نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: drag کردن فرم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    18

    drag کردن فرم

    چطوری میشه یه فرم رو drag & drop کرد . یعنی از هر نقطه ای توی فرم بشه عمل drag رو
    انجام داد

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگر منظورتان جابجا کردن (Move) خود فرم با استفاده از ماوس است بطریق زیر عمل کنید:

    در قسمت implementation فرمتان یک متغییر از نوع TPoint تعریف کنید، مانند زیر:
    implementation
    var
    MPos:TPoint;

    سپس در event های OnMouseDown و OnMouseMove فرمتان کدهای زیر را اضافه کنید:
    procedure TFORM1.FORMMouseDown(Button: TMouseButton; Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    MPos.X := X;
    MPos.Y := Y;
    end;

    procedure TFORM1.FORMMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    if ssLeft in Shift then
    begin
    FORM1.Left := FORM1.Left - (MPos.X-X);
    FORM1.Top := FORM1.Top - (MPos.Y-Y);
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    سلام
    البته نمی دانم این موضوع کی فرستاده شده من دونبال حل مشکل خودم بودم که چشمم به این خورده گفتم بنویسم برای آینده

    شماه می توانید در OnMouseDown فرم خود این کد را بنویسید

    ReleaseCapture();
    MainFrm.Perform(WM_SYSCOMMAND,$F012,0);

تاپیک های مشابه

  1. نحوه drag کردن تصاویر
    نوشته شده توسط parandeh1383 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 16:51 عصر
  2. Drag کردن یک دایره
    نوشته شده توسط روانشناس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 15:08 عصر
  3. Drag کردن یک فایل روی فرم
    نوشته شده توسط iman_Delphi7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 07:57 صبح
  4. چطور یک فایل رو لیست باکس درگ(Drag) کنیم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 08:49 صبح
  5. Drag (فوری)
    نوشته شده توسط STI در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 18:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •