نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: شماره سریال هارد

  1. #1

    شماره سریال هارد

    سلام

    این Dll را امتحان کنید:

    DECLARE String HardSerialNumber IN HSN.dll

    اگه مشکلی داشت بمن خبر بدهید. تا اصلاحش کنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    سلام
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    رجیستر نمیشه
    سورسش چیه
    ظاهرا شماره سریال هارد دیسک رو بر میگردونه
    اگه اینطور باشه خوبه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    سلام

    ببخشید پیفام خطاش چیه؟

    من می خوام برای قفل ازش استفاده کنم. می خواستم بدونم کجاش مشکل داره؟

    بله مشخسات هارد را میدهد. البته مشخصات اصلی نه پارتیشنها مثل شماره سریال سازنده.


    بعد از اینکه درست کار کرد سورس اون که به زبان VC است را میدهم حتما.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5

    پیغام خطا

    این پیغام
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    سلام

    ببخشید فکر کنم شما اون را می خواستید در سرور رجیستر کنید اما آنرا باید در فاکس پرو مثل سایر Dll های تولید شده در سی استفاده کنید.
    برای اینکار آنرا به شاخه سیستم ویندوز کپی کنید
    و آنرا با دستور
    DECLARE String HardSerialNumber IN HSN.dll
    به عنوان تابع به فاکس معرفی و با استفاده از دستور زیر آنرا استفاده کنید:
    ?HardSerialNumber()

    یا مقدار برگردانیده آنرا به متغیر نسبت دهید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    توی سرور نبوده ولی توی ویندوز 2000 بوده
    با روش شما امتحان کردم جواب داد
    خیلی خوبه و اطلاعات مفیدی میده دست شما درد نکنه( یه برنامه خوب و عالی)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  8. #8
    سلام

    مرسی من از این پس هر چی که گیرم بیاد برای استفاده همه ارائه میکنم آخه من به این سایت مدیونم. و سورس برنامه را هم که قول داده بودم فقط به کسانی که بخواهند به ور خصوصی میدهم. لطفا درخواست کنید سه روز وقت دارید امروز 27/1/83 تا 30/1/83.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9
    بله اگه لطف کنید خیلی خوبه
    ضمنا من پیشنهاد میکنم اگه فانکشن هاشو پارامتری کنید بهتره مثلا با پارامتر 1 بشه نوع هارد رو بدست آورد وبا پارامتر 2 بشه سریال رو بدست آورد و با 3 بشه آیدی کامپیوتر رو بدست آورد اینطوری بهتره
    بعد هم اگه بخواهید میشه اونو در اختیار سایت www.universalthread.com قرار داد تا همه فاکس پرو کارهای دیگر کشور ها هم از اون استفاده کنند
    در هدر اون هم میشه نوشت (کامپوننت تهیه شده از طرف برنامه نویسهای ایران)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #10
    سلام

    راستش این برنامه را من از سایتهای دیگر گرفته ام و چون به زبان سی بود از آن فایل Dll ساختم که قابل استفاده توسط فاکس باشه. در مورد پارامتری کردن هم چشم روش کار می کنم اما فعلا سرم شلوغه ببخشید فعلا نمی تونم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    به هر حال اجازه پخش اونو داریم یا نه؟
    میخوام اگه بشه اونو تو سایتی که گفتم برای استفاده دیگران بزارم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام
    من خیلی وقت بود دانلود کرده بودم اما همین چند روز امتحانش کردم
    اگر میشد یک شماره بعنوان پارامتر دریافت کنه و به ازای اون یکی از مقادیر مختلفی رو که بر می گردونه خیلی خوب بود
    و دیگه اینکه روی سی دی هم میشه کار کنه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    سلام


    بله میشه. هر چی بخواهید میشه اما ببخشید ها من خیلی گرفتارم. بخدا دیگه از برنامه نویسی خسته شدم.

    اما سی دی برنامه به خصوص خودش را داره. حتما در آینده این کار را میکنم چشم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    تشکر
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    دوست عزیز
    من یک برنامه نوشته ام که آنرا روی سرور قرار داده ام ولی با استفاده از این dll وقتی از روی clientها اجرا میکنم شماره سریال هارد کلاینت را به من میدهد و نه سرور را.
    آیا راهی هست؟
    ضمنا من هم آدرس سورس این برنامه را دارم ولی من اینکاره نیستم

  16. #16
    دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط rezamim
    دوست عزیز
    من یک برنامه نوشته ام که آنرا روی سرور قرار داده ام ولی با استفاده از این dll وقتی از روی clientها اجرا میکنم شماره سریال هارد کلاینت را به من میدهد و نه سرور را.
    آیا راهی هست؟
    ضمنا من هم آدرس سورس این برنامه را دارم ولی من اینکاره نیستم
    برای این مشکل راه حلی پیدا نکردید

  18. #18

    Unhappy میشه این فایل dll رو یه جوری به من برسونید

    من وقتی که عضو شدم این سایت دیگه دانلود نداشت

  19. #19
    سلام

    متاسفانه سورس فایل را به اشتباه پاک کرده ام یا فکر کنم یکبار که هاردم سوخت پرید. ولی Dll آنرا دارم. دوباره Upload میکنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  20. #20

    اینم dll

    اینم dll مورد نظر شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    مرسی دستتون درد نکنه

  22. #22

    قابل توجه : سورس برنامه hsn.dll نوشته rezatavak

    اینم سورسش که قبلا به من داده بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip hsn.zip‏ (339.2 کیلوبایت, 135 دیدار)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  23. #23

  24. #24
    جناب کلاهدوزان خیلی هم خوشحال نشو چون متاسفانه اینها روی بعضی سیستمها جواب نمیدهند. چرا ؟ نمیدانم ولی من از این نمونه برای کپی نشدن برنامه هام استفاده میکنم و در چند سیستم دیدم که هیچ مقداری برگردانده نمیشود. بنابراین در استفاده از آنها مراقب باشید

  25. #25
    سلام

    اقا رضا مشخصات اون سیستمها اعم از سیستم عامل و نوع هارد چیه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  26. #26
    فرقی نمیکنه . بعضی سیستمهای پایین و حتی سیستم های P4 هم اینطوری بوده اند. بنظر من هم بیشتر به دلیل CPU و MainBoard هست و نه خود هارد. مثلا آخرین سیستمی که این مشکل رو داشت یه P4 بود با مادربرد ASUS و جالب اینکه سازمانی که برنامه رو بهشون داده بودم همه سیستمهاشون همین بود و متاسفانه مشکل داشت.
    ربطی به سیستم عامل نداره چون اینو تست کردم اگر روی سیستم جواب نده هم روی 98SE و هم XP تست کردم و جواب نمیده . بنظر بیشتر روی سخت افزار مشکل داره

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    64

    نقل قول: شماره سریال هارد

    برنامه اي نوشته ام که سريال هارد را مي خواند و در درون يک فايل در درايو c ميريزد
    اين برنامه در xp کار مي کند ولي در ويندوز ويستا و سون کار نمي کند. خواهشمند است راهنمايي کنيد
    با تشکر email:attar_3_59@yahoo.com
    mehdi1359a

  28. #28

    نقل قول: شماره سریال هارد

    شما سورس را قرار دهید بعد در مورد آن بحث می‌کنیم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  29. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    4

    نقل قول: شماره سریال هارد

    باسلام خدمت اساتیدمحترم .
    سوال من اینست که چگونه میتوان برنامه کاربردی راقفل گذاری کرد.بنحویکه قابل تکثیرغیرمجازنباشد؟
    باتوجه به اینکه رشته من کامپیوترنیست وبطورتجربی بافاکس پروکارکرده ام خواهشمندم توضیح کامل ارائه فرمائید. باتشکر

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: شماره سریال هارد

    قفل سخت افزاري با فلش:
    http://www.foxite.com/archives/how-t...0000339506.htm

  31. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    4

    نقل قول: شماره سریال هارد

    ببخشید! منظورم قفل نرم افزاری بود نه سخت افزاری. لطفاراهنمایی کنید...

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: شماره سریال هارد

    يك نگاه بنداز اميدوارم مفيد باشه
    http://www.foxite.com/archives/appli...0000092052.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •