نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: e چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457

    Question e چیست؟

    سلام به برنامه نویسان محترم
    لطفا بگین که جریان این e چیه؟
    (لطفا سطح پایین توضیح بدین. من هنوز دانشگاه نرفتم!!!)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336
    می شه بگین این e
    رو کجا شنیدید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    همانطوری که حتما میدونی 2 تا شی هستند که توی VB.Net خیلی پر کاربردند و اصلا توی VB 6 خبری از اونا نبود. یکی sender و اون یکی e.
    باز هم همونطوری که میدونی اگه مثلا روی یه Button دابل کلیک کنی تا کدهای مربوط به فرمش بیاد مینویسه:
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, _
    ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

    End Sub

    حالا من میخوام ببینم که این e -که همه جا هم هستش- چیکاره است؟(البته یه کمی باهاش آشنا هستم اما دقیقا میخوام به صورت کلاسیک و منظم راجع به اون اطلاعات داشته باشم.)
    آخرین ویرایش به وسیله vbapr2005 : دوشنبه 10 مرداد 1384 در 01:33 صبح

  4. #4
    به طور ساده از این پارامتر برای ارسال مقادیری که با fire شدن بعضی از event ها بوجود میان استفاده می شه که یک نمونه از کلاس EventArgs است. مثلا اگر MouseDown از form رو ببینید متوجه میشید که این شئ 2 تا property به نام های X و Y داره که بیان کننده محل کلیک mouse است. کلاس MouseEventArgs در واقع از روی inherit ، EventArgs شده.
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : دوشنبه 10 مرداد 1384 در 13:23 عصر
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    ممنون. باید سعی کنم قشنگ بفهمم که چی گفتی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336
    بزار برات یک کمی واضح تر توضیخ بدم.
    اگه یادت باشه در vb 6 مثلاً اگر از event
    mouse Move استفاده می کردی
    چند تا موررد اضافه می شد مثل: x و y موس
    حالا در vb.net همهی این ها رو جمع کردن و گذاشتن در e
    و برای دیدنش کافی هست e را نوشیته و یک . بزنی
    مثلاٌ شما در event بسته شدن فرم می تونی از e.cansel استفاده کنی تا این اتفاق نیوفته

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    آهان! دستت درد نکنه. (فکر میکنم) قشنگ فهمیده باشم.
    حالا لطفا اگه میشه به این سوال هم جواب بده:
    اون sender فقط برای اینه که ما بفهمیم برای چه شی ای این event رو احضار کرده؟
    یعنی میخوام بپرسم فقط به همین درد میخوره؟ (که البته این خودش به تنهایی خیلی مهمه)

  8. #8
    زمانی که یک fire ، Event می شه یک نمونه (instance) از اون شئ به عنوان sender به درون Event پاس داده میشه! که همونطور که اشاره کردید استفاده های زیادی داره. یکی از استفاده های اون رو میشه زمانی دونست که یک تابع ( یا بهتر بگم یک delegate ) بیش از یک Event رو از object های مختلف هندل می کنه. کاری که می شه گفت به جای ساختن control array در مثلا VB6 انجام میشه.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336
    توضیح کامل است! من جسارت نمی کنم دیگه چیزی بگم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •