نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یه مشکل کوچیک در Bind کردن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457

    یه مشکل کوچیک در Bind کردن

    سلام. فرض کنید که یه کمبو باکس 1 داریم که درون هر آیتم اون، ID ی یکی از جدول های بانک اطلاعاتی ما قرار داره
    مثلا این کمبو باکس 1 آیتم هاش به این صورته: 34، 7، 92.
    و اینا یعنی این که یه جدول دیگه داریم که در اون جدول با سه تا رکورد کار داریم : رکورد هایی که ID اونا 34، 7 و 92 هستش.
    و از اون رکورد ها ما میخوایم فیلد "Name" رو وارد یه کمبو باکس 2 کنیم(فیلد Name رو به ComboBox2 بیند کنیم) حالا باید چکار کنیم؟
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    میخوام سوالم رو یه جور دیگه بیرسم
    من میتونم به وسیله ی یه DataView اطلاعاتی رو که میخوام سرچ کنم. حالا ممکنه سرچ فقط یه جواب داشته باشه ممکن هم هست که چند تا رکورد رو برگردونه. در هر دو صورت چطوری میشه اطلاعات DataView رو در دست گرفت؟ مثلا به کاربر فقط یه فیلد رو توی یه Text Box نشون داد یا همه ی اونا رو تو یه دیتا گرید نشون داد؟(اولی مهم تره)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    به این که هیچکی جوابمو نمیده مطمئن بودم
    جواب من این بود:
    DataSet.Tables(0).DefaultView.RowFilter = "ID = '" & txtID.Text & "'"

    این برای فیلتر کردن بود
    و این هم برای فراخوانی:
    For i As Integer = 0 to DataSet.Tables(0).DefaultView.Count - 1
    ListBox1.Add(DataSet.Tables(0).DefaultView(i).Rows("LastName").ToString
    Next

    اون قسمتی رو که Bold کردم بلد نبودم
    یعنی اصلا نمیدونستم که باید فقط از DefaultView استفاده کرد و ثانیا هم نمیدونستم که برای تعیین رکوردی که میخوایم نشون داده بشه باید بعد از خود DefaultView اندیس مورد نظرمون رو بنویسیم.
    از خودم تشکر می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    عاقبت جوینده یابنده است.
    در پناه حق موفق باشی آقا سید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    عاقبت جوینده یابنده است.
    در پناه حق موفق باشی آقا سید
    هااااا گفتی برادر... گفتی آقا سید منو یاد سالهای جنگ انداختی...
    چه رشادتایی که با هم نکردیم!!!

    اما محسن خودمونیم، خداوکیلی پدرم در اومد تا فهمیدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط vbapr2005
    هااااا گفتی برادر... گفتی آقا سید منو یاد سالهای جنگ انداختی...
    چه رشادتایی که با هم نکردیم!!!

    اما محسن خودمونیم، خداوکیلی پدرم در اومد تا فهمیدم
    من امروز یه فیلم توضیع شده از سایت مایکروسافت رو دیدم که بایند کردن رو با یه Drag کردن انجام میده. با کلیه امکانت آپگرید کردن و دلیت کردن و اینسرت کردن جابه جایی بین رکروزد ها و....
    به عبارتی سه صوت!!
    من دنبال آدرس دقیق سایت میگردم تا بتونم برات بذارم تو این قسمت که ازش لستفاده کنید. اگر هم پیدا نکردم باید یه فایل 4MB رو آپلود کنم
    منتظر باش

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    دستت درد نکنه محسن عزیز
    راستشو بخوای به نظر من کد نویسی حالش بیشتره. نظرت چیه؟
    البته اینو هم بگم که من تا حالا هیچ وقت با اشیاء قابل لمس با دیتابیس کار نکردم

    به هرحال دستت درد نکنه دوست خوبم. ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. bind کردن همه فیلدهای جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 بهمن 1386, 10:23 صبح
  2. چطور کامبوباکس را به دیتا ست bind کنم ؟
    نوشته شده توسط alih988 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 16:47 عصر
  3. Bind کردن به چه معنی است
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 20:18 عصر
  4. Bind کردن فیلدهای کریستال ریپورت به فیلدهای جدول مورد نظر از طریق کد
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 21:36 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •