نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره عکس در بانک اکسس

  1. #1

    ذخیره عکس در بانک اکسس

    سلام دوستان
    کسی میتونه نحوه ذخیره عکس در بانک اکسس رو توضیح بده ؟
    ممنون میشم

  2. #2
    من در چند پست قبل ذخیره در sql را پرسیده بودم می تونی سرچ کنی .روشش فرق نداره
    در اکسس باید از نوع داده ای ole (فکر کنم) استفاده کنی.
    عکسی که در picture box وجود دارد را با تابع savepicture() در یک فایل موقت سیو کن.
    یک آرایه از نوع بایت تعریف کنید.
    با استفاده از تابع filelen() طول فایل موقت ذخیره شده را بدست آورید و سپس با دستور redim طول آرایه ی بایت را برابر با طول فایل کنید.

  3. #3

    Cool ادامه..

    Dim bPic() as byte
    dim lenght as long
    savepicture(picture1.picture,app.path & "\temp.pic")
    lenght=filelen(app.path & "\temp.pic")
    redim bPic(lenght
    )
    اکنون فایل را به صورت باینری باز می کنیم و اطلاعات فایل را در آرایه می ریزیم.

    open app.path & "\temp.pic" for binary as #1
    get #1,,bPic
    close #1

    سپس با استفاده از recordset ومتد appendchunk آرایه را ذخیره می کنیم.

    RS.fields("pic").appendchunk(bPic
    )

  4. #4

    باز کردن تصویر

    برای باز کردن تصویر دوباره از همون متغیر آرایه و متغیر lenght استفاده کن.
    طول فیلد را با استفاده از تابع lenB داخل متغیر lenght بریز و دوباره آرایه زا redim کن

    lenghtlenB(RS!pic)
    redim bPic(lenght)
    حالا با استفاده از getchunk مقدار فیلد را در آرایه بریز

    RS.fields("pic").getchunk(lenght)
    درست یادم نیست تو دستور بالا lenght را احتیاج بود یانه.
    در مرحله بعد این آرایه را در یک فایل موقت ذخیره کن

    open app.path & "\temp.pic" for binary as #1
    put #1,,bPic
    close #1

    حالا با استفاده از متد load picture تصویر را باز کن

    picture1.picture=loadpicture(app.path & "\temp.pic
    ")

    امیدوارم مفید بوده باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    البته آخرین جواب به این سوال رو من نوشتم !
    توی همین بخش جستجو کن با همین موضوع صد تا تاپیک هست!
    قبلا توضیح داده شده،روش کار هم همون کدی هست که vb_nima اشاره کرد و یه روش دیگه استفاده از آبجکت Stream در ADO هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •