نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مساله مار (مسابقه)

  1. #1

    Post مساله مار (مسابقه)

    بازی زیر را ببینید:
    http://uk.games.yahoo.com/d/zsnakeescape.html
    یک صفحه n*n داریم که بعضی جاهاش دیواره و M تا میوه .به ازای خوردن هر میوه طول مار K تا زیاد میشه و یک امتیاز میگیره.واگه مار به خودش یا دیوار بخوره می سوزه.مار در هر نقطه به سه جهت مستقیم ، راست و چپ میتواند برود.
    اگر کامپیوترم بخواد جای اون مار بازی کنه،چه الگوریتمی را بهش پیشنهاد میکنید؟
    اگه راه حل خوبی به ذهنتون زد بگید یا برید اینجا بفرستید:
    http://www.topcoder.com/longcontest/...Contests&rt=13

  2. #2
    سلام جناب احسان خفن لطف می کنید در مورد این سایت کمی توضیح بدید؟

  3. #3
    سلام جناب مرتض مایا
    topcoder.com یه سایت معتبر در زمینه مسابقات نرم افزاری است.مسابقات در شاخه های الگوریتم،تحلیل و طراحی،پیاده سازی و تست نرم افزار انجام میپذیرد.
    در بخش الگوریتم دو جور مسابقه داره:
    1.single round : میری تو یه محیطی ، در یک زمان معین و به حل 3 مساله میپردازی و با هزاران کدر خفن دیگه از دور دنیا رقابت میکنی
    2.Marathon Match: یه مساله مطرح میشه،نزدیک به 10 روز فرصت داری حل خودت رو بفرستی .و

    جایزه های پولی خوبیم داره (که البته فعلا ایرانیا رو از گرفتن پول مستثنی کرده!!) در ضمن در سایت بر اساس کشور ها هم رتبه بندی میکنه که ایران رتبه 30 از 48 تا کشور رو داره.حتما برید شاید اوضاعمون بهتر بشه.

  4. #4
    سلام آقا احسان اگه میشه اطلاعات بیشتری در مورد نحوه شرکت در مسابق به ما بدهید.خیلی ممنون.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    با سلام...
    من که قبلا چند باری توی PracticeRoom هاش (اتاق های تمرین) شرکت کردم.. نحوه ثبت نام هم به این صورت بود که از :
    - صفحه (http://www.topcoder.com/tc) و قسمت مربوطه اول باید رجیستر کنی.و در قسمت Registration چک باکس Competition Registration رو تیک بزنی. (برای شرکت در مسابقات)

    - بعد از ثبت نام و فعال سازی، از همون آدرس بالا و در پایین صفحه این خط رو باید ببینی :
    Load the Arena as an Applet or as a Java Web Start Application

    که یعنی یا از طریق JAVA Applet و یا Web Application وارد محیط TopCoder بشیم. که من دقیقا متوجه نشدم از کدوم طریق بهتره!! (من از هر روش که استفاده می کردم مجبور بودم هر دفعه 1.5 Mg دانلود کنم که زمان زیادی رو می گرفت و بالاخره مجبور شدم بعد از یکبار دانلود سیستمم رو همیشه Hibernate کنم تا صفحش بسته نشه- البته اگه ADSL داشته باشی که حله).
    - در هر صورت بعد از بارگذاری و آماده شدن، صفحه Login باز می شه و پس از وارد شدن به یه اتاق سیاه و خفن می رسی که اولش شاید گیج بزنی. برای شروع (مثل خودم) بهتره از منوی مربوط به Practice Rooms یکی رو انتخاب کنی.

    - توی این قسمت باید برای مسائلی که مطرح کرده یک تابع بنویسین. (فقط یک تابع و نه یک برنامه کامل) یعنی خودش می گه که می خواد چی به تابع پاس بده و چه خروجی داشته باشه.

    - اتاقی که وارد می شی (معمولا) 3 تا مسئله وجود داره که به ترتیب سختی قرار گرفتن. (مثل نوشته 300,500,1000 یعنی سوال 300 امتیازی و 500 امتیازی و 1000 امتیازی) می تونی یکی از اونا رو انتخاب کنی و بعد از چند لحظه صفحه مربوط به سوال باز می شه.
    در ضمن زمان شما بعد از باز کردن هر مسئله شروع می شه که هر چی در زمان کمتری تونستید مسئله رو حل کنید امتیاز بیشتری می گیرید(البته اگه مثل خودم بعد از چند هفته یادتون اومد که یکی از سوالا رو باز کردید و باید جواب بدید، حداقل امتیاز (90) رو می گیرید که یک جورایی می شه حلش کرد این قضیه رو که فعلا بماند!)

    این صفحه از چند بخش تشکیل شده : یک قسمت که صورت مسئله رو نوشه( Problem Statement) که بسته به نوع زبان برنامه نویسی که انتخاب بکنی ممکنه بعضی قسمتهاش تغییر کنه ، یک قسمت با 4 تا RadioButton مربوط به نوع زبان برنامه نویسی که می خوای استفاده کنی (JAVA, C++‎, C#‎, VB)، یک قسمت هم بالای صفحه Signature (امضای تابع) رو نوشته که البته در خود توضیح مسئله هم وجود داره.

    (این مثال اولین برنامه از اولین practice room هست که فکر کنم 300 امتیازی بود)
    مثلا :

    Method signature:
    vector <string> decode(string message)
    (be sure your method is public
    )

    یعنی باید تابعی بنوسید که نوع برگشتی <vector<string داره و نام تابع decode هست و فقط یک پارامتر با نام message از نوع string میگیره. و باید بصورت public تعریف بشه.

    بعدم دیگه باید یا همونجا صورت مسئله رو بخونی و بفهمی و تابعش رو بنویسی!!! که چه خوب و هم می تونی صورت مسئله رو copy/paste کنی و بعدا دوباره وصل بشی و جوابت رو submit کنی.

    - برای submit کردن هم از کلید submit در گوشه پایین صفحه می تونی استفاده کنی. اگر اشتباه syntax یا compile نداشته باشی برنامت submit می شه و امتیازت رو می گیری و تمام..
    به همین راحتی!

    - اما قسمت جالب قضیه :
    شما که برنامتون رو submit می کنین ،خود نرم افزار OnlineJudge (داوری آنلاین) نمیاد برنامتون رو تست کنه و ببینه که درسته یا نه! بلکه هر کسی می تونه سورس برنامه شما رو ببینه و شما هم می تونید سورس برنامه هر کسی رو ببینید و مثلا یکی دیگه می تونه برنامه شما رو خط به خط بخونه و بفهمه که کجاش ممکنه با مشکل روبرو بشه و بیاد یک test case (یک مقدار که به برنامه شما می ده و برنامه شما باید جواب درست برگردونه) رو می ده (به این کار می گن challenge) و اگر که برنامه شما جواب اشتباه برگردونه از شما امتیاز کم می شه و به اون آدم از خدا بی خبر امتیاز می ده. در واقع برنامه شما و خود شما رو به مبارزه دعوت کرده!
    شما هم می تونید همین کار رو با برنامه های دیگرون انجام بدین...
    یکم کار کنی همه چی دستت می یاد.

    منم خیلی علاقمندم که راجع به این قضیه TOPCODER بیشتر صحبت کنیم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •