نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حالت master / detail

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    حالت master / detail

    سلام.
    یه حالت master / detail در table ها رو با #C چطور میشه درست کرد ؟

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز
    لطفا بیشتر توضیح دهید.
    ساختار اون تو database یا تو Datagrid.
    منظورم اینه که ارتباط جداول رو میخوای سطح برنامت باشه یا database ؟
    ممنون ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69
    نه توی DATABASE که میتونم از طریق RELATIONSHEEP ارتباطهای MASTER/DETAIL بوجود بیارم. منظورم توی datagrid بود. مثلا تو دلفی در table ها یه خاصیت mastersource و masterfields هست که میشه حالت master/detail بین جدولها در grid بوجود آورد. میخواستم ببینم آیا #C هم چنین چیزی یا شبیه اون رو داره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز
    تو موقعه Desing Time کافی هردو جدول Master و Detail رو روی یه DataSet بریزی . اونوقت برید رو DataSet کلیک سمت راست کنی و گزینه View Schema... رو انتخاب کنی.
    حال تو اون حالت بین دو جدولت یه Relation اضافه کنی.
    برای اینکار فیلد کلید Master رو گرفته و به جدول Detail بکشید (البته منظور همون فیلد رابط این دو جدول)
    حال اگه تو DataGrid و تو خاصیت DataSource فقط اسم DataSet به تنهایی انتخاب کنی جدول Master دیده میشه و جدول Detil با یه + مشخص شده.
    درمورد RunTime اگه خاصتی بگو کدهاشو بنویسم
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    من 3تا جدول تو ديتاست دارم كه جدول دوم يك جدول واسطه تا رابطه n-n رو بشكونه حالا چطوري ميشه جدول اول و سوم رو بصورت master / detail توي دوتا گريد نمايش داد؟

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط Mahdavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    تو موقعه Desing Time کافی هردو جدول Master و Detail رو روی یه DataSet بریزی . اونوقت برید رو DataSet کلیک سمت راست کنی و گزینه View Schema... رو انتخاب کنی.
    حال تو اون حالت بین دو جدولت یه Relation اضافه کنی.
    برای اینکار فیلد کلید Master رو گرفته و به جدول Detail بکشید (البته منظور همون فیلد رابط این دو جدول)
    حال اگه تو DataGrid و تو خاصیت DataSource فقط اسم DataSet به تنهایی انتخاب کنی جدول Master دیده میشه و جدول Detil با یه + مشخص شده.
    درمورد RunTime اگه خاصتی بگو کدهاشو بنویسم
    موفق باشید
    بله لطفا کد هاشو بذارید

    مرسی

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    بله لطفا کد هاشو بذارید
    به تاريخ پستها هم توجه كنيد : " شنبه 09 اسفند 1382, 05:04 بعد از ظهر"
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    من 3تا جدول تو ديتاست دارم كه جدول دوم يك جدول واسطه تا رابطه n-n رو بشكونه حالا چطوري ميشه جدول اول و سوم رو بصورت master / detail توي دوتا گريد نمايش داد؟
    یعنی راهی نداره؟

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: حالت master / detail

    كد زير ارتباط 4 جدول در يه ديتاست رو برقرار ميكنه:
    dsService = new DataSet();

    //.................................................. .....................................

    SqlDataAdapter daService = new SqlDataAdapter("SELECT [SERVICE_Code] FROM [Tb_SERVICE] ", cnn);
    daService.Fill(dsService, "Tb_SERVICE");

    SqlDataAdapter daServiceList = new SqlDataAdapter("SELECT [ServiceList_Code],[ServiceList_ServiceCode] FROM [Tb_ServiceList]", cnn);
    daServiceList.Fill(dsService, "Tb_ServiceList");

    SqlDataAdapter daInsurance = new SqlDataAdapter("SELECT [INSURANCE_ID],[INSURANCE_Code],[INSURANCE_LIST_Code] FROM [Tb_INSURANCE]", cnn);
    daInsurance.Fill(dsService, "Tb_INSURANCE");

    SqlDataAdapter daInsList = new SqlDataAdapter("SELECT [InsList_Code],[InsList_INSURANCE_Code],[InsList_Name] FROM [Tb_InsList]", cnn);
    daInsList.Fill(dsService, "Tb_InsList");

    //.................................................. .....................................

    DataRelation drlServiceAndList = new DataRelation("ServiceAndList", dsService.Tables["Tb_SERVICE"].Columns["SERVICE_Code"], dsService.Tables["Tb_ServiceList"].Columns["ServiceList_ServiceCode"]);
    dsService.Relations.Add(drlServiceAndList);

    DataRelation drlListAndInsurance = new DataRelation("drlListAndInsurance", dsService.Tables["Tb_ServiceList"].Columns["ServiceList_Code"], dsService.Tables["Tb_INSURANCE"].Columns["INSURANCE_LIST_Code"]);
    dsService.Relations.Add(drlListAndInsurance);

    DataRelation drlInsuranceAndInsList = new DataRelation("drlInsuranceAndInsList", dsService.Tables["Tb_INSURANCE"].Columns["INSURANCE_Code"], dsService.Tables["Tb_InsList"].Columns["InsList_INSURANCE_Code"]);
    dsService.Relations.Add(drlInsuranceAndInsList);

    //.................................................. .....................................

    BindingSource bsService = new BindingSource(dsService, "Tb_SERVICE");
    BindingSource bsServiceList = new BindingSource(bsService, "ServiceAndList");
    BindingSource bsInsurance = new BindingSource(bsServiceList, "drlListAndInsurance");
    BindingSource bsInsList = new BindingSource(bsInsurance, "drlInsuranceAndInsList");

    //.................................................. .....................................


    dataGridViewXSERVICE.DataSource = bsService;

    dataGridViewXSERVICEList.DataSource = bsServiceList;

    dataGridViewXInsurance.DataSource = bsInsurance;

    dataGridViewXInsList.DataSource = bsInsList;

    ببخشيد چون طولاني بود من فقط يه كم جمع و جورش كردم كه بشه خوندش ، نامها هم وقت نكردم تغيير بدم ، زياد پيچيده نيست.(اگه كسي هم بهينش كرد كه چه بهتر)

  10. #10

    نقل قول: حالت master / detail

    داشتم مثالی رو که مایکروسافت واسه Master/Detail کردن نوشته، میخوندم.
    مایکروسافت هم از BindingSource استفاده کرده ... وقتی از BindingSource استفاده میکنی همه چیز درست کار میکنه ؛ اما وقتی دیتاست رو به عنوان DataSource پاس میدی، دیگه کار نمیکنه

    واقعا واسه ایجاد Master/Detail یاید از BindingSource استفاده کرد؟


    Imports System
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports System.Windows.Forms

    Public Class Form1
    Inherits System.Windows.Forms.Form

    Private masterDataGridView As New DataGridView()
    Private masterBindingSource As New BindingSource()
    Private detailsDataGridView As New DataGridView()
    Private detailsBindingSource As New BindingSource()

    <STAThreadAttribute()> _
    Public Shared Sub Main()
    Application.Run(New Form1())
    End Sub

    ' Initializes the form.
    Public Sub New()

    masterDataGridView.Dock = DockStyle.Fill
    detailsDataGridView.Dock = DockStyle.Fill

    Dim splitContainer1 As New SplitContainer()
    splitContainer1.Dock = DockStyle.Fill
    splitContainer1.Orientation = Orientation.Horizontal
    splitContainer1.Panel1.Controls.Add(masterDataGrid View)
    splitContainer1.Panel2.Controls.Add(detailsDataGri dView)

    Me.Controls.Add(splitContainer1)
    Me.Text = "DataGridView master/detail demo"
    Me.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen

    End Sub

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) _
    Handles Me.Load

    ' Bind the DataGridView controls to the BindingSource
    ' components and load the data from the database.
    masterDataGridView.DataSource = masterBindingSource
    detailsDataGridView.DataSource = detailsBindingSource
    GetData()

    ' Resize the master DataGridView columns to fit the newly loaded data.
    masterDataGridView.AutoResizeColumns()

    ' Configure the details DataGridView so that its columns automatically
    ' adjust their widths when the data changes.
    detailsDataGridView.AutoSizeColumnsMode = _
    DataGridViewAutoSizeColumnsMode.AllCells

    End Sub

    Private Sub GetData()

    Try
    ' Specify a connection string. Replace the given value with a
    ' valid connection string for a Northwind SQL Server sample
    ' database accessible to your system.
    Dim connectionString As String = _
    "Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;" & _
    "Initial Catalog=Northwind;Data Source=localhost"
    Dim connection As New SqlConnection(connectionString)

    ' Create a DataSet.
    Dim data As New DataSet()
    data.Locale = System.Globalization.CultureInfo.InvariantCulture

    ' Add data from the Customers table to the DataSet.
    Dim masterDataAdapter As _
    New SqlDataAdapter("select * from Customers", connection)
    masterDataAdapter.Fill(data, "Customers")

    ' Add data from the Orders table to the DataSet.
    Dim detailsDataAdapter As _
    New SqlDataAdapter("select * from Orders", connection)
    detailsDataAdapter.Fill(data, "Orders")

    ' Establish a relationship between the two tables.
    Dim relation As New DataRelation("CustomersOrders", _
    data.Tables("Customers").Columns("CustomerID"), _
    data.Tables("Orders").Columns("CustomerID"))

    '************************************************* *********
    ' Important !
    '************************************************* ********
    data.Relations.Add(relation)

    ' Bind the master data connector to the Customers table.
    masterBindingSource.DataSource = data
    masterBindingSource.DataMember = "Customers"

    ' Bind the details data connector to the master data connector,
    ' using the DataRelation name to filter the information in the
    ' details table based on the current row in the master table.
    detailsBindingSource.DataSource = masterBindingSource
    detailsBindingSource.DataMember = "CustomersOrders"

    Catch ex As SqlException
    MessageBox.Show("To run this example, replace the value of the " & _
    "connectionString variable with a connection string that is " & _
    "valid for your system.")
    End Try

    End Sub

    End Class

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد نمایش اطلاعات Master-Detail (به صورت گروه-زیرگروه)
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 11:32 صبح
  2. Master/Detail کردن دو تا کوئری
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 17:14 عصر
  3. جستجو در جداول Master/Detail
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 17:55 عصر
  4. مشکلی در master/detail
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 18:36 عصر
  5. جدول با خاصیت master , detail
    نوشته شده توسط ILOVEVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •