صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 202

نام تاپیک: تاپیک جامع برای مقایسه ی VB.net و سی شارپ

  1. #1

    تاپیک جامع برای مقایسه ی VB.net و سی شارپ

    با سلام
    یک سوال از دوستان داشتم
    من می خوام .net یاد بگیرم ولی نمی رونم سی شارپ بهتره یا وی بی.
    ببینید منظورم از همه نظره.یعنی می خوام زبانی باشه که با اون هر کار عاقلانه ای بشه انجام داد و ساده تر باشه بهتره.
    و اینکه نمی دونم اینقدر دات نت دات نت می کنن برا چیه؟همین دلفی خودمون مگه چشه!؟
    در ضمن خواهشا اگه یک نفر استاد برنامه نویسی اینجا هستش به ما بگه چی کار کنیم!!!
    نمی دونم من که چند ساله برنامه نویسی کار می کنم هنوزم اگه یه برنامه ی با ایده ی نو بهم می دن نمی دونم چی کار کنم.
    یعنی از اول که می خواهیم یک پروژه ی بزرگ رو انجام بدیم چه کارهایی لازمه انجام بدیم.
    آیا باید از همون اول یه سری دستور رو کنار هم قرار دهم تا شاید برنامه کار کنه یا...؟
    ازتون خیلی خیلی ممنونم

    --------------------------------------

    دوست عزیز لطفا :
    1- عنوان مناسب و فارسی انتخاب کنید.
    2- مطالب مربوط به دات نت رو تو این قسمت مطرح کنید
    با تشکر مهدوی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز
    در مورد #C یا vb همه چیز بر می گرده به خودت .
    اگه به چند مطلب پایین تر که پست شده نگاه میکردید جوابتون رو می گرفتید
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=7802

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من می خوام .net یاد بگیرم ولی نمی رونم سی شارپ بهتره یا وی بی
    اگر Delphi رو خوب بلدی برو سراغ #C ، اما اگر هنوز زیاد واردش نشدی و آلوده زبان مسحور کننده Object Pascal نیستی VB.NET هم بدک نیست. در ضمن، از نظر سادگی VB.NET ساده‌تر از #C است.
    از لحاظ ساختاری و فرم کلاسها #C و Delphi خیلی شبیه هستند (شاید بخاطر اینکه هر دو توسط یک نفر طراحی شده‌اند).

    و اینکه نمی دونم اینقدر دات نت دات نت می کنن برا چیه؟همین دلفی خودمون مگه چشه!؟
    دلفی خودمون هیچی‌اش نیست، ضمن اینکه این روزها Delphi.Net هم غوغا کرده.

    و اما چرا دات نت دات نت میکنن؟
    دعوا سر آینده است. مایکروسافت هر روز یک بازی جدید برای ما داره. و بازی جدیدش از همه ... تر است: حذف Win32 از ویندوز!

    بدین ترتیب وقتی 2 سال دیگه (سال 2006) ویندوز لانگهورن بیاد Win32 هنوز وجود داره، اما بصورت Un-Documented، این میتونه به این معنی باشه که تو ویندوز 2007 دیگر اثری از Win32 نخواهد بود و فقط امکان محدود اجرای برنامه های مبتنی بر Win32 وجود خواهد داشت.
    تا اون موقع هنوز حدود 2 سال زمان باقی است، اما بهرحال شمارش معکوس شروع شده و یک برنامه نویس عاقل و آینده‌نگر بهتره خودش رو از همین حالا برای دات نت آماده کنه.
    انتخابهای موجود هم عبارتند از Visual Basic.Net ، Visual C#‎ ، Delphi.Net و C#‎ Builder . انتخاب هر کدوم از اینا بستگی به این داره که با کدوم راحت‌تر هستید.

    نمی دونم من که چند ساله برنامه نویسی کار می کنم هنوزم اگه یه برنامه ی با ایده ی نو بهم می دن نمی دونم چی کار کنم.
    یعنی از اول که می خواهیم یک پروژه ی بزرگ رو انجام بدیم چه کارهایی لازمه انجام بدیم.
    آیا باید از همون اول یه سری دستور رو کنار هم قرار دهم تا شاید برنامه کار کنه یا...؟
    وقتی به شما یک پروژه جدید میدن (که بفرض شامل نگهداری داده‌ها در دیتابیس هم باشه) ، مراحلی که باید طی کنید اینها هستند:
    • مطالعه کامل بر روی تمام جنبه‌های پروژه، شامل:
      [list:40b5a19e0b]
    • بررسی نیازها و انتظاراتی که قرار است بوجود آمدن چنین سیستمی آنها را برآورده کند
    • مطالعه کامل مراحل کاری که قرار است انجام شود
    • جمع‌آوری فرمها و مستندات فیزیکی موجود
    • مصاحبه با دست‌اندرکاران سیستم فیزیکی کنونی (اگر سیستم از قبل بصورت فیزیکی در حال کار باشد)
    • و ...
    [*] سپس:
    • طراحی سیستم نرم‌افزاری
    • طراحی بانکهای اطلاعاتی
    • کدنویسی
    • انجام تستهای نهایی
    • تحویل کار به کارفرما
    [/list:u:40b5a19e0b]

    چیزهایی که شما (اگر کاملا بلد نباشید) باید یاد بگیرید عبارتند از:
    • مفاهیم مهندسی نرم‌افزار شامل:
      [list:40b5a19e0b]
    • متدولوژی‌های نرم‌افزاری
    • اصول طراحی بانکهای اطلاعاتی
    [*] مقداری تجربه عملی در بکار بردن موارد فوق (هر چی بیشتر بهتر!)[/list:u:40b5a19e0b]

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    البته به نظر من بهتره قضیه رو این طور یک طرفه نگاه نکنیم.
    اتفاقی که خواهد افتاد باعث توسعه سریعتر و راحت تر و قدرتمند نرم‌افزار خواهد شد. مایکروسافت هم که از سر لج این کارو نمیکنه. این جور طرحهای بزرگ رو معمولا در اختیار برنامه‌نویسان حرفه‌ای و بزرگ دنیا میذارن و از اونها نظر سنجی میکنن و بعد ارائه میکنن. یعنی اگه اونها راضی نبودن مایکروسافت هم دست به این کار نمیزد. و این کار هم تدریجی و مطابق نیاز روز انجام شده.
    اگر چه برای خود من هم پذیرفتن این مساله یه کم سخته ولی در نهایت این اتفاق رو به سود قشر برنامه‌نویس ارزیابی میکنم.

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگر چه برای خود من هم پذیرفتن این مساله یه کم سخته ولی در نهایت این اتفاق رو به سود قشر برنامه‌نویس ارزیابی میکنم.
    من اصلا با شما موافق نیستم. برنامه های جدید مایکروسافت (منظورم دات نت و لانگهورن نیست) در جهت ریشه کن کردن نسل برنامه نویس ها و Developer ها است!
    چطوری‌اش رو الان حال ندارم بگم، ولی سرفرصت براتون مینویسم :?

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    منتظر هستم. چون برام جالبه بدونم وقتی نسل برنامه‌نویسا ریشه کن شد اون وقت کی نیازهای نرم‌افزاری ملت رو برآورده میکنه؟ :!:

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مایکروسافت!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    پس احتمالا منظور شما از برنامه‌نویس برنامه نویسهای خاصی است نه همه برنامه‌نویسها مثل اونهایی که در محدوده سیستم عامل و کامپایلر و .. فعالیت میکنن درسته؟
    چون همه مردم دنیا که نمیتونن برن سفارشهای برنامه نویسی رو به مایکروسافت بدن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    نه دوست عزیز
    نیازی نیست شما سفارش به مایکروسافت بدید . بلکه با وجود فرم سازها و .... شما فقط کافی است که رولها و قوانین کار رو بدونید در اینصورت بر روی یه بستر نرم افزاری شما خواهید توانست نیازهای خودتونو بر آورده کنید.
    مثال خیلی پیش و پا افتاده اون همین Nuke ها هستند.
    که با ماژولار بودنشون شما خیلی سریع یه سایت را میندازید.
    اگه یه سری به www.omg.org بزنید با یه سری از این اصول و قواعد آشنا خواهید شد .
    پس بجنبیم که ما همون بستر نویس باشیم در غیر اینصورت فردا یه کاربر ساده میتونه با این سیستمها نیازهاشو برآورده کنده. به شرطی که قواعد و قوانین کار خودشو بدونه (که بعید می دونم کاربر از اصول و قواعد کار خودش آگاهی نداشته باشه !!!)
    :?

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب، حالم یک کم بهتر شد :wink:

    مایکروسافت طبق اخبار از منابع موثق در حال تولید یک پکیج تولید اتوماتیک نرم‌افزار است. بدین ترتیب که با نصب پکیج مذکور و اجرای آن یک Wizard باز میشود و از شما میخواهد تا مقصود و انتظارتان از برنامه‌ای که قرار است بوجود بیاید را طی مراحل ساده‌ای برای آن توصیف کنید.

    سپس برنامه بطور اتوماتیک کاربرد (نرم‌افزار) موردنظر بهمراه دیتابیس مربوطه تولید کرده و برنامه آماده را تحویل میدهد!

    برای کار با این پکیج مقدار دانشی که نیاز است در حد کمی فراتر از اپراتوری کامپیوتر میباشد!

    اسلایدها و توضیحات این پکیج در کنفرانس آمستردام مایکروسافت به نمایش گذاشته شده است :roll:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    خدا ذلیلشون کنه :cry: :cry:
    الهی خیر از جوونیشون نبینن :cry:
    پس ما جل و پلاسمونو جمع کنیم بریم یه چیز دیگه یاد بگیریم؟ :?:
    البته اون چیزی که من بالا در مورد مثبت ارزیابی کردن گفتم در مورد دات نت و لانگهورن بود و از این قضیه مطلع نبودم. فقط میتونم آرزو کنم که چنین اتفاقی نیفته.

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این فعلا در حد حرف است، اما از مایکروسافت انحصارطلب بعید نیست!

    این هدف مایکروسافت است، اما ممکن است قانون آنتی تراست (ضد انحصار طلبی) در صورت قطعی شدن این قضیه جلوی آنرا بگیرد. آینده چه خواهد شد را باید به گذشت زمان سپرد.

    در حال حاضر بهتر است به همان رویه دات نت ادامه دهیم و امیدوار باشیم که این اتفاق نیافتد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    من حقیقتش از این کارای مایکروسافت سر در نمیارم. فکر می‌کنم بیلی آخر عمری عقلشو از دست داده. چون با این کارایی که داره می‌کنه کل محصولاتی که خودش در گذشته تولید کرده رو هم داره نابود میکنه. یعنی وقتی مثلا لانگهورن بیاد میشه گفت به تدریج فاتحه تموم ویندوزهای قبلی خونده میشه و فقط XP و Windows Server 2003 میتونن به زور به نفس کشیدن ادامه بدن.
    زبانهای برنامه نویسیش نابود میشه. من الان دارم فکر میکنم وقتی Win32 از صحنه کنار رفت تکلیف مجموعه کلاس قدرتمند و فوق‌العاده‌ای مثل MFC چی میشه؟ ++VC میشه یه چیزی تو همون مایه‌های #C و VB؟
    هر چی هم تا به حال گشتم نتونستم یه مقاله‌ای چیزی در این رابطه پیدا کنم که این مسایل رو به خوبی شرح داده باشه. اگه دوستان مطلبی دارن لطف کنن مارو مستفیض کنن.

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مثلا لانگهورن بیاد میشه گفت به تدریج فاتحه تموم ویندوزهای قبلی خونده میشه و فقط XP و Windows Server 2003 میتونن به زور به نفس کشیدن ادامه بدن.
    درسته. اما یک کم فکر کنید حساب کار دست تون میاد: وقتی فاتحه ویندوزهای قبل از XP و 2003 خونده شد همه مجبور میشن ویندوزهای کنونی شون که درصد زیادی‌اش رو ویندوز 98 و Me و 2000 در برمیگیره به آخرین نسخه Upgrade کنن.
    آخرین باری که یادمه شنیدم هنوز 3 میلیون کاربر در سراسر دنیا دارن از ویندوز 98 استفاده میکنن.
    بفرض اینکه هر کدوم برای Upgrade به آخرین نسخه مجبور به پرداخت 100 دلار هم بشن این مقدار در میاد:
    3,000,000 * 100 = 300 Milion Dollars !

    این تازه یک گوشه کاره. حالا وقتی کاربرهای بخت برگشته مجبور شدن اینکارو بکنن تازه اول داستانه: اونها مجبورند تمام مجموعه نرم‌افزارهایی که تا دیروز داشت درست روی ویندوز 98 کار میکرد (مثلا آفیس 95 یا 97 و ...) رو هم Upgrade کنن، و این برای تمام نرم‌افزارهایی که اونا رو PC شون دارند صدق میکنه.
    بازهم ماجرا به اینجا ختم نمیشه. اون کاربرهای کذائی مجبورند سخت‌افزارشون رو هم Upgrade کنند. این یعنی یک درآمد هنگفت موازی برای شرکای مایکروسافت!

    علاوه بر اینها، مایکروسافت داره لانگهورن رو طوری درست میکنه که برای کاربر هلو بپر تو گلو بشه، اما چه جوری؟
    اینطوری که مثلا میاد یک سری از سخت‌افزارهای رایج رو تو ویندوز لانگهورن استاندارد میکنه و به این ترتیب فروش شرکت های همکار و شریک‌اش، یا بهتر بگم، اونهایی که به سیاست مایکروسافت تن میدن رو تضمین میکنه، و بهمین ترتیب فروش شرکتهای مخالف سیاستهاش رو زیر سوال میبره.
    نمیدونم چرا این کارهای مایکروسافت کلمه انحصار و استعمار رو تو ذهن من تداعی میکنه.
    در اینباره میشه بیشتر بحث کرد، اما نتیجه باز هم همانی خواهد بود که گفتم.

    بازم بگم؟ :wink:

    من الان دارم فکر میکنم وقتی Win32 از صحنه کنار رفت تکلیف مجموعه کلاس قدرتمند و فوق‌العاده‌ای مثل MFC چی میشه؟
    ساده است: به دست فراموشی سپرده میشه!

    ++VC میشه یه چیزی تو همون مایه‌های #C و VB؟
    گرچه الان ++VC هم در مجموعه دات نت وجود داره، اما با وجود #C که بعنوان زبان اصلی مایکروسافت اعلام شده و راحت‌الحلقوم هم هست، باز هم کسی حاضره با VC++‎ .Net کار کنه؟ بعید میدونم منهای اون دسته که دیگه اونقدر آلوده <span dir=ltr>Visual C++‎</span> شدن که نمی‌تونن ترکش کنن کسی به اینکار تن بده. بودن VC++‎ .Net در مجموعه دات نت بقول خود مایکروسافت جنبه تشریفاتی داره و احتمالا در نسخه 2006 دات نت حذف میشه.

  15. #15
    خیلی خیلی ممنونم
    شما کتابی سایتی منبعی برای یادگیری متدولوژی‌های نرم‌افزاری یا تحلیل پروژه یا طراحی الگوریتم سراغ ندارین
    ببخشید من در بین اساتید اضهار فضل می کنم ولی این نظر منه.
    مگه اینطور نیست که اگه قانون کپی رایت تو ایران تصویب بشه دیگه ویندوز طرفدار نخواهد داشت.
    یعنی چی یعنی اینکه شاید در آینده ای نزدیک برنامه نویسهای دات نت تو ایران کله پا بشن و باید به فکر برنامه نویسی لینوکس بود.
    این یه فرضیه است.به نظر شما چنین امکانی هست یا خیر
    ممنونم و سال نوتون مبارک

  16. #16
    راستی یادم رفت
    من C++‎ بلدم یادگیری C#‎ برام آسونتره درسته؟

  17. #17
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مگه اینطور نیست که اگه قانون کپی رایت تو ایران تصویب بشه دیگه ویندوز طرفدار نخواهد داشت.
    خیر، اینطور نیست. در بخش خبرها بحث "سعی در حذف ویندوز از شبکه رایانه‌ای کشور" را ببینید.

    یعنی چی یعنی اینکه شاید در آینده ای نزدیک برنامه نویسهای دات نت تو ایران کله پا بشن و باید به فکر برنامه نویسی لینوکس بود.
    بازم خیر (عطف به پاسخ بالا).

  18. #18
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من C++‎ بلدم یادگیری C#‎ برام آسونتره درسته؟
    بله.

  19. #19
    مطالب آقای کرامتی هم قبلا از لسان مبارک خودشان شنیده بودم و حالا هم تو این تاپیک دوباره مرور کردم

    بله حقیقت دارد مایکروسافت بدجوری برامون خواب دیده.

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant

    برای کار با این پکیج مقدار دانشی که نیاز است در حد کمی فراتر از اپراتوری کامپیوتر میباشد!

    اسلایدها و توضیحات این پکیج در کنفرانس آمستردام مایکروسافت به نمایش گذاشته شده است :roll:
    :) اگر ممکن است لینک یا منبعی از نرم افزاری که گفتید یا
    از کنفرانس آمستردام مایکروسافت بدهید . خیلی دوست دارم در این
    مورد بیشتر مطالعه کنم ( خودم موفق نشدم از Google چیزی پیدا
    کنم )

    ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز این ایده ماله مایکروسافت نیست. خیلی ها دنبال این کارند و بعضی ها هم انجام دادند.
    همون لینکی که من گذاشتم در اصل استاندارد های لازم برای پیاده سازی چنین نرم افزارهایی رو ارایه میده.
    من و تعدادی از دوستانم هم مشغول تحقیق و پیاده سازی چنین سیستمی جهت کارخانجاتی که می خواهند MIS یا ERP داشته باشند هستیم. انشاالله با کاملتر شدن پروژه و اگه آقای کرامتی اجازه بدند قسمتی را تو این سایت به این مساله اختصاص خواهیم داد.

  22. #22
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    http://www.microsoft.com

    کلمه کلیدی: Business Solutions

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    بودن VC++‎ .Net در مجموعه دات نت بقول خود مایکروسافت جنبه تشریفاتی داره
    البته این حرف شاید در مورد پروژه‌های ++Managed C صحیح باشه. چون هم از لحاظ کد خروجی، هم کتابخانه کلاس، بستر اجرا و برخی قواعد دستوری با #C مشابهه و با بودن #C اصلا استفاده از ++C مقرون به صرفه نیست.
    ولی در مرود پروژه‌های Win32 اصلا این طور نیست. چون مایکروسافت هم MFC رو ارتقا داده هم IDE رو قدرتمدتر کرده و خلاصه کلی بهش رسیده.
    ولی خب حذف Win32 میتونه باعث مرگ این زبان هم بشه که به نظر من دردناکترین اتفاق در این فراینده. چون من تازه داشتم می‌فهمیدم که این زبان چی هست؟ :(
    فکر کنم کم کم باید در خصوص دیدگاهم در مورد مایکروسافت تجدیدنظر کنم.

  24. #24
    دوست عزیز آقای دلفی اسیستنت

    من بخوبی با business solution مایکروسافت آشنا هستم و فکر
    میکردم محصولی که شما در مورد آن صحبت کردید نرم افزار جدیدی است
    که من از وجود آن بی خبرم در حالیکه اینطور نیست
    قبل از هر توضیحی این عکس رو به دقت ببینید :



    در این عکس نقش business solution مایکروسافت در چرخه
    تولید نرم افزار نشان داده شده است
    همانطور که میبینید business solution مایکروسافت استانداردهائی
    است که مایکروسافت برای تولید راه حلهائی برای نرم افزاری
    سازمان ارائه کرده است یعنی اگر شرکتی خواست با استفاده از
    محصولات مایکروسافت یک ERP= Enterprise Resource Planning
    یا یک CRM = Customer Relationship Manager یا یک
    SCM = Supplay Chain Management تولید کند چطور باید عمل کند
    یا اگر یک سازمان خواست پروژه هایش را کنترل کند چطور از مجموعه
    Office و MS Project به عنوان Collaboration Suite مایکروسافت
    برای Project Controlling استفاده کند
    یعنی business solution نرم افزار یا بقول شما Package جدیدی
    نیست که تولید شده باشد یا قرار باشد تولید شود بلکه مجموعه استانداردهائی
    است سازگار با OMG ( که جناب آقای مهدوی هم گفتند ) برای
    تولید : Business Solutions
    http://www.microsoft.com/BusinessSolutions/default.mspx

    لازم است در مورد اجزاء آن کمی بیشتر توضیح دهم

    مایکروسافت همین حالا تعدادی نرم افزار دارد
    سیستم عامل - ابزار تولید برنامه - برنامه های مدیریت
    پروژه - برنامه های مدیریت کارهای دفتری - برنامه های ارتباطی
    و ...... حالا چطور باید به "نحو احسن" از این نرم افزارها استفاده کرد تا
    یک راه حل نرم افزاری برای مسائل شرکت یا وزارتخانه یا سازمان
    داشته باشیم ؟ ( با فرض اینکه بخواهیم فقط از محصولات مایکروسافت
    استفاده کنیم ) business solutions برای راهنمائی مدیران و برنامه نویسان
    است تا بتوانند با کمک مایکروسافت ( که آقای دلفی اسیستنت به آن
    اشاره کردند ) و بدون استفاده از هیچ نرم افزار و شرکت دیگری به هدفهای
    خود برسند . یعنی قرار نیست چیزی تغییر کند یا برنامه نویسان
    حذف شوند یا هر کسی خودش برنامه هایش را بنویسد
    فقط قرار است همه و همه برای همه نیازهایشان از محصولهای
    مایکروسافت استفاده کنند ( که در مورد انحصار طلبی مایکروسافت
    دوستان قبلا صحبت کرده اند ........)
    پس همیشه برنامه نویسان در موقعیت خود خواهند بود هر چند شاید
    شکل برخی مسائل تغییر کند مثلا Win32 بشود دات نت یا C بشود
    #C یا ..........
    برای کامل شدن business solutions هنوز هم محصولات مایکروسافت
    ناقص است و در آینده حتما چند ابزار دیگر به سری محصولات مایکروسافت
    اضافه میشود تا کسانیکه سرسپرده مایکروسافت هستند دل به
    business solutions بدهند و با تبعیت از راهنمائی های مایکروسافت
    از نرم افزارهای مایکروسافت برای رسیدن به هدفها استفاده کنند
    مثلا اخیرا برای سازمانهای کوچک و small businesses شرکت مایکروسافت
    یک Package توزیع کرده است که در آن ویندوز 2003 سرور و MS SQL Server
    ویک Exchange Server از نوع Enterprise Edition با قیمت 1200 دلار
    فروخته است ( قیمت هر کدام از اینها جدا جدا 6000 دلار است )
    یعنی مایکروسافت میخواهد با هر ترفندی حتی کمتر شدن سود
    Platform خودش را گسترش بدهد و بعد با استفاده از این
    business solutons خود را توسعه بدهد

    معذرت میخواهم زیاد حرف زدم مبحث جالبی بود :)

  25. #25
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    چون مایکروسافت هم MFC رو ارتقا داده هم IDE رو قدرتمدتر کرده و خلاصه کلی بهش رسیده.
    کی چنین حرفی زده؟
    MFC از نسخه 6 فرق چندانی نکرده و جزو اولین چیزهایی است که در لانگهورن نخواهد بود.

  26. #26
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خانم مونا:
    مطمئن نیستم چیزی که شما از سایت مایکروسافت نقل قول کرده‌اید همانی باشد که من در آنجا دیدم.

    نکته قابل ذکر این است که مواردی که عرض شد هنوز در ملاء عام اعلام نشده است و در جلسه‌ای که برای همکاران رده طلایی و نقره‌ای مایکروسافت بعنوان جلسه آشنایی با برنامه‌های آینده برگزار شد اعلان و اکران شده است.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    خوب در نهایت با تمام مباحثی که شد حالا با ید چه کرد؟؟؟

    همانجور که آقای کرامتی در مورد مثالشان مطرح کردند و همگب تقریبا واقفند در ایران بیشتر پروژه های در خواستی در رابطه با سیستم های پایگاه داده ای است
    در این رابطه به نظر شما کدام بهترین است ؟

    C#‎ VB.NET DELPHI.NET

    و مسئله دوم اینکه مثل منی که تقریبا با وی بی 6 کار کردم و مجبور به تقییر در منش برنامه نویسی در جهت پرش به .NET دارم کدام را پسشنهاد می کنید که برگزینم و شروع به فراگیری کنم

    نکته : بادر نظر گرفتن سیستم های فقط پایگاه داده ای و تحت شبکه محلی (قابل ارتقا به شبکه های جهانی )

  28. #28
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    چون مایکروسافت هم MFC رو ارتقا داده هم IDE رو قدرتمدتر کرده و خلاصه کلی بهش رسیده.
    کی چنین حرفی زده؟
    MFC از نسخه 6 فرق چندانی نکرده و جزو اولین چیزهایی است که در لانگهورن نخواهد بود.
    MFC 7نسبت به نسخه قبلی به مراتب بهتر شده است . حجم کل
    Library کم شده است و باگهای نسخه قبل برطرف شده اند و چندین
    کلاس جدید هم به آن اضافه شده است
    حجم کدهائیکه با MFC نوشته شده اند آنقدر زیاد است که مایکروسافت
    برای مدتها آن را نمیتواند رها کند
    تعداد بیشماری از بزرگترین نرم افزارها و تعداد خیلی زیادی از شرکتهای
    تولید نرم افزار در سراسر دنیا برای حداقل 6 سال بطور مداوم از MFC برای
    تولید برنامه هایشان استفاده کرده اند از ویژوال سی 3 تا ویژوال سی 6

    بنابراین فکر نمیکنم ذات منفعت طلب مایکروسافت موافق با از دست دادن
    یا ناراضی شدن این تعداد زیاد مشتری باشد و احتمالا برای سازگاری
    برنامه های MFC در محیط لانگهورن هم فکری خواهند کرد
    شاید کاری که برنامه نویسان FreeBSD و Solaris انجام دادند و ابزاری
    تولید کردند که توسط آن میتوان برنامه های اجرائی لینوکس را روی این یونیکسها
    هم اجرا کرد باز هم توسط مایکروسافت به شکلی دیگر تقلید شود

  29. #29
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    خانم مونا:
    مطمئن نیستم چیزی که شما از سایت مایکروسافت نقل قول کرده‌اید همانی باشد که من در آنجا دیدم.

    نکته قابل ذکر این است که مواردی که عرض شد هنوز در ملاء عام اعلام نشده است و در جلسه‌ای که برای همکاران رده طلایی و نقره‌ای مایکروسافت بعنوان جلسه آشنایی با برنامه‌های آینده برگزار شد اعلان و اکران شده است.
    هر زمان که وقت کردید بررسی کنید و ببینید حرفهائیکه من زدم
    همان چیزی بود که شما گفتید یا اصلا مطلب شما یک چیز دیگر بوده است
    اما در مورد بخش دوم صحبت شما راستش کمی باورش برای من سخت است
    به این علت که اولا چیزی که شما توصیف کردید بصورت منطقی
    و علمی امکان پذیر نیست ( اگر دوست دارید میتوانم توضیح بدهم چرا
    اینطور فکر میکنم ) یعنی یک نرم افزار مستقل و یک Package نمیتواند
    نیازهای یک شرکت را بگیرد و آن را تبدیل به برنامه قابل اجرا کند
    چون پیچیدگی های business logic و جزئیات کدهای برنامه و ...... آنقدر زیاد
    است که ممکن نیست ...... سالهاست که محققان دانشگاههای مختلف دارند روی
    نرم افزاری که بتواند نیاز را بررسی کند و برنامه بنویسد کار میکنند
    اما حتی پیشرفته ترین تکنیکهای هوش مصنوعی هم موفق به انجام آن نشده اند
    پس مایکروسافت نمیتواند به تکنولوژی تولید خودکار برنامه دسترسی داشته باشد
    ( اگر منظور شما را غلط فهمیدم یا حرف شما چیز دیگری بوده لطفا
    توضیح بدهید )
    :)

  30. #30
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    بعید میدانم.

    چراکه هدف مایکروسافت فقط سوق دادن همه به سوی دات نت است و در این راستا از هیچ حرکتی فروگذار نخواهد کرد.

    در لانگهورن تنها کتابخانه‌ای که بصورت رسمی پشتیبانی میشود دات نت است و این در همه مستندات جدید مایکروسافت ذکر شده است.


    مواردی که بیان شد صرفا برداشت من نیست، بلکه نقل قولی است از مواردی که مایکروسافت به همکاران نزدیکش اعلام کرده است.
    تنها کاری که ما اکنون میتوانیم بکنیم این است که بنشینیم و ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    :shock:
    مونا خانوم. نمیدونم چرا طرز صحبت کردن و یه سری خصوصیات دیگه شما عجیبب من رو یاد کسی میندازه.
    بگذریم. ولی به هر حال از صحبتهاتون حظ وافر بردم.

  32. #32
    وای
    آقای اسیستنت شما چطور اینقدر سریع جواب میدهید ؟
    من مطلبم را پست کردم و صفحه Referesh شد و جواب
    شما زیرش بود شما مطمئنید روبات نیستید ؟ (:D)

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    :P

  34. #34
    فقط یه سوال:
    تکلیف کسایی که سیستم نویسی می کنن چیه؟ چون فکر نکنم بشه با net. برنامه های سیستم نوشت!

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    وقتی خود ویندوز میشه دات نت طبیعتا هر کاری که تو محیط ویندوز قابل انجامه توی برنامه‌های دیگه هم انجام پذیره دیگه.
    اون چیزی که به جای Win32 خواهد آمد WinFX هست که یک مجوعه بسیار بزرگه و چیزی فراتر از دات نت فعلی خواهد بود.
    الان اگه اشتباه نکنم خود دات نت فریم ورک یک لایه‌ای بر روی Win32 هست و به خاطر همین فاقد بعضی امکانات Win32 است ولی در WinFX این گونه نیست.
    من فکر میکنم برنامه‌نویسی توی اون محیط از هر لحاظ بسیار جذاب تر خواهد بود.

  36. #36
    اینجا را هم ببینید :
    http://wesnerm.blogs.com/net_undocum.../10/winfx.html

  37. #37
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    جالب بود. اما این یک تکامل است یا یک انقلاب؟

  38. #38
    به قول یکی از دوستان : We go where the money go
    حالا ما با این به اصلاح انقلابات یا اختراعات یا چرندیات یا هر چی که دوستان دوست دارند بگند کاری نداریم. اگر خریدارانمان به روز شدند ما هم به روز میشویم. ولی خوب باید بلد باشیم تا از قافله عقب نمانیم ولی نه انقدر که جمله بالا فراموش شود

  39. #39
    ehsaanjoon سلام
    من مدتی با vb.net برنامه نوشته ام زبان خوبی است اما از هنگامی که در سایت میکروسافت دیدم که کد vb.net در Whidbey پنجاه در صد کد آن تغییر خواهد یافت فهمیدم که این زبان متزلزل است و آن را رها کردم و به سوی #C آمدم از آنجا که دوستان هم اشاره کردند برگ برنده میکروسافت #C است پس ممکن است vb.net نیز از رده خارج شود (شاید)

    این نمونه مثال از سایت میکروسافت است.


    Visual Basic .NET 2003 Const GreetingName As String = "Greeting"
    Dim sDisplay As Object
    Dim ResMgr As ResourceManager
    ResMgr = New ResourceManager&#40;"ResourcesSample.MyStrings",_
    Me.GetType.Assembly&#41;

    sDisplay = ResMgr.GetString&#40;GreetingName&#41;


    Visual Basic Whidbey


    My.Resources.MyStrings.Greeting



    این هم آدرس مقاله :

    http://<br /> <a href="http://msdn....aspx</a><br />

    من دلیل اینکه اول vb.net را انتخاب کردم این بود این بود که با vb6 برنامه نویسی می کردم و برایم یادگیری آن بهتر بود اما پس از دیدن مقاله فوق برنامه نویسی را با C#‎ شروع کردم و هر آنچه که آموخته داشتم از VB.net در #C استفاده کردم (فقط زبانش c) بود

    و به نظر من #C خیلی بهتر است تا vb.net از لحاظ نوشتن کد و شی گرائی (من که اینطور احساس کردم)

    در مورد Delphi.Net
    زبان بی خودی است زیرا دیگر برای Borland نیست همه چیز آن دیگر میکروسافتی است
    خدا بیامرزد Delphi را که چیز دیگری بود به نظر من مسخره بازی است یا تعصب است کسانی که می گویند Delphi.Net فلان است بیسار است ..........
    دلیل حرفم اینکه Delphi.Net ار فرم ورک میکروسافت استفاده می کند و هر سازی که میکروسافت بزند borland هم باید برقصد .
    اگر یک روز میکروسافت بازی .Net را جمع کرد و بازی جدیدی را شروع کرد Borland هم باید Delphi.Net را جمع کند و منتظر شود که ببیند میکروسافت چه بازی دیگری را شروع می کند آیا اصلا Borland را بازی می دهد یا ه اصلا جزء نخودی قرارش می دهد

    گفتم نخودی ها :
    Borland الان نخودی است کسانی که تعصب دارند نمی توانند قبول کنند اما حقیقت تلخ است به این دلیل که :
    Borland زمانی Delphi.Net را داد که میکروسافت قرار است "Whidbey" (2004). را بدهد و فرم ورک آن نیز فرق می کند در حالی که فرم ورکی که Delphi.Net استفاده می کند 1.1 است پس یک سال تو آفساید است

    پس اگر می خواهی برده خوبی برای خود و میکروسافت باشی چنانچه که Borland با آن همه عظمت شد بهتر از C#‎ انتخاب کنی تا کمی از دست این ا ستکبار راحت باشی اما بدان که تو یک برده ای و اربابت هر بازی که می خواهد سر تو در می آورد تازه تو راحتی زیرا برای .net پولی نمی دهی وای به روزی که قانون کپی رایت در ایران رعایت شود.

    بدان و آگاه باشید که میکروسافت یک استکبار است یک انحصار طلب
    در میکروسافت یک مشت کن ذهن از لحاظ علم کامپیوتر وجود دارند که رشته اصلی آنها انحصار طلبی است آنها 24 ساعته
    به فکر انحصار طلبی :دلار: هستند یک مشت نخبه در انحصار طلبی و استکبار نه یک جمع علمی

    تو فکر می کنی چرا باید میکروسافت قسمت زبان فارسی در ویندوز قرار دهد یا اینکه چرا باید در نسخه Whidbey راضی شود تقویم جلالی را قرار دهد چون که ما قانون کپی رایت را رعایت می کنیم و پولی می دهیم یا اینکه دلش برای شیعه نشینان ایران (که می خواهد سر به تن ما نه باشد)سوخته است نه عزیز همه این کاره برای این است که تمامی دنیا برده او شوند حال یکی مزدور است مثل Borland که برای بقای عمرش مجبور است سر بسپارد و چارهای جز این ندارد(چون سیستم عامل دست میکروسافت است) یا مثل من و تو همانند مغ و خروسی هستیم که برای ما دانه می ریزد و ما را به دام می اندازد چند صباحی هم برایش قوقولی قو قو ل می کنیم بعد یک روز هم می بینی سرهایمان را می برد یا اینکه نهایتا در قفس هستیم و برایش تخم می کنیم و در آخر هم در قفس می میریم و من تو هم راضی هستیم چون که می گوئیم در قفس هستیم و از دست شغالان و گرگان و روباهان در آنانیم و بس بسنده کرده ایم به دانه ها و ته مانده غذا ها

    دوست من دنبال کردن راه میکروسافت دنبال کردن به معنی دنبال کردن مسیر همیشگی و ابدی میکروسافت برای /ارتقاء / وصله / پرداخت هزینه است
    و این را بدان تا زمانی که ضعیف نباشد ظالم به وجود نمی آید دنبال کردن راه میکروسافت همانند دنبال کردن راه آمریکا برای جهان تک قطبی است .

    ببخشید اگر زیاده گوئی کردم و مثال هایی که آوردم نسبت به دوستان نداده ام و برای شرح ماجرا بود :مخالف:
    و صرفا نظر اینجانب بود می دانم که کارم به پایان رسده چون هم دوستان Delphi کار و هم دوستان میکروسافت از دست من دلخورا که من ازآنها معذرت می خواهم.

  40. #40
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    دوست عزیز، zehs_sha:
    به شما حق میدهم که اینطور در مورد Delphi.Net قضاوت کنید، چرا که اطلاعات کافی درباره آن ندارید.
    بعنوان یک دوست توصیه میکنم قبل از اینکه در مورد چیزی اینطور اظهار نظر کنید کمی درباره آن مطالعه کنید.

    به نظر من مسخره بازی است یا تعصب است کسانی که می گویند Delphi.Net فلان است بیسار است
    یعنی شما میفرمایید تمام جزئیات فنی که در بحثهای اخیر در مورد امکانات Delphi.Net و برتری‌های آن نسبت به #C و ... مطرح شده است مسخره‌بازی است؟!

    Borland زمانی Delphi.Net را داد که میکروسافت قرار است <span dir=ltr>"Whidbey" (2004)</span> را بدهد و فرم ورک آن نیز فرق می کند در حالی که فرم ورکی که Delphi.Net استفاده می کند 1.1 است پس یک سال تو آفساید است
    دات نت فریم ورک در نسخه بعدی چیزی را حذف نکرده است، بلکه فقط امکانات اضافه کرده است. بنابراین برنامه‌های کنونی که با استفاده از Delphi.Net یا #C یا VB.NET نوشته شده‌اند بدون کوچک‌ترین تغییری روی دات نت فریم ورک 1.2 (معروف به Whidbey) اجرا خواهند شد.
    ممکن است تغییراتی در ساختار زبان VB.NET داده شود، اما این فقط یک تغییر برای VB.NET است و الزاما بدین معنا نیست که زبانهای دیگر دات نت هم میبایست چنین تغییری را متحمل شوند.

    حتی اگر شما نخواهید از ساختار جدید زبان VB.NET استفاده کنید میتوانید با همین دانش کنونی به نوشتن برنامه در آن ادامه دهید و زمانی تغییرات جدید را بکار ببندید که خودتان ترجیح میدهید.

    درباره Delphi.Net :
    صرف اطلاع شما Delphi 9 که در حقیقت نسخه دوم Delphi.Net است در حال حاضر مراحل نهایی تست و کنترل کیفیت را میگذراند و با فاصله (نهایتا) 40 روز پس از ارائه <span dir=ltr>.Net Framework 1.2</span> ارائه خواهد شد.

    عطف به مطالبی که در پاراگراف بالاتر عرض شد آمدن <span dir=ltr>.Net Framework 1.2</span> بدین معنا نیست که برنامه هایی که اکنون با دلفی 8 نوشته میشوند در نسخه جدید فریم ورک کار نخواهند کرد، بلکه امکاناتی در نسخه جدید فریم ورک وجود خواهد داشت که اکنون در دلفی 8 پشتیبانی نمیشوند و برای استفاده از مزیت بکار بردن آنها میبایست نسخه جدیدتر Delphi.Net (یعنی Delphi 9) را استفاده کنید.

    با صحبتهای شما درباره انحصارطلبی مایکروسافت و پیروی از سیاستهای استعماری آمریکا موافقم.
    در بحثی که چند وقت پیش درباره سیستم عامل ملی شد دلایلی آوردم که بیانگر این بود که تغییر سیستم عامل به لینوکس به این آسانی‌ها نیست، اما چرا؟
    فکر میکنید مایکروسافت به چه دلیل پشتیبانی زبان فارسی را به ویندوز اضافه کرده است؟ من بعید میدانم دلیل اینکار بقول خودشان "خوش کردن دل تعدادی هندی علاقه‌مند به زبان فارسی که میخواسته‌اند بتوانند اشعار فارسی را در کامپیوترشان تایپ کنند" بوده باشد!
    دلیل اینکار چیزی نیست بجز آلوده کردن مردم فارسی زبان به استفاده از محصولات مایکروسافت!

    نتیجه‌اش رو هم الان می‌بینید: سویچ کردن به سیستم عامل دیگری با توجه به مواردی که در بحث سیستم عامل ملی مطرح شد کاری تقریبا غیر ممکن است و با توجه به طیف وسیعی از کاربران کامپیوتر که اکنون از محصولات مایکروسافت (شامل ویندوز، مجموعه آفیس، و ...) استفاده میکنند زمانی که قرار باشد کشورهایی مانند ایران به قانون کپی رایت بپیوندند چاره‌ای غیر از استفاده از محصولات مایکروسافت و پرداخت هزینه به آنها نخواهند داشت.

    این چیزی است که از اولین روز قرار دادن زبان فارسی در ویندوز توسط آنها پیش بینی شده بود: معتاد کردن مردم به استفاده از یک چیز راحت، سپس دریافت پول برای تامین ادامه مواد موردنیاز قربانی!

صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •