نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: CD-Writer

  1. #1

    CD-Writer

    سلام خدمت همه دوستان
    من یه برنامه واسه یه ودئو کلوپ نوشتم :D ولی طرف میگه این برنامه باید یه برنامه writer هم داشته باشه :cry:
    حالا سوالم اینه که چه طوری یه برنامه CD-Writer بنویسم‌ ؟ :roll:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    لازم نیست خودت بنویسی. از ActiveX های موجود استفاده کن! مثلا Nero داره همراهش

  3. #3
    مرسی ودود جان :)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    با سلام :
    من در تمام نرو را گشتم و حتی SDK آن را هم دانلود کردم و گشتم اما چیزی پیدا نکردم. اگر شما دارید لطفاٌ اینجا بگذازید. :oops:
    با تشکر.

  5. #5

    سلام

    سلام

    اگر بخواهید از اکتیواس های Nero استفاده کنید باید حتما نرو در روی سیستم نصب باشد حتی در جائی که پروژه رو اینستال میکنید ! :wink:

    ولی با اکتویاکس های رجیستر شده که من یک نمونه رو دارم میشه کارهای زیر رو به راحتی در تمام زبانهای برنامه نویسی استفاده کرد با حجم کم این کنترل

    رایت سی دی صوتی

    رایت به تعداد بر روی یک سی دی

    پاک کردن سی دی

    گرفتن ایمیج از سی دی و رایت ایمیج

    خواندن ساب چنل ها برای سی دی های قفل دار

    تنظیم سرعت رایت
    و ....


    با تشکر

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگر ممکن است آدرس سایت نویسنده این ActiveX را بنویسید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    می شود لطف کنید و این ActiveX ها را در اختیار ما هم قرار دهید. :oops:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    هیچکی نیست اینجا به ما کمک کنه! :x

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این امکانات یک ActiveX بنام CDWriterXP است:
    <div dir=ltr>
    • Worlds only fully featured CD writing control.
    • Add CD recording functionality to any application.
    • Now supports BURN-PROOF for error free recording.
    • Create fully compatible ISO9660 and Joliet data CDs.
    • Writes .wav files on-the-fly as an audio disc.
    • Write ISO images for raw writing by other applications.
    • Import and write ISO images from other applications.
    • Easy file/image manipulation methods.
    • Import multi-session ISO/Joliet tracks and merge new files with an existing session.
    • Works with Windows 95/98/ME/NT/2000.
    • Works easily with IDE and SCSI CDR/W drives.
    • Efficient buffering system.
    • Creates detailed logs of burning sessions.
    • Allows recording of a data image on-the-fly... no need to create an image on the hard drive first (very little disk space required)!
    • Create back-up software easily.
    • Supports use of high write speeds.
    • ASPI not required for NT/2000.
    • Supports use of re-writable discs.
    • Easy to understand ActiveX interface.
    • HTML on-line help.
    </div>
    برای تهیه آن با بنده تماس بگیرید.
    تلفن: 4707653 (تهران)

  10. #10

    سلام

    سلام آقای کرامتی

    بله دوست من همین اکتیواکس هست دقیقا در حدود یکسال پیش اینو دانلود کردم و کرک کردم یعنی کار خاصی انجام ندادم فقط صفحه اول که همیشه مزاحم بود رو حذف کردم

  11. #11

    salam

    راستی آقای کرامتی شما چه ورژنی را دارید

    مال من ورژن 2.3 هست البته هنوز دنبال کرک برای اون نگشتم نمی دونم برداشتم اون صفحه اول کمکی بهم میکنه یا نه چون استفاده مستمر از اون نکردم که ببینم کی از کار می افته

    اگه امکان داره یکی هم یه اکتیواکس برای رایت ویدئو سی دی معرفی کنه

    یا اگه از IMAPI مثالی داره معرفی کنه

  12. #12

    salam

    اینم جهت استفاده دوستان
    فقط اگر کسی کرک برای این پیدا کرد بگه آدرسشو شاید ار راه کاری که خودم پیدا کردم بهتر باشه

  13. #13
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    متاسفانه این نسخه Crack شده علاوه بر Nag Screen ای که در فوق اشاره شد محدودیتهای دیگری از جمله محدود بودن ظرفیتی که میتوان آنرا بر روی CD رایت کرد، محدود بودن تعداد Session ها، محدودیت در تعداد CD هایی که میتوان بوسیله آن رایت نمود، و محدودیت زمانی نیز اشاره کرد.

    سال گذشته من نسخه کامل آنرا از شرکت فوق خریداری کردم که محدودیتی ندارد.

    برای تهیه آن میتوانید با بنده تماس بگیرید.

  14. #14
    اگر قرار است برنامه شما روی ویندوز اکس پی اجرا شود نیازی به تهیه هیچ ابزاری ندارید . ویندوز بهمراه خود یک COM کامپوننت ویژه نوشتن روی سی دی و دی وی دی دارد که براحتی و رایگان میتوانید از آن استفاده کنید .

    دوست عزیز یک لفاف ( wrapper ) بروی این کامپوننت نوشته اند که برای استفاده در زبانهای مختلف در این آدرس قرار دارد :

    http://www.bayden.com/delphi/cdburner.htm

    سورس و نسخه خاص دات نت آن نیز موجود است . دلفی کارها هم میتوانند نسخه خود را دریافت کنند . برنامه های نوشته شده با این ابزار روی ویندوزهای اکس پی و 2003 کار خواهد کرد .

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    آقای شهریار فایل شما خراب است.
    می شود دورباره آن را آپلود کنید. باتشکر :oops:

  16. #16

    salam

    سلام

    اینم لینک دانلود
    http://nugroovz.com/Downloads.htm

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    ممنونم آقای شهریار.

  18. #18
    الهی که مرسی

  19. #19
    #C کدی که اینپرایز گفت + pdf ای از اون صفحه رو اینجا ضمیمه می کنم تا احتمالا اگر اون لینک از بین رفت قابل دسترسی باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط Inprise مشاهده تاپیک
    اگر قرار است برنامه شما روی ویندوز اکس پی اجرا شود نیازی به تهیه هیچ ابزاری ندارید . ویندوز بهمراه خود یک COM کامپوننت ویژه نوشتن روی سی دی و دی وی دی دارد که براحتی و رایگان میتوانید از آن استفاده کنید .

    دوست عزیز یک لفاف ( wrapper ) بروی این کامپوننت نوشته اند که برای استفاده در زبانهای مختلف در این آدرس قرار دارد :

    http://www.bayden.com/delphi/cdburner.htm

    سورس و نسخه خاص دات نت آن نیز موجود است . دلفی کارها هم میتوانند نسخه خود را دریافت کنند . برنامه های نوشته شده با این ابزار روی ویندوزهای اکس پی و 2003 کار خواهد کرد .

    موفق باشید
    سلام
    این کامپوننتی که گفتید خود ویندوز واسه رایت سی دی و دی وی دی داره رو می شه بگید

    با چه نامی باید دنبالش بگردم تا پیداش کنم تو هاردم ممنون می شم

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •