نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: Tree با خاصیت راست چین بودن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606

    Tree با خاصیت راست چین بودن

    با سلام
    من به دنبال کامپوننت tree با امکان راست چین بودن tree هستم. ؟؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    راستش من میخواستم چند وقت دیگه این موضوع رو بعنوان یک مقاله بنویسم، اما بدلیل نداشتن فرصت اونرو بصورت یک پست اینجا مینویسم.

    فقط یک پیش نویس بگم، انهم اینکه بنظر من هیچ زبانی بهتر از دلفی برنامه نویسی ویندوز را لذت بخش نمیکند!

    چرا؟ خوب خودتون ببینید...

    این کدی است که من برای آینه کردن کامپوننت های مبتنی بر ویندوز (مشتقات TWinControl) در دلفی نوشته‌ام:

    const
    WS_EX_NOINHERITLAYOUT = $00100000; // Disable inheritence of mirroring by children
    WS_EX_LAYOUTRTL = $00400000; // Right to left mirroring

    procedure SetWinControlBiDi(Control: TWinControl);
    var
    ExStyle: Longint;
    begin
    ExStyle := GetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE);
    SetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE, ExStyle or WS_EX_RTLREADING or WS_EX_RIGHT
    or WS_EX_LAYOUTRTL or WS_EX_NOINHERITLAYOUT );
    end;


    نحوه استفاده:
    نام کامپوننت مورد نظر (در اینجا TreeView‌ خود دلفی) را به آن پاس کنید. مثال:
    SetWinControlBiDi(TreeView2);


    به تصویر انتهای صفحه توجه کنید.

    نکته: این کد در ویندوزهایی که قابلیت نمایش متون راست به چپ دارند (مانند ویندوزهای 98، Me عربی/فارسی، ویندوز 2000 و XP که زبان فارسی یا عربی آن فعال شده باشد) کار میکند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    مهدی جان ممنون
    بخدا منم تو محل کارم با دلفی برنامه نویسی می کنم :lol:
    به هرحال ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    آقا این خیلی جالبه میشه مقالت رو بنویسی و در سایت بزاری.
    من تا حالا به یه چنین چیزی فکر نکرده بودم.
    خسته نباشی دوست عزیزم :kiss:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    مرسی آقای کرامتی :mrgreen:

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    33
    ممنونم اقای کرامتی :flower:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    مهدی جان این رو کد واسه کامپوننت 1classst کار نکرد. یعنی خیلی خیلی آینه شد :lol:

  8. #8
    مهمان
    سلام اسیستی جون
    این کد برای treelist هم کار نکرد :(

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    !!

    من یه چیزی رو دیدم که بد نیست بگم. این درختها معمولا برای نمایش برگهایی که اندازهشون از عرض درخ بیشتر است hint اون برگ رو نشون میدهند. ولی من تو درخت بالا چنین چیزی ندیدم. چیزه خاضی باید تنظیم بشه؟

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مشکل کاملا آینه‌ای شدن موارد فوق مربوط به نحوه رسم متن در آن کامپوننت و تابع استفاده شده برای اینکار میباشد.

    بعنوان تمرین میتوانید در سورس TTreeView دلفی ببینید آیتم های TreeView را با چه تابعی رسم میکند و سورس کامپوننتهای فوق را طوری تغییر دهید که از آن استفاده کند.

  11. #11
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    کمپاننت VirtualTreeView (آخرین نسخه اش) برای موارد TreeView فارسی بسیار جالب و کارا است.
    می ارزه یک بار امتحانش کنید.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    همونطور که خودتون فرمودید خیلی درد سر داره کار کردن باهاش
    اگه وقت دارید توی یک مقاله تجربیاتتون رو انتقال بدید خیلی مفید خواهد بود
    بای

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    مهدی جان دستت درد نکنه
    منم بی صبرانه منتظر مقاله ت هستم
    موفق باشی

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    39
    سلام آقای کرامتی
    به این روش که فرمودید دیگر OnContextPopup کار نمی کند . راه حلی دارید؟

  15. #15
    ته کد این رو اضافه کنید

     Control.Invalidate;


    البته با اجازه نویسنده اولیه .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    نمونه کدی رو که جناب کرامتی در سایت گذاشتند من بصورت مثال درآوردم میتونید از اون استفاده کنید :

    http://www.barnamenevis.org/sh...536#post252536

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    6
    با این کار کنترل راست به چپ میشه ولی هینتها درست نمایش داده نمیشه و همینطور کلید سمت چپ و راست درخت رو برعکس باز و بسته میکنه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    البته این کد با VCLSkin هم مشکل پیدا می کنه!!!
    البته من Virtual Tree View رو پیدا کردم که هم یونیکد رو پشتیبانی می کنه هم راست به چپ و صد البته که رایگان !!!

    اینم لینکش
    http://www.soft-gems.net/VirtualTreeview/

تاپیک های مشابه

  1. Tree
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 09:18 صبح
  2. جستجو در tree
    نوشته شده توسط asar_001 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 10:37 صبح
  3. B+tree سورس
    نوشته شده توسط هامان در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 06:56 صبح
  4. استفاده از Tree در برنامه‌ها
    نوشته شده توسط hbi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 21:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •