نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد جدول درستی؛

  1. #1

    Question ایجاد جدول درستی؛

    سلام
    واسه حل یه مسئله آماری نیاز دارم که تمام حالات افتادن 10 سکه رو ایجاد کنم ؛(1024 حالت مختلف)
    اما میخوام اینکار رو به صورت یه فرمول(بدون درگیر شدن با IF ها و حلقه های تودرتو) انجام بدم که برای مسئله های بزرگتر هم قابل تعمیم باشه؛

    کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار k.robot
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    24
    دوست عزیز
    اگه دقت کنی چون سکه دو حالت داره میتونیم هر سکه رو معادل یک بیت در نظر بگیریم
    با گرفتن تعداد سکه ها از ورودی برنامه و محاسبه دو به توان ورودی تعداد حالاتو به دست میاری
    بعد با یه حلقه for از 0 تا دو به توان n منهای یکو میشموری هر کدوم معادل یک حالتند در حین شمارش تابع تبدیل اعداد مبنای 10 به باینری و صدا میزنی.
    حالا اگه 1 هارو خط و 0 ها رو شیر بگیری میبینی که تموم حالاتو داری.یا برعکس.
    کد زیر واسه هر ورودی دلخواه همه حالاتو ایجاد میکنه.اگه خواستی چاپ کنی بسته به قرارداد خودت میتونی اگه مثلا 1 دیدی خط و 0 دیدی شیر چاپ کنی یا برعکس.
    هزینه تابع 2 به توانه ورودیه .از این بهترشو نداریم.
    generate(n)
    {
    for(i=0;i<=pow(2,n)-1;i++)
    array[i]=binary(i);
    }

  3. #3
    سلام
    روش جالبیه! من برای سه سکه ؛ آرایه 8*3 گرفته بودم و سعی میکردم؛ حالات رو در هر ستون جداگانه تولید کنم( مثل روشی که روی کاغذ مینویسیم)
    جسارتا" این روش ساخته خودتونه؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار k.robot
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    24
    دوست عزیز
    من از روش خاصی استفاده نکردم فقط یه کم رو سوالت فکر کردم همین.
    اگه شما هم یه کم بیشتر فکر میکردی و یه کم سوالتو به ساختمان گسسته و مدار منطقی ربط میدادی میتونستی به همین نتیجه برسی.
    به هر حال خوشحالم 10 دقیقه فکر کردن من بهت کمک کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •