نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: توليد خطوط تصادفي در صفحه

  1. #1

    توليد خطوط تصادفي در صفحه

    سلام دوستان يه برنامه مي خواستم كه به صورت تصادفي خطوط رنگارنگي رو روي صفحه چاپ كنه، كه اندازه خطوط بين 40 تا 100 پيكسل باشه برنامشو نوشتم اما تو قسمت 40 تا 100 پيكسل به مشكل خوردم كسي مي تونه كمكم كنه؟(پيشاپيش ممنون از راهنمايي هاتون)
    اينم برنامه اي كه خودم نوشتم:
    c.JPG

  2. #2

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    سلام كسي نمي تونه كمكم كنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    ساده ترین کار اینه که مقدار تصادفی اول برای سول و عرض رو که بدست اومده توی یه متغیر نگه داری کنی و مقدار تصادفی بین 40 تا 100 رو باهاش جمع کنی تا دقیقا اندازه دلخواهت بدست بیاد
    شاید نیاز باشه نظارت کنی که اندازه ها طوری انتخاب بشن که خطها از صفحه بیرون نره

  4. #4

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    اول از همه از راهنماييتون متشكرم
    دوم اينكه: من يه فرمول پيدا كردم براي به دست اوردن فاصله دو نقطه (يا همون طول خط) كه پايين گذاشتمش، بنا به گفته شما مقادير x,y (مختصات نقطه اول) رو و مقدار d (طول خط ) رو هم با تابع random جا گذاري كنم و بعد مقدار a,b (مختصات نقطه دوم) رو به دست بيارم اما از اونجا كه رياضيات من خيلي ضعيفه تو محاسبه به مشكل مي خورم شما ميتونيد كمكم كنيد...؟
    furmul.JPG

  5. #5

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    شما رو بخدا اگه كسي مي تونه راهنماييم كنه خواهشا

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    با سلام

    برنامه داره باهات حرف می زنه گوش کن: "برنامه ای که خطوط بین 40 تا 100 پیکسلی رسم کنه."

    حالا من واضح تر می نویسم: برنامه ای که خطوطی را رسم کند با این شرط که خطوط بین 40 تا 100 پیکسل باشند.

    در مبانی برنامه نویسی می خوانیم هر جا شرط بود از دستور if استفاده کنیم.

    مثلا برنامه ات میشه مثل زیر:
    توضیح: خطوطی که بینشون فاصله هست رو من اضافه کردم

    #include<graphics.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<conio.h>
    #include<dos.h>

    #include<math.h>

    void main (void)
    {
    int gd, gm;

    int x1, x2, y1, y2, d;

    dg = DETECT;
    initgraph(&gd, &gm, "");
    randomize();
    while(!kbhit())
    {
    setcolor(random(15)+1);

    x1=random(640);
    x2=random(640);
    y1=random(480);
    y2=random(480);
    d = (int) sqrt((x2 - x1) * (x2 - x1) + (y2 - y1) * (y2 - y1));
    if(d>=40 && d<=100)

    line(x1, y1, x2, y2);

    }
    }

  7. #7

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    سلام
    يه سوال فني (int) كه تو خط 25ام استفاده شده براي چي هستش؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    سلام
    int عبارتی که ازش جذر گرفته شده رو به عدد صحیح تبدیل میکنه(قسمت اعشاری رو حذف میکنه).

  9. #9

    نقل قول: توليد خطوط تصادفي در صفحه

    سلام

    خيلي ممنون حالا يادم اومد

تاپیک های مشابه

  1. توليد عدد تصادفي بين 1 تا 2000
    نوشته شده توسط MohammadGh2011 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 13:18 عصر
  2. سوال: كمك در مورد توليد اعداد تصادفي
    نوشته شده توسط assadiehsan در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 17:18 عصر
  3. سوال: مشكل در توليد اعداد تصادفي در اينترنت اكسپلورر
    نوشته شده توسط zabihollah در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 21:33 عصر
  4. تعداد خطوط مشخص در هر صفحه
    نوشته شده توسط sa_ghaznavi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 14:30 عصر
  5. كد توليد اعداد تصادفي 12 رقمي رو كي داره ؟
    نوشته شده توسط a_m_i_n_000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •