نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک چند تا سوال ابتدایی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706

    Question یک چند تا سوال ابتدایی

    1) برای اینکه بتونیم به کنترل هایی مثل Button خاصیت Style Xp را بدیم باید چه کار کنیم البته روی System که میزارم تفاوتی نمی کنه ؟

    2) آیا VB.Net به غیر از DataGrid از کنترل شبکه دیگه ای مثلا OCX هم پشتیبانی میکنه اگر جواب مثبته لطف کنید توضیح بدید چون DataGrid را اونقدرها که انتظار داشتم جالب نبود ؟

    3) برای نشون دادن یک Form دیگه باید چه دستوری وارد کنیم مثل دستور Form1.Show مربوط به VB6 و لطف کنید خواصش را هم بگید مثلا Form1.Show 1 در VB6

    4) آیا VB.Net از کنترل آرایه ای هم پشتیبانی میکنه مثلا Text(0).Text و Text(1).Text در VB6

    5) اینکه گفته میشه برنامه هایی که با Net. کامپایل میشه دیگه احتیاجی به DLL نداره و همه را یک تکه می کنه آیا حقیقت داره و واقعا ما از شر DLL ها خلاص شدیم یا خیر ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Lightbulb

    1-در مورد سوال اول بگم خدمتتون که اگر از VS2005 استفاده میکنی این خاصیت رو خودش اتوماتیک براتون به نمایش میذاره. اگر از VS2003 استفاده میکنید باید از کامپوننت استفاده کنید.

    3- برای نشون دادن فرم دیگه که این یک سوال تکراری است باید به شیوه زیر عمل کنی

    Dim DialigForm1 As New Form1
    dialogform1.show
    یا
    dialog form1.showDialog


    4- منظورتون بیرون کشیدن یک زیر رشته ار رشته اصلی هست.

    5- نه چنین چیزی تا جایی که من اطلاع دارم صحت نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    4 - تا اونجایی که من میدونم ما تو .Net همچین چیزی نداریم. اما اگه بخواید برای n تا کنترل شبیه به هم (مثلا دکمه های ماشین حساب) فقط یه بار کد بنویسید باید این کار رو بکنید:
    Private Sub Button1_Click (...) Handles Button1.Click, Button2.Click, Button3.Click ...

    و این یعنی این که چیزی که شما فعلا دارید مینویسید یه روال ساده هستش که با این روال هیچ فرقی نداره:
    Private Sub AAA
    .
    .
    .
    End Sub

    تنها فرقش اینه که تو روال اولی یی که نوشتید گفتید این روال وقتی فراخوانی بشه که برای Button1 رویداد Click صدا زده بشه، برای Button2 رویداد Click صدا زده بشه، برای...
    حالا چجوری میشه فهمید که این اینونت برای کی بوده؟ به وسیله ی sender(که یکی از متغیر های ساب اولی هست که نوشتید(و من به جاش سه تا نقطه گداشتم))
    به جای اون سه تا نقطه ای که گذاشتم وی بی دات نت دوتا متغیر میذاره یکی همین sender و اون یکی e.
    (راجع به e من یه سوال پرسیدم) اینجا:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=25617

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    در مورد سوال 3 با اجازه از دوست عزیزم آقا محسن این رو هم بگم که تو VB 2005 برای نشون دادن یه فرم دیگه خیلی ساده همون Form2.Show رو مینویسیم مثب VB 6 و دیگه نیازی به تعریف یه متغیر به عنوان فرم و ... که آقای کاویانی نوشتن نداریم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    مرسی همه دوستان.
    جواب 1 آقای M.Kavyani:
    بنده در نسخه 2002 هم این Style را دیده بودم که ظاهرا احتیاج به تنظیمات System داشت

    یه سوال دیگه داشتم در رویداد KeyPress مربوط به کنترل مثلا Button در VB6 مقداری به نام Keyascii داشتیم که کدهای Ascii را می تونیستیم مقدار گذاری کنیم ولی در Net. فقط مقدار Sender و e هست می خواستم ببینم چطوری می تونیم برای این رویداد استفاده کنیم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    if e.keycode = keycode.return then
    .
    .
    .
    end if
    یا این یا یه چیزی تو همین مایه ها
    یعنی در حقیقت متغیر هایی که ما اونا رو تو 6 میدیدیم همه شون عضو e شدن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    آقا یک دنیا ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •