نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: الگوریتم مخرج مشترک

  1. #1

    الگوریتم مخرج مشترک

    سلام. دوستان کسی الگوریتم مخرج مشترک رو داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mo.esmp
    سلام. دوستان کسی الگوریتم مخرج مشترک رو داره ؟
    مخرج مشترک و یا بزرگترین مخرج مشترک؟

  3. #3
    نمیدونم منظور شما از بزرگترین مخرج مشترک چیه ؟
    منظور من از مخرج مشترک پیدا کرد کوچکترین مضرب مشترک بین دو عدد هست که همون مخرج مشترک دو عدد میشه.

  4. #4
    فرمولش رو در درس ریاضیات گسسته دبیرستان پیدا میکنی؛
    اول لازمه BMM رو پیدا کنی و اگه اشتباه نکنم, ضرب دو عدد رو به BMM تقسیم کنی.

  5. #5
    با تشکر از راهنمایی تون برنامه رو واسه جمع دو عدد کسری نوشتم.



    #include

    <iostream.h>



    int

    main()


    {


    int m1, m2,


    s1, s2,

    bmm=




    0, mm,


    leastM, greatestM,

    i;

    cout <<


    "Enter denominator 1 , 2 and numerator 1 , 2 : ";




    cin >>m1 >>m2 >>s1 >>s2;

    greatestM = (m1 > m2) ? m1 : m2;

    leastM = (m1 > m2) ? m2 : m1;



    if(greatestM % leastM == 0){





    mm = greatestM;
    s1 *= (mm / m1);
    s2 *= (mm / m2);
    }


    else {


    for(i = (leastM/2); i>0 ; i--){


    if((greatestM % i == 0) && (leastM % i == 0)) {





    bmm = i;
    mm = (m1 * m2) / bmm;
    s1 *= (mm / m1);
    s2 *= (mm / m2);


    break;




    }
    }
    }

    cout <<





    "Makhraje Moshtarak: " <<mm <<endl;


    cout <<


    "Sorat 1: "<<s1 <<"\nSorat 2: " <<s2;






    return0;


    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    اگر ممکنه لطفاً بیزحمت الگریتمش را بفرستید، معمولاً در این انجمن برنامه مورد قبول نیست، و یا اینکه فقط یک تابع را در هر زبانی بدید (اگرچه بعضیها این هم رو خارج از بحثه الگریتم میدونند).

  7. #7
    اگر ممکنه لطفاً بیزحمت الگریتمش را بفرستید
    اول لازمه BMM رو پیدا کنی و اگه اشتباه نکنم, ضرب دو عدد رو به BMM تقسیم کنی.

    mm = (m1 * m2) / bmm;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •