نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر اندازه فرم در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking تغییر اندازه فرم در زمان اجرا

    سلام

    شرمنده ام تالاری نبود که مربوط که ویژوال سی باشه اینجا مطرح کردم سئوالم رو البته من

    خودم فکر می کنم طبق عنوان تالار جای درستی این کار رو کردم ولی در هر حال اگه اشتباه

    عذر می خواهم

    دو تا سئوال داشتم ( البته دو تا سئوال که مربوط به هم هستند برای همین تاپیک جدا نزدم)

    1- چطوری می شه فرم رو تو ویژوال سی ++ با کد در زمان اجرا تغییر اندازه داد؟

    توضیح : می خواهم وقتی کلیدی رو کلیک کردم اندازه فرم رو به مقدار دلخواه تغییر بدهم

    2- خیلی ابتدایی هست خیلی و لی شرمندم چون تو کتاب جعفر نژاد هم که دیدم چیزی

    در موردش پیدا نکردم . می خواستم با فشردن یک کلید فرم دیگری ظاهر بشه؟

    توضیح: وقتی کلیدی رو در فرم اول فشردم فرم دوم نشون داده بشه

    اگر امکانش هست بهم زودتر جواب بدید

    با تشکر فراوان

  2. #2
    1) با استفاده یکی از توابع زیر : ( MFC و win32)
    (با تابع اول می توانید بگویید مثلا مکان x و y پنجره صرف نظر شود و فقط size آن تغییر کند.)


    SetWindowPos()
    MoveWindow()
    2) بستگی به پیاده سازی شما دارد ، مثلا فرم ساخته شده را با استفاده از توابع زیر (win32) (بسته به اینکه Modeless باشد یا modal):

    CreateDialog()
    CreateDialogParam ()
    DialogBox ()
    البته چون گفتید کتاب جعفر نژاد احتمالا منظورتان MFC هست ، در این صورت از این متد ها برای مورد 2 استفاده کنید:

    CDialog aboutDlg(IDD_ABOUTBOX); // ID and name of the dialog for modal
    aboutDlg.DoModal();

    -----------------------------------
    // for modeless
    CMyDialog* pDialog;

    void CMyWnd::OnSomeAction()
    {

    pDialog = new CMyDialog();

    if(pDialog != NULL)
    {
    BOOL ret = pDialog->Create(IDD_MYDIALOG,this);

    if(!ret) //Create failed.
    // error

    pDialog->ShowWindow(SW_SHOW);
    }
    else
    // error
    }


تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •