نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه برخی از عناسر لیستها را Disable کنیم

  1. #1

    چگونه برخی از عناسر لیستها را Disable کنیم

    سلام

    چگونه میتوان این گزینه را در کنترلهای لیست و کامبو استفاده کرد؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    اینو امتحان کن
    DIMENSION thisform.myTest[5]
    thisform.myTest[1] = "1 Enabled"
    thisform.myTest[2] = "\2 Disabled"
    thisform.myTest[3] = "\3 Disabled"
    thisform.myTest[4] = "4 Enabled"
    thisform.myTest[5] = "4 Enabled"
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  3. #3
    سلام

    مرسی خودشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آیا میشه علاوه بر این برای هر کدام یک رنگی رو قرار داد . مثلا یکی زرد یکی قرمز و...
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    برای هر کدوم که نه ولی برای غیر فعالها میتونید رنگ زمینه را مثلا زرد کنید و رنگ فونت را قرمز
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    This is from foxite forum
    form1.int()

    define popup MyPopUp from 0,0 to 10,20
    define bar 1 of MyPopUp prompt "Philippines" style "B" color W+/B, W+/r && this bar gives you a bold face font on white / blue
    define bar 2 of MyPopUp prompt "HongKong" style "I" color w/b, W+/n && this bar gives you an italic face on white / magenta
    define bar 3 of MyPopUp prompt "Taiwan" style "bi" color W+/B, W+/b && while this one while create a while on blue
    acti popu bhec nowait

    thisform.combo1.rowsourcetype = 9
    thisform.combo1.rowsource = "MyPopUp"

    thisform.refresh
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    کجایین ناپیدا :wink:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    سلام

    خیلی سرم شلوغه. هرچی آخر سال بشه ما هم سرمون شلوغتر میشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 16:03 عصر
  2. disable IRQ ایا امکان داره ؟
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 13:44 عصر
  3. رنگ فونت در حالت disable
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 15:33 عصر
  4. Disable کردن اجزای فرم
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1385, 10:00 صبح
  5. نحوه disable کردن یک دکمه فلش
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •