نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: روال جابجا کردن یک فرم

  1. #1

    روال جابجا کردن یک فرم

    سلام


    کسی روالی داره که باهاش بشه از هر جای فرم فرم را گرفت و کشید جای دیگه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    جناب آقای توکل
    این چیزی که میخواهید با دستورات مختصات موس قابل انجامه
    ولی من به شما پیشنهاد میکنم حتما تو سایت www.universalthread.com عضو بشید
    عضویتش رایگانه و در بخش دانلود اون مثالهای زیادی در این باره وجود داره که میتونه مشکلاتتون رو حل کنه
    البته سایت www.foxite.com هم هست که مثالهای خوب و قشنگی داره
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام
    ببینید با این مشکلتون حل میشه
    PROCEDURE Load  
    DECLARE INTEGER ReleaseCapture IN user32

    DECLARE INTEGER SendMessage IN user32;
    INTEGER hWnd, INTEGER Msg,;
    INTEGER wParam, INTEGER lParam
    ENDPROC
    PROCEDURE MouseDown
    #DEFINE WM_NULL 0
    #DEFINE WM_SYSCOMMAND 274 && 0x112
    #DEFINE MOUSE_MOVE 61458 && 0xF012

    IF nButton = 1
    = ReleaseCapture()
    = SendMessage (GetFocus(), WM_SYSCOMMAND, MOUSE_MOVE, WM_NULL)
    ENDIF
    ENDPROC
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    سلام

    من هر دو سایت رفته ام اما خیلی شلوغه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    این که خیلی خوبه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    سلام

    آقای بی نیاز من با روال شما کارم راه افتاد متشکرم

    اما GetFocus را خودم به فاکس پرو معرفی کردم چون اشکل میگرفت.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    سلام

    آقا کیا آخه شلوغی اون از این جهت بده که نمیدونم کجا باید برم
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ببخشید اون رو یادم رفته بود حالا میزارمش
    :roll:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    DECLARE INTEGER GetFocus IN user32
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    سلام

    من می خواهم بقیه چیزها را نیز در موقع اچرای یک فرم جابجا کنم مثلا جای یک TextBox در هنگام طراحی قابل جابجایی باشه. البته می دونم با Drag and drop باید باشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    تو قسمت سلوشن یک مثال عالی هست
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •