نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: apiبرای فرستادن EMAIL به ADDRESSهای مورد نظر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    75

    apiبرای فرستادن EMAIL به ADDRESSهای مورد نظر

    ایا api هست که بتونیم ایمیل به ادرس مشخصی بفرستیم ؟

  2. #2
    سایت www.news2news.com را نگاه کن
    سایت مرجع api برای فاکس پرو است
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من نگاه کردم مثالهای مربوط به ایمیلش پولی :-x
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    راستی من دیشب تا ساعت 1 بعد از نصف شب داشتم دنبال این موضوع تو اینترنت می گشتم یک آدرس http://www.marshallsoft.com/see4fp.htm
    پیداکردم و دانلود کردم خیلی توپه هم ایمیل می فرسته هم چک می کنه امتحان هم کردم اما من از یک جای دیگه دانلود کردم و ورژن قدیمی ترش و دارم مربوطبه سال 2001
    :wink:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    marshalsoft هم خیلی از کامپوننتهاشو داره پولی میکنه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: apiبرای فرستادن EMAIL به ADDRESSهای مورد نظر

     
    Public Declare Function BMAPIAddress Lib "MAPI32.DLL" (lInfo&, ByVal Session&, ByVal UIParam&, Caption$, ByVal nEditFields&, Label$, nRecipients&, Recip() As MapiRecip, ByVal Flags&, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function BMAPIGetAddress Lib "MAPI32.DLL" (ByVal lInfo&, ByVal nRecipients&, Recipients() As MapiRecip) As Long
    Public Declare Function BMAPIGetReadMail Lib "MAPI32.DLL" (ByVal lMsg&, Message As MAPIMessage, Recip() As MapiRecip, File() As MapiFile, Originator As MapiRecip) As Long
    Public Declare Function BMAPIReadMail Lib "MAPI32.DLL" (lMsg&, nRecipients&, nFiles&, ByVal Session&, ByVal UIParam&, MessageID$, ByVal Flag&, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function MAPIDeleteMail Lib "MAPI32.DLL" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, ByVal MsgID$, ByVal Flags&, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function MAPIDetails Lib "MAPI32.DLL" Alias "BMAPIDetails" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, Recipient As MapiRecip, ByVal Flags&, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function MAPIFindNext Lib "MAPI32.DLL" Alias "BMAPIFindNext" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, MsgType$, SeedMsgID$, ByVal Flag&, ByVal Reserved&, MsgID$) As Long
    Public Declare Function MAPILogoff Lib "MAPI32.DLL" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, ByVal Flags&, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function MAPILogon Lib "MAPI32.DLL" (ByVal UIParam&, ByVal User$, ByVal Password$, ByVal Flags&, ByVal Reserved&, Session&) As Long
    Public Declare Function MAPIResolveName Lib "MAPI32.DLL" Alias "BMAPIResolveName" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, ByVal UserName$, ByVal Flags&, ByVal Reserved&, Recipient As MapiRecip) As Long
    Public Declare Function MAPISaveMail Lib "MAPI32.DLL" Alias "BMAPISaveMail" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, Message As MAPIMessage, Recipient() As MapiRecip, File() As MapiFile, ByVal Flags&, ByVal Reserved&, MsgID$) As Long
    Public Declare Function MAPISendDocuments Lib "MAPI32.DLL" (ByVal UIParam&, ByVal DelimStr$, ByVal FilePaths$, ByVal FileNames$, ByVal Reserved&) As Long
    Public Declare Function MAPISendMail Lib "MAPI32.DLL" Alias "BMAPISendMail" (ByVal Session&, ByVal UIParam&, Message As MAPIMessage, Recipient() As MapiRecip, File() As MapiFile, ByVal Flags&, ByVal Reserved&) As Long


    اینها api هایی هستن که تو vb ازشون میشه استفاده کرد شاید تو فاکس فرق کنه نمیدونم اما اسمشون باید یکی باشه

  7. #7

    نقل قول: apiبرای فرستادن EMAIL به ADDRESSهای مورد نظر

    فكر كنم قبلا دوستان سایت www.tek-tips.com را معرفي كرده بودند ولی به هر حال مجددا بنده در اینجا لینک مربوطه را برای علاقه مندان قرار می دهم
    نمونه مثال و سؤال و جوابهای بسیار خوبی جهت رفع بسیاری از مشکلات (من جمله بحث api ها و استفاده از com و ... )را خیلی خوب مطرح کرده است.
    http://www.tek-tips.com/faq.cfm?pid=184

    و اما راجع به مقوله ارسال ایمیل:
    Email/Website Hyperlinks on a Form

    http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=3889
    و
    Email with Attachment - Freeware JMail

    http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=3835
    و یا استفاده از نرم افزار outlook

    A sample form for outlook email handling

    http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=3808
    http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=766
    و موارد مشابه دیگر
    ...

تاپیک های مشابه

  1. 100 سورس از توابع APIبا توضیح
    نوشته شده توسط ali_habibi1384 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 249
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 16:55 عصر
  2. آیا در ارسال email مشکل دارید؟
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 11:46 صبح
  3. ارسال و مدیریت email در ++vc
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 19:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •