نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: فایل های لازم برای گراف

  1. #1
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    فایل های لازم برای گراف

    سلام
    چه فایلهایی رو باید همراه ستاپ برنامه بگزارم که همه جا بتونم گراف و نمودار رسم کنم
    من الان ورد 97 رو کامل دارم و ویندوز 98 عربی(محض اطلاع)
    وقتی ورد نداشتم نمیتونستم گراف بکشم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  2. #2
    با سلام

    احتمالا شما office را نصب کردید نه Word چون Office یه برنامه اجرایی به اسم MSGRAPH داره که توی اون گرافها کشیده میشه . باید Office حتما نصب بشه و نمیشه بعضی از فایلها را گذاشت چون رحیستری را دستکاری میکنه. شما احتمالا با دستور CreateObject گراف را ساخته اید. یا با دستور Append general. اگر غیر از اینه بیشتر اطلاعات بدهید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من با ورد یا آفیس مشکلی ندارم
    من فقط می خوام بدونم چه فایلهایی رو باید همراه نرم افزارم بزارم تا همه جا راحت کار کنه و بتونم گراف رسمکنم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بابا مگر شما تا حالا براییکبار هم که شده برنامه ای ننوشتین که جدول و نمودار رسم کنه خوب چطور setup براش درست کردین؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    سلام

    من نوشتم اما از هر کی که خواسته با برنامه کار کنه گفتم Office را نصب کنه
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    حالا اومدیم و آفیس رو نداشت اونوقت چی؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7
    سلام

    اجازه بدهید من این مشکل را برای شما حل خواهم کرد چون من برایم مهم نبود اما سعی میکنم این مشکل را حل کنم باید ببینم رجیستری چگونه باید باشه. چون کلاسی که شما از اون استفاده میکنید باید رجیستر شده باشد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اگر حل بشه واقعا عالیه
    متشکرم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    سلام

    ببخشید من خیلی توی MSDN گشت زدم اما ویرایشهای قبل از 98 مثل تحت 3.1 را داشت.

    روی رجیستری هم سعی کردم اما نشد. ببخشید.


    با تشکر
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    مشکل رو حل کردم با mschart
    خیلی هم کار با هاش راحته و نیاز به هیچی نداره
    اصلا نمیدونم چرا همه میرن سراغ گراف officr ؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    سلام


    ببخشید ممکنه برای ما هم بگید چطوری و آیا چاپ دارد یا نه؟ Mschart


    من با MsGraph که کار میکنم به خاطر این است که کاربر بدون نیاز به برنامه نویسی راحت کلیک راست میکند و خود Msgraph به او پاسخ میدهد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    خودش امکان چاپ نداره اما من یک برنامه تحت ویژوال فاکس دانلود کردم که می تونه ازاشیای روی فرم و یا حتی خود فرم یک فایل گرافیکی bmp بسازه و ذخیره کنه و اون رو چاپ هم بکنه :)
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    سلام


    خواهشا زحمتش را بکش و بگذار اگه امکان داره ما هم فیضی ببریم. راهنمایی هم اگه لازم میدونی بکن.


    ممنون
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    PUBLIC chartdemo
    chartdemo=CREATEOBJECT('chartdemo')
    chartdemo.SHOW
    DEFINE CLASS chartdemo AS FORM
    TOP = 0
    LEFT = 0
    HEIGHT = 250
    WIDTH = 360
    DOCREATE = .T.
    CAPTION = "MSChart Control"
    NAME = "Form1"

    ADD OBJECT olecontrol1 AS OLECONTROL WITH ;
    TOP = 24, ;
    LEFT = 42, ;
    HEIGHT = 181, ;
    WIDTH = 277, ;
    VISIBLE = .F., ;
    NAME = "Olecontrol1", ;
    OLECLASS="MSChart20Lib.MSChart.2"

    ADD OBJECT command1 AS COMMANDBUTTON WITH ;
    TOP = 216, ;
    LEFT = 24, ;
    HEIGHT = 24, ;
    WIDTH = 121, ;
    CAPTION = "\<Show Chart", ;
    NAME = "Command1"

    ADD OBJECT command2 AS COMMANDBUTTON WITH ;
    TOP = 216, ;
    LEFT = 216, ;
    HEIGHT = 24, ;
    WIDTH = 120, ;
    CAPTION = "E\<xit", ;
    NAME = "Command2"

    PROCEDURE command1.CLICK
    WITH THISFORM.olecontrol1
    *!* Display a 3d chart with 8 columns and 8 rows of data.
    .ChartType = 1 && VtChChartType3dBar
    *!* Set the number of columns to 8
    .COLUMNCOUNT = 8
    *!* Set the number of rows to 8
    .RowCount = 8

    *!* Populate the DataGrid Object.
    FOR lnCol = 1 TO 8
    FOR lnRow = 1 TO 8
    .COLUMN = lnCol
    .ROW = lnRow
    .DATA = lnRow * 10
    NEXT ROW
    NEXT COLUMN
    *!* Use the chart as the backdrop of the legend.
    *.ShowLegend = .T.
    *!* Select Chart Part 1
    .SelectPart(1,1,1,1,1) && VtChPartTypePlot, index1, index2, index3, index4)
    *!* Copy the chart to the clipboard in Windows Metafile format.
    .EditCopy
    *!* Select Chart Part 1
    .SelectPart(1,1,1,1,1) && VtChPartTypeLegend, index1, index2, index3, index4)
    *!* Paste the Windows Metafile graphic from the clipboard into the chart
    .EditPaste
    *!* Set the chart object visible
    .VISIBLE=.T.
    *!* Refresh the chart object
    .REFRESH
    ENDWITH
    THISFORM.REFRESH
    ENDPROC

    PROCEDURE command2.CLICK
    WITH THISFORM
    .RELEASE
    ENDWITH
    ENDPROC

    ENDDEFINE
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    این مثال برای آشنایی با نحوه کار با کنترل هست
    که یکی از بچه ها در فورو foxite اسمشو یادم نیست گزاشته بود
    در مورد چاپ هم برنامه اش رو میزارم همینجا
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  16. #16
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    http://<br /> <a href="http://www.v....zip</a><br />
    با این کلاس شما می تونید تمام فرم یا حتی یکی از اشیا (البته اگر hwnd داشته باشه) رو به bmp تبدیل و ذخیره کنید
    در فایل readme خودش نحوه چاپ فایل رو توضیح داده
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  17. #17
    سلام

    آقا مرسی
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    خواهش می کنم
    البته چند تا برنامه دیگه تو فوروم foxite در قسمت دانلودش هست که اونها هم همین کار رو می کنن اما این بالایی قویتره
    کافی در keyword کلمه bmp رو تایپ کنید :wink:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •