نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

  1. #1

    Tick ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    با سلام ...
    من یک فایل HTML دارم که متنش فارسی هست ...
    من این فایل رو به ایمیلی ارسال میکنم ، اما حروفش ناخوانا هستند ( یا به صورت علامت سئوال ) ؟
    توجه کنید که فایل رو Attach نمی کنم بلکه فرمت ایمیل HTML هست ...
    من از کامپوننت IDMessage و IDSMTP استفاده میکنم ، کدوم خاصیت از کامپوننت IDMessage رو باید تنظیم کنم تا این مشکل حل بشه ؟

    خاصیت CharSet رو به UTf-8 تغییر دادم ، باز هم نشد ...

    لطفا اگه تجربه این کار رو دارید راهنمایی کنید ...

    با تشکر ...

  2. #2
    احتمالا بخاطر این مسئله هست که متن در IdMessage بصورت string نگهداری میشه، نه WideString.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    احتمالا بخاطر این مسئله هست که متن در IdMessage بصورت string نگهداری میشه، نه WideString.
    ممنونم ...
    راه حلی برای این مشکل سراغ ندارید ؟

    ...

  4. #4
    باید از TIdEncoderMIME برای Encode کردن متن به base64 استفاده کنید. این کلاس یک رشته string به شما میده که حاوی متن نامه بصورت Encode شده هست. این رشته را باید به IdMessage بدید و Encoding را تنظیم کنید. در نهایت باید با IdSMTP پیام را ارسال کنید.
    برنامه Mail Client کاربر باید بتونه این نامه و encoding اش را تشخیص بده و آن را Decode کنه و به کاربر درست نمایش بده.
    کد شما چیزی شبیه به کد زیر میشه (فرصت نشد بعد از نوشتن تستش کنم):

    uses
    TntComCtrls, IdSMTP, IdMessage, IdCoderMIME;

    procedure TForm1.SendMail;
    var
    Stream : TMemoryStream;
    Encoder : TIdEncoderMIME;
    EncodedText : string;
    MailText : TIdText;
    begin
    Stream := TMemoryStream.Create;
    Encoder := TIdEncoderMIME.Create(nil);
    try
    //Retrieve the message from a Unicode source
    TntRichEdit1.Lines.SaveToStream(Stream);
    //Encode the message
    Stream.Position := 0;
    EncodedText := Encoder.Encode(Stream);
    finally
    Encoder.Free;
    Stream.Free;
    end;

    //Prepare the message
    with IdMessage1 do
    begin
    IsEncoded := True;
    ContentType := 'text/html';
    ContentTransferEncoding := 'base64';
    //Create a new message part
    MailText := TIdText.Create(MessageParts);
    MailText.ContentTransfer := 'base64';
    MailText.ContentType := 'text/html';
    MailText.Body.Text := EncodedText;
    end;

    //Sending the message
    IdSMTP1.Host := 'smtp.myhost.com';
    IdSMTP1.Username := 'user';
    IdSMTP1.Password := 'pass';
    {if needed, other properties are set here.
    ... }
    IdSMTP1.Connect(30000);
    try
    IdSMTP1.Send(IdMessage1);
    finally
    IdSMTP1.Disconnect;
    end;
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    آقای کشاورز اگه با این روش میل رو ارسال کنیم و در مرورگر کاربر ایمیلش رو چک کنه آیا میتونه متون فارسی رو صحیح ببینه؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    اگه با این روش میل رو ارسال کنیم و در مرورگر کاربر ایمیلش رو چک کنه آیا میتونه متون فارسی رو صحیح ببینه؟
    نباید مشکل خاصی وجود داشته باشه، چون در این حالت هم باز یک Mail Client وجود داره، فقط سمت سرور هست و فقط رابط کاربری اش تحت وب هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    یه ایراد هست میل خالی ارسال میشه با این کد
    چرا mailText درون IdMessage1 گذاشتید؟
    چرا body مربوط به IdMessage1 رو در کد دخیل نکردید؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    چرا mailText درون IdMessage1 گذاشتید؟
    چرا body مربوط به IdMessage1 رو در کد دخیل نکردید؟
    برای اینکه متن این ایمیل یک متن ساده ASCII نیست. درباره MessageParts تحقیق کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    من هنوز سر در نمیارم چرا ایمیل ظاهرا خالی ارسال میشه چون وقتی یاهو رو چک میکنم ایمیل خالیه...

  10. #10

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    من هنوز سر در نمیارم چرا ایمیل ظاهرا خالی ارسال میشه چون وقتی یاهو رو چک میکنم ایمیل خالیه...
    احتمالا Message parts را درست تشخیص نمیده، شاید هم Encoding را. البته سورس بالا آزمایشی بود و من خودم تستش نکردم، ولی بهتر هست که با یک برنامه مطمئن مثل Outlook چک کنید و ببینید آیا متن را درست نمایش میده یا نه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    من با فایر فاکس ( مرورگر) ایمیل یاهوم رو چک میکنم
    قبلا که ایمیل روبه صورت ASCII پینگلیش میفرستادم درست بود الان میخام ایمیل رو فارسی ارسال کنم و با این کد با مشکل مواجه هستم. من ایمیلی ندارم که بتونم با OutLook چک کنم ایمیل هام مجانی هستن میخام حتی المکان بشه ایمیلهای فارسی رو در مرور گر هم چک کرد

  12. #12

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    نباید ربطی به فایرفاکس داشته باشه.

    من ایمیلی ندارم که بتونم با OutLook چک کنم ایمیل هام مجانی هستن
    هر شرکتی که POP3 مجانی بده، کفایت میکنه، مثلا GMail. غیر از این هم خیلی شرکت های دیگه هستند که دسترسی POP3 مجانی میدن، می تونید یکی از آنها را برای آزمایش استفاده کنید. یاهو و Hotmail دسترسی مجانی POP3 نمیدن.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  13. #13

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    امروز توسط یک لینک در سایت دوباره به این تاپیک رسیدم، برای تکمیل بحث...
    مشکل کارکترهای یونیکد فارسی در دلفی 2009 وجود نداره، پس اگر از این نسخه استفاده می کنید، می تونید از همون روش عادی ارسال ای میل استفاده کنید، و نیازی نیست که متن نامه را به Base64 کد کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #14

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    امروز توسط یک لینک در سایت دوباره به این تاپیک رسیدم، برای تکمیل بحث...
    مشکل کارکترهای یونیکد فارسی در دلفی 2009 وجود نداره، پس اگر از این نسخه استفاده می کنید، می تونید از همون روش عادی ارسال ای میل استفاده کنید، و نیازی نیست که متن نامه را به Base64 کد کنید.
    سلام.
    من در دلفی xe وقتی متن نامه ای رو به زبان فارسی ارسال میکنم به صورت علامت سوال در میاد کدی که استفاده میکنم اینه >
    Idmessage.body.addstring(memo1.lines)


    آیا نوع کد نویسی اشکال داره یا مشکل از جای دیگست ؟ چون عرض کرده بودید که از دلفی 2009 به بعد نیازی به کد کردن متن نامه نیست .

  15. #15

    نقل قول: ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    با عر ض شرمندگی از اینکه تاپیک قدیمی رو بالا آوردم . من از دیروز درگیر این مشکل بودم راه حلش رو پیدا نمیکردم اما بالاخره مشکل حل شد .

    برای کسانی که بعدا با این مشکل روبرو میشند پیشنهاد میکنم این لینک رو بخونند >
    http://www.e-iter.net/Knowledge/Indy9/007544.html#0005

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای برا خواندن فایل های HTML
    نوشته شده توسط kazex در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 16:08 عصر
  2. کلاس برای ایجاد کد های html
    نوشته شده توسط musiox در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 18:20 عصر
  3. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  4. html
    نوشته شده توسط mohssen1359 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1384, 21:30 عصر
  5. نمایش صفحات Html از بانک
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1384, 14:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •