نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر دینامیک ظاهر صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217

    Tick تغییر دینامیک ظاهر صفحه

    با سلام و تبریک پیشاپیش سال نو(26 اسفند 85)

    من یه صفحه دارم که میخوام برای کاربر الف با CSS1 و برای کاربر ب با CSS2 و برای کاربر ج با تغییر محل عناصر اصلی صفحه نمایش داده بشه. در واقع کد یکی است اما برای کاربر ب ظاهر و برای کاربر ج ساختار صفحه عوض میشه. چیزی شبیه به همین سایت که میتونیم برای خودمون نحوه نمایش صفحات رو ست کنیم( Template). کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815
    باید Theme هایی که مدنظرتون هست رو طراحی کنید و اجازه تغییر theme جاری سایت را به کاربر بدهید ( یا برای یک سری کاربر الزما از یک Theme و برای یک سری کاربر دیگه از Theme دیگه ای استفاده کنید )

  3. #3
    میتونید فایل ویدئویی Customize my Site with Profiles and Themes که در این رابطه میباشد را از لینک زیر دریافت کنید :

    http://download.microsoft.com/downlo...emes_final.zip

    و سورس :

    http://download.microsoft.com/downlo...Profile_VB.msi

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    مشکل براحتی حل شد. با استفاده از MasterPage و نیز Theme
    البته قبلا بکمک iFrame ها قابل حل بوده است. تشکر از دوستان

  5. #5
    نیازی نیست از theme ها استفاده کنی
    کافیه css صفحه رو داینامیک بدی به این صورت :
    <link href=<%=mystyle() %> rel="stylesheet" type="text/css" id="mylink" />
    حالا کافیه یک متغیر public داخل codebehinde تعریف کنید به نام Mystyle و برحسب کاربر اونو ست کنید
    استفاده از cookie هم میتونه در این زمینه کمک کنه
    به همین راحتی
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200
    اقا از این دستور ایراد می گیره

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •