نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مقاله ای در مورد دستورات و روشهای جستجو در دلفی

  1. #1

    مقاله ای در مورد دستورات و روشهای جستجو در دلفی

    در ادامه سلسله مقاله های راهنمای برنامه نویسان ،مقاله ای برای بررسی نحوه جستجوی اطلاعات در دلفی آماده کردم که متاسفانه چون جدول داشت نتونستم در این فروم قرار دهم
    علاقه مندان به آدرس
    http://wwwModiranGroup.ir
    مراجعه فرمایید

    درضمن اگر روشهای پیشنهادی خود را برای جستجو بفرمایید ممنون می شوم
    آخرین ویرایش به وسیله JavanSoft : دوشنبه 31 اردیبهشت 1386 در 07:53 صبح

  2. #2
    از لطف همه دوستان ممنون و متشکرم .... اما دلیل اینکه این مقاله را نوشتم این نبود که تشویق بشوم ... بلکه با حاج مهدی بر سر نوشتن مقاله ها صحبت که کردیم ... ایشان گفتند که باید خودتون شروع کنید .... من هم این مفاله رو نوشتم .... البته برنامه کوچکی هم آماده کردم که بزودی ............

    اما خواهشم از دوستان
    اگر شما هم روش جستجویی می دانید در همین پست بفرمائید ... اینکار باعث می شود که استارت خوبی برای تبادل تکنیکها زده شود

  3. #3
    خواستم بدونم شما که مقاله را در بخش اعلانات گذاشتین ... اشکال نداره که من هم مقالات ASP.net ام را اینجا بگذارم ؟
    اصلا چرا مقاله ی شما در همون بخش دلفی نیستش ؟؟ ها ؟
    مدیریت پاسخگو !! جواب دهد لطفا !

  4. #4
    من هم مقالات ASP.net ام را اینجا بگذارم ؟
    مقاله را برای مدیر بخش ارسال کنید
    اصلا چرا مقاله ی شما در همون بخش دلفی نیستش ؟؟ ها ؟
    در همان بخش دلفی است ..اما برای تشویق دیگران به انتقال تجربیات بصورت اعلان در آمده است
    مدیریت پاسخگو !! جواب دهد لطفا !
    مدیریت سایت یا بخش ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    جستجو روی فیلد memo

    سلام دوستان

    ایا روی فیلد memo می شود جستجو یا فیلتر گذاشت

    با تشکر
    مرتضی

  6. #6
    ایا روی فیلد memo می شود جستجو یا فیلتر گذاشت
    ببخشید اگر دیر سوالتونو دیدم
    هم بله هم نه
    فیلد Memo اگر به یک Rich Editمتصل نباشد براحتی امکان پذیر است
    اما در بدلیل کد های RichEditاین کار در این حال کمی مشکل است

    من تا قبل از آشنایی با SDACبا یک حلقه While و تابع Posاینکار را می کردم
    اما اکنون مانند یک متن معمولی با یک Memo برخورد می کنم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    124
    آقا بخش دوم مقاله تون پس کی حاضر میشه ؟؟؟ :roll:

  8. #8
    جناب آقای وکیلی
    خیلی ممنون از این مطلبتون
    باید به دوستان دیگه عرض کنم که 1 روش دیگر هم برای جستجو هست. آن هم استفاده از ADOQuery1 است. که می خواهم تجربیات نه چندان زیادم رو در اختیار دوستان قرار بدهم.

  9. #9
    بخش دوم مقاله را بصورت عملی پیاده کردم انشاالله 2 ماه دیگه شروع به نوشتن می کنم
    باید به دوستان دیگه عرض کنم که 1 روش دیگر هم برای جستجو هست. آن هم استفاده از ADOQuery1 است. که می خواهم تجربیات نه چندان زیادم رو در اختیار دوستان قرار بدهم.
    حتما خوشحال می شویم

  10. #10
    ولی کجا بنویسم.
    :(

  11. #11
    همینجا
    اگر خوب بود به مقالات منتقل می شود و یا در صورت تعدد عکس می توانید ارسال کنید تا در همان سایت UPloadکنم و یا خودتان یه جایی بنویسید و در اینجا ادرس دهید

  12. #12
    خدمت دوستان عزیز عرض کنم که
    بنا بر یکسری مطالبی که در همین مقاله خواندید و در عین حال تکنیک های دیگر برنامه ای نوشتم که بروی هر نوع پایگاهی سوار و به شما اجاز هر نوع جستجویی را می دهد
    تصمیم داشتم انرا در سایت بگذارم اما با توجه به اینکه هیچ کس (با وجود اعلام بنده در مورد درخواست همکاری دیگر دوستان ) هیچ نوع تکنیکی ارائه نکرد از این کار منصرف شدم .قسمت دوم مقاله را هم ایضا

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360
    در مورد Locate متاسفانه بیشتر از 12 کارکتر از فیلد نمی تواند جستجو کند در صورتیکه بیشتر از 12 کارکتر باشد برنامه دچار خطا می شود

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210
    سلام به همگی . اکر دوست داشتید این رو هم آزمایش کنید
    فقط کافیست که جزپی از کلمه مورد نظر را چه از ابتدا و چه از میانه کلمه رادرEdit Box تایپ کنیدودر ListBoxنتیجه را مشاهده کنید . منتظر پیشنهادهای بهتر شما عزیزان هستم ..... :)

    Function ZipStr(Str:String):String;
    var Str1:String;
    TolStr:Integer;
    begin
    Str1:='';
    For tolStr:=1 To Length(Str) Do
    begin
    If Str[tolStr]<>' ' Then
    Str1:=Str1+Str[tolStr];
    end;
    ZipStr:=Str1;

    End;

    function SearchStrZip(Xstr,Zstr:String):Boolean ;
    var int1,int2,i,t:Integer;
    Xs,Zs,Str:String;
    begin
    Xs:=ZipStr(Xstr);
    Zs:=ZipStr(Zstr);
    i:=1;
    If Length(Xs)<=Length(Zs) Then
    begin
    SearchStrZip:=False;
    For int1:=1 To Length(Zs) Do
    begin
    Str:='';
    If Xs[i]=Zs[Int1] then
    Begin
    i:=int1;
    For Int2:=1 To Length(Xs) Do
    begin
    If Zs[i]=Xs[Int2] Then
    Str:=Str+Xs[Int2] Else i:=0;
    i:=i+1;
    If Xs=Str Then SearchStrZip:=True ;
    end;
    end;
    end;

    end;

    end;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var MasStr:String;
    i:Integer;
    begin
    If Edit1.Text<>'' Then
    begin
    i:=0;

    With Table1 Do
    begin
    ProgressBar1.Max:=RecordCount;
    DisableControls;
    ListBox1.Clear;
    First;
    While Not Eof Do
    begin
    If SearchStrZip(ZipStr(Edit1.Text),ZipStr(FieldValues['Family']))=True
    Then
    ListBox1.Items.Add(FieldValues['Name']+'----'+FieldValues['Family']);
    ProgressBar1.Position:=ProgressBar1.Position+1;
    Next;
    end;
    EnableControls;
    ProgressBar1.Position:=0;
    end;
    end;
    end;

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    in hamin code balast ke in joori khana tar hasteshj

    Function ZipStr(Str:String):String; 
    var Str1:String;
    TolStr:Integer;
    begin
    Str1:='';
    For tolStr:=1 To Length(Str) Do
    begin
    If Str[tolStr]<>' ' Then
    Str1:=Str1+Str[tolStr];
    end; \

    ZipStr:=Str1;

    End;

    function SearchStrZip(Xstr,Zstr:String):Boo lean ;
    var int1,int2,i,t:Integer;
    Xs,Zs,Str:String;
    begin
    Xs:=ZipStr(Xstr);
    Zs:=ZipStr(Zstr);
    i:=1;
    If Length(Xs)<=Length(Zs) Then
    begin
    SearchStrZip:=False;
    For int1:=1 To Length(Zs) Do
    begin
    Str:='';
    If Xs[i]=Zs[Int1] then
    Begin
    i:=int1;
    For Int2:=1 To Length(Xs) Do
    begin
    If Zs[i]=Xs[Int2] Then
    Str:=Str+Xs[Int2] Else i:=0;
    i:=i+1;
    If Xs=Str Then SearchStrZip:=True ;
    end;
    end;
    end;

    end;

    end;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var MasStr:String;
    i:Integer;
    begin
    If Edit1.Text<>'' Then
    begin
    i:=0;

    With Table1 Do
    begin
    ProgressBar1.Max:=RecordCount;
    DisableControls;
    ListBox1.Clear;
    First;
    While Not Eof Do
    begin
    If SearchStrZip(ZipStr(Edit1.Text),ZipStr (FieldValues['Family']))=Tr ue
    Then
    ListBox1.Items.Add(FieldValues['Name'] +'----'+FieldValues['Family']);
    ProgressBar1.Position:=ProgressBar1.Position+1 ;
    Next;
    end;
    EnableControls;
    ProgressBar1.Position:=0;
    end;
    end;
    end;

  16. #16
    با توجه به اینکه جستجو روی فیلدهای عددی کمی مشکل است و نمی توان از روش زیر استفاده کرد،
    Ajnas_Show.Edit1.Text+'*'

    چه روشی برای فیلدهای عددی پیشنهاد می کنید که با مثلا وارد کردن عدد 1، تمام رکوردها با مقادیر، 1، 11،12،124،156، و .... را نشان دهد (البته با دستور Filter بهتر است)
    با تشکر :?:

  17. #17

    ADOQuery1.Active:=false;
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.sql.Text:='SELECT* FROM namayandeh WHERE n_moder like'+#39+'%'+f1.Text+'%'+#39+' or n_foroshgah like'+#39+'%'+f1.Text+'%'+#39;
    ADOQuery1.Active:=true;



    من برای جستجو از این دستور که مربوط به SQL هست استفاده می کنم که هم تو عدد و هم تو قسمتی از نوشته کار میکنه.
    لازم به توضیح هست که اگر #39 را بردارید عدد می شه جستجو کرد. و اگر ٪ رو بردارید اگر همانند نوشته f1 باشه برامون نشون می ده.

  18. #18
    سلام
    اینم به نظر من اومد.

    Procedure Edit1.change

    table1.findnearest([edit1.text]) f

    به شرطه اینکه فیلد مورد نظر index شده باشد.جالبه که میشه بر اساس چند فیلد هم جستجو کرد.

  19. #19
    من با استفاده از ado conection پایگاه داده ای ساخته ام که بتوانم آنرا بر روی شبکه محلی به اشتراک بگذارم
    آیا با این روش اجازه دسترسی همزمان به کاربران داده مشود؟
    پیشاپیش از راهنمائی شما سپاسگذارم :flower:

  20. #20
    این مقاله خدمت شما
    انشاالله بعد از راه اندازی سایت جدید مابقی مقالات را در انجا خواهید یافت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    از ادرس WWW.ModiranGroup.Com استفاده کنید

  22. #22
    دوستان عزیز
    روشهای جستجو بحث ساده ای نیست
    آنچه شما در سایت ModiranGroup.Com می توانید ببینید امکانات پایه دلفی برای جستجو می باشد که با چند ابتکار درهم شده است

    مثالهایی از انچه من فکر می کردم در ادامه مطرح شود بدین گونه می تواند باشد

    1) یک ورودی (با قابلیت Autocompleate) که چنانچه کلمه ای در ان وارد شود با جستجوی تمامی اطلاعات نتیجه را موضوع بندی و ارائه نماید و در صورت انتخاب مستقیما به سراغ مورد برود

    2) همان مساله برای بانکهای Master/Detail تا حد اقل 3 سطح

    3) همان مساله برای همان بانکها تا N سطح

    4) یک ورودی که فرمتی شبیه به Google را پارس و سپس نسبت به فرامین خطی وارد شده واکنش نشان داده و نتایج را با Rankingارائه کند

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط JavanSoft
    در ادامه سلسله مقاله های راهنمای برنامه نویسان ،مقاله ای برای بررسی نحوه جستجوی اطلاعات در دلفی آماده کردم که متاسفانه چون جدول داشت نتونستم در این فروم قرار دهم
    علاقه مندان به آدرس
    http://wwwModiranGroup.com
    مراجعه فرمایید

    درضمن اگر روشهای پیشنهادی خود را برای جستجو بفرمایید ممنون می شوم
    دوست عزیز میشه این لینک رو یکبار چک کنید

    آقا تازه فهمیدم چرا اینهمه پست حذف شده داره این تاپیک اگر میشه اون لینک صفحع اول را نیز تصحیح بفرمایید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •