نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

  1. #1

    Wink تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

    سلام
    من این تابع را نوشتم که بوسیله اون تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل میکنم:

    Function
    prdate(ByVal jl AsString) AsString
    Dim jld AsNewDate
    Dim prd AsNew Globalization.PersianCalendar
    jld = jl
    prdate = prd.GetYear(jl).ToString &
    "/" & prd.GetMonth(jl).ToString & "/" & prd.GetDayOfMonth(jl).ToString
    Return prdate
    EndFunction


    چطور میشه یه تابع نوشت که تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنه (با استفاده از کلاس های دات نت 2 )؟

  2. #2
    ابتدا تاریخ شمسی رو به سال ، ماه و روز split کنید به عنوان مثال تاریخ 1385/9/28 سپس :

     

    Dim Pyear AsInteger = 1385 ' Shamsi Year
    Dim Pmonth AsInteger = 9 ' Shamsi Month
    Dim Pday AsInteger = 28 ' Shamdi Day
    Dim Mdate AsNew System.Globalization.PersianCalendar
    Response.Write(Mdate.ToDateTime(Pyear, Pmonth, Pday, 1, 1, 1, 1, System.Globalization.GregorianCalendar.ADEra))


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

  4. #4
    با تشکر از دوستان
    تابع تبدیل شمسی به میلادی را به این صورت نوشتم (کدش رو گذاشتم که اگر دیگران خواستند استفاده کنند)

    Dim prdate() AsString = Split("1385/9/29", "/")
    Dim Mdate AsNew System.Globalization.PersianCalendar
    Response.Write(Mdate.ToDateTime(Int(prdate(0)), Int(prdate(1)), Int(prdate(2)), 1, 1, 1, 1, System.Globalization.GregorianCalendar.ADEra))


  5. #5
    مرسی از لطفت خیلی بهش احتیاج داشتم الان میرم امتحانش کنم

  6. #6

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

    نقل قول نوشته شده توسط javad3151 مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان
    تابع تبدیل شمسی به میلادی را به این صورت نوشتم (کدش رو گذاشتم که اگر دیگران خواستند استفاده کنند)

    Dim prdate() AsString = Split("1385/9/29", "/")
    Dim Mdate AsNew System.Globalization.PersianCalendar
    Response.Write(Mdate.ToDateTime(Int(prdate(0)), Int(prdate(1)), Int(prdate(2)), 1, 1, 1, 1, System.Globalization.GregorianCalendar.ADEra))

    کسی می تونه معادل این تابع رو به زبان سی شارپ بنویسه؟ جوریکه توی وب بشه ازش استفاده کرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2


  8. #8

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

    نقل قول نوشته شده توسط elijooje مشاهده تاپیک
    کسی می تونه معادل این تابع رو به زبان سی شارپ بنویسه؟ جوریکه توی وب بشه ازش استفاده کرد؟

    public static DateTime convert2miladi(string shamsi)
    {
    if (shamsi == string.Empty)
    {
    return DateTime.Now;
    }
    else
    {
    try
    {
    System.Globalization.PersianCalendar Mdate = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime shamsidate;
    string[] prdate = shamsi.Split('/');
    shamsidate = Mdate.ToDateTime(Convert.ToInt32((prdate[0])), Convert.ToInt32(prdate[1]), Convert.ToInt32(prdate[2]), 1, 1, 1, 1, System.Globalization.GregorianCalendar.ADEra);
    return Convert.ToDateTime(shamsidate.ToShortDateString()) ;
    }
    catch { return DateTime.Now; }
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

    سلام دوست عزیرز واقعا کدی که گذاشتن عالیه خیلی بدردم خورد.
    فقط یجا دیگه نیاز دارم تاریخ شمسی که ساعت هم کنارش هست به میلادی تبدیل شه. از این کد استفاده کردم ، ااما ساعتو حذف میکنه .. میخوام ساعت هم حفظ شه ... یعنی ت میلادی همراه ساعت در نهایت داشته باشم تا با استفاده از timespan تفاوت ساعت دو تاریخو پیدا کنم..
    میتونید راهنماییم کنید؟؟؟؟خیلی نیاز دارم

  10. #10

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در net. 2

    نقل قول نوشته شده توسط رزابرنامه یاب مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیرز واقعا کدی که گذاشتن عالیه خیلی بدردم خورد.
    فقط یجا دیگه نیاز دارم تاریخ شمسی که ساعت هم کنارش هست به میلادی تبدیل شه. از این کد استفاده کردم ، ااما ساعتو حذف میکنه .. میخوام ساعت هم حفظ شه ... یعنی ت میلادی همراه ساعت در نهایت داشته باشم تا با استفاده از timespan تفاوت ساعت دو تاریخو پیدا کنم..
    میتونید راهنماییم کنید؟؟؟؟خیلی نیاز دارم
    سلام دوست من توی متد Mdate.ToDateTime چندتا یک به عنوان ورودی داده اونها همون ساعت و دقیقه و ثانیه و میلی ثانیه هست که می تونید خودتون مقدار دلخواه بهش بدین
    موفق وموید باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •