز با حالیه) که تو میتونی اطلاعات جدول رو در اون قرار بدی. حالا هر جدولی هم برای خودش یه DefaultView داره(که اون دیفالت ویوو یه DataView ای هست که بطور اتوماتیک درون اون جدول وجود داره(یعنی بند هستش به اون جدول))
    درضمن اینو هم بگم اکه این DefaultView نسبت به DataView هایی که به صورت دستی ایجاد میکنیم یه DataView ی خیلی مناسب تری هست و کار ما رو آسونتر میکنه چون بقیه ی DataView ها این امکان رو به این آسونی به ما نمیدن که بتونی نتیجه ی سرچت رو درون اونها قرار بدی(یا حداقل من این کار رو بلد نیستم) خلاصه گیر نده . از همین DefaultView استفاده کن

    نکته ی دیگه ای که باید به اون بپرذازم اینه که من هر کدوم از این کلمات رو با بدبختی به دست اوردم و مدت مدیدی دنبال یه کد به این آسونی و باحالی بودم. ازشون خوب مراقبت کن

    فعلا خداحافظ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    میخوای یه نگاهی هم به http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=35035 بنداز

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773
    دستت درد نکنه ما هم استفاده کردیم ...

  7. #7
    سلام اگر من بخوام حاصل یک نتیجه که از فرم یک دارم را در فرم 2 استفاده کنم چه جوری باید این کار رو بکنم چون من این کار رو برای 5 تا فرم باید انجام بدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    ش مثل شی گرا.
    شما میتونید هر جور object و متغیر رو با استفاده از کلمه Public تعریف کنید و اونوقت هر جا خواستید بهش مقدار بدید.
    مثلا می خواهیم یک دیتاست رو که در Form1 پر می شه در Form2 هم داشته باشیم.

    'in Form1:

    Dim Ds as New Dataset

    تعریف دستاست در فرم دوم

    'in Form2

    Public Dts2 as new Dataset
    نمایش فرم 2 از توی فرم یک و مقدار دهی دیتاست:

    'in Form1
    Dim F2 as new Form2
    F2.Dts2 = Ds
    F2.Show


    موفق و موید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •