صفحه 7 از 12 اولاول ... 56789 ... آخرآخر
نمایش نتایج 241 تا 280 از 479

نام تاپیک: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

  1. #241
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    كراس تب با امكان ارسال پارامتر
    دوستان همونطور كه ميدونيد در كوئري هاي كراس تب در موقع ارسال پارامتر به شكل عادي ويا ارسال آن از طريق فرم پيام خطا مبني بر عدم اعتبار پارامتر ارسالي صادر ميگردد. با افزودن كد مشخص شده با رنگ قرمز شما ميتوانيد پارامترهاي مورد نظر خودتون رو به كئري كراس تب ارسال كنيد.
    PARAMETERS [sal] Text ( 255 ), [mah] Text ( 255 );
    TRANSFORM Count(farayandq1.shomaredaftar) AS CountOfshomaredaftar
    SELECT Mid([expr1],1,2) AS sal
    FROM farayandq1
    WHERE (((Mid([expr1],1,2))=[sal]) AND ((Mid([expr1],4,2))=[mah]))
    GROUP BY Mid([expr1],1,2)
    PIVOT Mid([expr1],4,2);

    براي اطلاعات بيشتر نمونه روببينيد:
    به عنوان مثال در كوئري amar در پارامتر sal عدد87 و در پارامترmah عدد 08 رو وارد كنيد
    ...........................
    موفق باشيد
    سلام
    دوست عزيز شما مي توانستيد اين عمل را هنگامي كه در حال طراحي كوئري هستيد از قسمت كوئري ، گزينه پارامتر را انتخاب كرده و پارامترهائي كه قصد داريد از كاربر سوال شود و يا اينكه از فرم پاس شود آنجا وارد نمائيد.

  2. #242
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,948

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    نقل قول نوشته شده توسط dadsara مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزيز شما مي توانستيد اين عمل را هنگامي كه در حال طراحي كوئري هستيد از قسمت كوئري ، گزينه پارامتر را انتخاب كرده و پارامترهائي كه قصد داريد از كاربر سوال شود و يا اينكه از فرم پاس شود آنجا وارد نمائيد.
    دوست عزيز با تشكر از شما اگه ممكنه نمونه من رو براي ارسال پارامتر از طريق فرم اصلاح كنيد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #243
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    دوست عزيز با تشكر از شما اگه ممكنه نمونه من رو براي ارسال پارامتر از طريق فرم اصلاح كنيد.
    سلام
    ضمن عرض پوزش از فضولي بنده
    فرم 1 را اجرا بگير در ضمن در كوئري آمار نيازي به ساختن و استفاده از يك كوئري ديگر نيست
    همچنين قبلا در يك تاپيك نمونه هاي كراس تب كوئري و ريپورت به همراه فايل آمده بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #244
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ايران سر بلند
    پست
    89

    جدول تقويم سالهاي 1387 و 1388 (شمسي – قمري – ميلادي) مناسبت ها – اوقات شرعي مشهد ..

    مورد استفاده در برنامه هاي جانبي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله دانش پژو : یک شنبه 08 دی 1387 در 08:54 صبح دلیل: ضميمه

  5. #245

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    با سلام خدمت همه دوستان خوب خودم
    اگر بخواهيم به اطلاعات سورس ما دسترسي نداشته باشند و يا از طريق بانك ديگرaccess اطلاعات اين بانك ما را دسترسي نداشته باشند آيا راهي دارد؟
    لطفا" راهكارهاي مختلف را هم در اين برنامه ارائه دهيد تا دوستان هم استفاده كنند و هم به ايميل بنده ارسال نماييد. nh_h_h@yahoo.com
    ممنونم . ناصر حاجي آقايي

  6. #246
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    اگر بخواهيم به اطلاعات سورس ما دسترسي نداشته باشند و يا از طريق بانك ديگرaccess اطلاعات اين بانك ما را دسترسي نداشته باشند آيا راهي دارد؟
    سلام
    دوست گرامي در مورد امنيت در اكسس مفصل بحث شده از ابزار جستجو استفاده كنيد .

  7. #247
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    جستجو

    با این برنامه میتوانید جهت جستجو در برنامه های خود استفاده کنید...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #248
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    براي اينكه كليدهاي كيبورد بدرستي عمل نمايند
    دو فايل زير را از طريق Safe Mode در پوشه System32 ويندوز XP بجاي دو فايل قبلي كپي كنيد
    در غير اينصورت كليد شيفت را بهمراه كليد x (در حالت فارسي)بفشاريد . باقي حروفها با شما
    ====
    در جواب دوستمان در اينجا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Kbd.rar‏ (4.0 کیلوبایت, 403 دیدار)

  9. #249
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302

    Cool اضافه کردن شماره ردیف به گزارش

    همیشه این مشکل تو گزارش ها وجود داره که می خواهیم به گزارش هامون شماره ردیف اضافه کنیم
    این هم راه حلش

    radif.zip

  10. #250
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: بستن برنامه کاربران تحت شبکه

    سلام
    با این نمونه شما قادر خواهید بود برنامه کاربران آنلاین تحت شبکه رو ببندید
    همونطور که می دونید در زمان استفاده کاربران از برنامه های چند کاربره مدیر سیستم قادر به انجام تغییرات در طراحی برنامه نخواهد بود روش ارائه شده در مواقعی که قصد انجام تغییرات در Design برنامه رو دارید کاربرد داره

    نکته : روش ارائه شده کلی طراحی شده و اگر دوستان مایل باشن می تونن امکاناتی مثل Timer و صدور پیغام جهت کاربر رو هم به اون اضافه کرده و در کل بیشتر User Friendly ش کنن .

    نمونه برنامه

  11. #251
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: شماره رديف اتوماتيك

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    در اين نمونه روش تخصيص شماره رديف اتوماتيك براي فرم ، سابفرم و گزارش ارائه شده
    سلام
    آقاي قرباني در اين نمونه كه زحمت كشيديد اگر فيلد كليد نداشته باشيم چگونه بايد عمل نمود

  12. #252
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    منظور شما در روش فرم و سابفرم هست یا اینکه فرم تنها ؟

  13. #253
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    در حالت فرم و سابفرم

  14. #254
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    نباید مشکلی داشته باشه ولی یک نکته ; همونطور که می دونید اساس ارتباط فرم و سابفرم عموماً بر پایه Relationship ها بنا میشه که لازمه این هم قرار داشتن فیلد کلید هست ولی در مجموع فکر نمی کنم مشکلی باشه ، شما تست کردید ؟

  15. #255
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    فرمايش شما در خصوص Relation كاملا درست است
    بله من قبلا در يك نمونه مشابه همين مورد كه جنابعالي زحمت كشيده بوديد تست كردم
    اما نكته اينجاست كه در اين نمونه فيلدي كه قرار است شمرده شود حتما بايد يكتا باشد
    نكته ديگر اينكه معمولا در جستجوها نيز از سابفرم جهت نمايش حاصل جستجو استفاده مي شود .
    پيشاپيش از پيگيري و جوابهاي شما تشكر مي كنم

  16. #256
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    نكته ديگر اينكه معمولا در جستجوها نيز از سابفرم جهت نمايش حاصل جستجو استفاده مي شود .
    سلام
    درست میفرمائید البته با تاملی به روش ارائه شده توسط طراح برنامه مورد نظر مشخص میشه که ایشون هم با این دیدگاه ( رابطه ای بودن Main Form و Subform ) اقدام به طرح ریزی و اجرای این برنامه کرده یعنی طرح خودش رو بر پایه مدل رابطه ای بنا کرده و اینرو بعنوان یک منطق لحاظ کرده وگرنه عملاً نیازی به تاکید روی فیلد کلید نبود ، و البته فانکشن های ارائه شده توسط ایشون در عمل بدون فیلد کلید هم کارآیی داره

  17. #257
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    آقاي شاهدوست
    بيشتر ما سرعت اينتر نت مان از حركت لاكپشت هم كمتر هست
    اونوقت از ما ميخواين كه فايل هشت نه مگ دانلود كنيم!

  18. #258
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    435

    برنامه ای باری تشخیص صحت کد ملی

    این هم یک برنامه برای تشخیص درست بودن شماره ملی افراد
    امیدوارم به درد دوستان بخوره
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #259

    برنامه محاسبه اقساط وام به روش pmt

    مقدار سود پرداختی و اقساط وام دریافتی در تمامی بانکها به این صورت محاسبه میشود امیدوارم بدردتون بخوره

    ضمیمه 28851
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar pmt.rar‏ (12.2 کیلوبایت, 959 دیدار)

  20. #260

    سورس برنامه چاپ چک !

    با سلام خدمت دوستان گرامي

    يه برنامه چاپ چک 2 يا 3 سال پيش نوشته بودم.
    گفتم سورسش رو اينجا قرار بدم شايد مورد استفاده دوستاني باشه که ميخوان در اين زمينه کار کنن.البته لازم بذکره که چون اين برنامه زير مجموعه ي يه برنامه ديگه بود ديگه زياد روي اينترفيسش کار نکردم.

    امکاناتي که داره از اين قراره:
    1. طراحي دسته چک جديد
    2. داراي آيتمهاي تاريخ بعدد و بحروف ، مبلغ بعدد و بحروف ، دروجه... ، متن فاقد قلم خورگي ، پرفراژ چک
    3. امکان جابجايي آسان آيتمهاي چک ، با پايين نگه داشتن کليد Ctrl و استفاده از دکمه هاي حرکتي کيبورد و البته امکان ذخيره مختصات جديد آيتمها با يک کليک
    4. ورود تاريخ به عدد توسط کاربر و درج خودکار تاريخ به حروف توسط برنامه
    5. ورود مبلغ به عدد توسط کاربر و درج خودکار مبلغ به حروف توسط برنامه
    6. امکان درج خودکار مبلغ معادل به تومان (بدون نياز به تايپ دستي) ، همراه با امکان نمايش يا عدم نمايش آن

    براي جلوگيري از ايجاد سر درگمي در يکي از فرمها توضيحات نسبي هم دادم.

    اميدوارم که دوستان از اين سورس بخوبي استفاده کنن. هر چند که جاي کار هم داره

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    با اجازه از مدير محتر بخش ، ميخوام از عزيزان تالار يه چيزي بخوام:

    هجده روز از درگذشت مادر بزرگم گذشته.
    دوستاني که اين سورس رو ميگيرن و استفاده ميکنن اگه دوست داشتن يه فاتحه نثار روح اون مرحوم کنن. انشاءالله که همه سالم و سلامت باشيد

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    اینم لینک فایل سورس:
    http://www.box.net/shared/dqgaghm504

    لینک اصلاح شد

    يا علي
    التماس دعا...
    آخرین ویرایش به وسیله e601 : شنبه 17 اسفند 1387 در 22:37 عصر دلیل: تصحیح املایی

  21. #261

    نقل قول: سورس برنامه چاپ چک !

    نقل قول نوشته شده توسط Eh.Masoudi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامي

    يه برنامه چاپ چک 2 يا 3 سال پيش نوشته بودم.
    گفتم سورسش رو اينجا قرار بدم شايد مورد استفاده دوستاني باشه که ميخوان در اين زمينه کار کنن.البته لازم بذکره که چون اين برنامه زير مجموعه ي يه برنامه ديگه بود ديگه زياد روي اينترفيسش کار نکردم.

    امکاناتي که داره از اين قراره:
    1. طراحي دسته چک جديد
    2. داراي آيتمهاي تاريخ بعدد و بحروف ، مبلغ بعدد و بحروف ، دروجه... ، متن فاقد قلم خورگي ، پرفراژ چک
    3. امکان جابجايي آسان آيتمهاي چک ، با پايين نگه داشتن کليد Ctrl و استفاده از دکمه هاي حرکتي کيبورد و البته امکان ذخيره مختصات جديد آيتمها با يک کليک
    4. ورود تاريخ به عدد توسط کاربر و درج خودکار تاريخ به حروف توسط برنامه
    5. ورود مبلغ به عدد توسط کاربر و درج خودکار مبلغ به حروف توسط برنامه
    6. امکان درج خودکار مبلغ معادل به تومان (بدون نياز به تايپ دستي) ، همراه با امکان نمايش يا عدم نمايش آن

    براي جلوگيري از ايجاد سر درگمي در يکي از فرمها توضيحات نسبي هم دادم.

    اميدوارم که دوستان از اين سورس بخوبي استفاده کنن. هر چند که جاي کار هم داره

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    با اجازه از مدير محتر بخش ، ميخوام از عزيزان تالار يه چيزي بخوام:

    هجده روز از درگذشت مادر بزرگم گذشته.
    دوستاني که اين سورس رو ميگيرن و استفاده ميکنن اگه دوست داشتن يه فاتحه نثار روح اون مرحوم کنن. انشاءالله که همه سالم و سلامت باشيد

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    اینم فایل سورس که توی راپیدشیر آپلود کردم. هر کاری کردم توسط سایت آپلود نشد که نشد!!!!
    http://rapidshare.com/files/205470077/Chek.rar.html

    يا علي
    التماس دعا...
    دوست عزيز سلام

    لينكي كه گذاشتي چيزي را دانلود نمي كند . لطفا يك نگاهي بيانداز . من كه نتوانستم چيزي بگيريم .

    با تشكر
    ---------------------
    بنده به نوبه خود به شما و بازماندگان اين عزيز تسليت عرض مي كنم و انشاءا... بقاي عمر شما و بازماندگان اين عزيز باشد .

  22. #262

    Lightbulb برنامه اي براي تعمير ديتابيس

    با برنامه Access Db Mechanic مي توانيد ديتابيس خود را تعمير نماييد.

    لينك دريافت برنامه (حجم M 1.40 )
    http://www.brothersoft.com/d.php?sof...dbmechanic.zip

  23. #263

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    دوست عزيز سلام
    لينكي كه گذاشتي چيزي را دانلود نمي كند . لطفا يك نگاهي بيانداز . من كه نتوانستم چيزي بگيريم .
    با تشكر---------------------بنده به نوبه خود به شما و بازماندگان اين عزيز تسليت عرض مي كنم و انشاءا... بقاي عمر شما و بازماندگان اين عزيز باشد .
    سلام

    ممنون دوست من. انشاءالله همیشه پیروز و موفق باشید

    ظاهرا لینک مورد نظر بعد از تعداد مشخصی دانلود ! غیر فعال میشه. به هر حال لینک رو جهت استفاده شما اصلاح کردم.

    موفق باشید...

  24. #264

    نقل قول: صفر کردن فیلد Auto Nmber ا (Auto Number Field Reset)

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    این برنامه برای صفر کردن فیلدهای Auto Number در یک فایل Access کاربرد داره و با VB نوشته شده ( سورس برنامه هم تقدیم شده ) البته این برنامه جدوالی رو صفر میکنه که قبلاً رکوردهاش کاملاً Delete شده باشن ضمناً همونطور که همگی می دونید در Access برای صفر کردن فیلدها میشه از روش Compact & Repair استفاده کرد اما برنامه ارائه شده با این روش عمل نمی کنه .
    سلام این فایل ارورر Run-time Error'53' میدهد میشه راهنمائی فرمائید

    متشکرم

  25. #265
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256

    نقل قول: سورس برنامه چاپ چک !

    نقل قول نوشته شده توسط Eh.Masoudi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامي

    يه برنامه چاپ چک 2 يا 3 سال پيش نوشته بودم.
    گفتم سورسش رو اينجا قرار بدم شايد مورد استفاده دوستاني باشه که ميخوان در اين زمينه کار کنن.البته لازم بذکره که چون اين برنامه زير مجموعه ي يه برنامه ديگه بود ديگه زياد روي اينترفيسش کار نکردم.

    امکاناتي که داره از اين قراره:
    1. طراحي دسته چک جديد
    2. داراي آيتمهاي تاريخ بعدد و بحروف ، مبلغ بعدد و بحروف ، دروجه... ، متن فاقد قلم خورگي ، پرفراژ چک
    3. امکان جابجايي آسان آيتمهاي چک ، با پايين نگه داشتن کليد Ctrl و استفاده از دکمه هاي حرکتي کيبورد و البته امکان ذخيره مختصات جديد آيتمها با يک کليک
    4. ورود تاريخ به عدد توسط کاربر و درج خودکار تاريخ به حروف توسط برنامه
    5. ورود مبلغ به عدد توسط کاربر و درج خودکار مبلغ به حروف توسط برنامه
    6. امکان درج خودکار مبلغ معادل به تومان (بدون نياز به تايپ دستي) ، همراه با امکان نمايش يا عدم نمايش آن

    براي جلوگيري از ايجاد سر درگمي در يکي از فرمها توضيحات نسبي هم دادم.

    اميدوارم که دوستان از اين سورس بخوبي استفاده کنن. هر چند که جاي کار هم داره

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    با اجازه از مدير محتر بخش ، ميخوام از عزيزان تالار يه چيزي بخوام:

    هجده روز از درگذشت مادر بزرگم گذشته.
    دوستاني که اين سورس رو ميگيرن و استفاده ميکنن اگه دوست داشتن يه فاتحه نثار روح اون مرحوم کنن. انشاءالله که همه سالم و سلامت باشيد

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    اینم لینک فایل سورس:
    http://www.box.net/shared/dqgaghm504

    لینک اصلاح شد

    يا علي
    التماس دعا...







    سلام دوست گرامی
    برنامیتان را گرفتم بسیار جالب بود ولی اشکالی در آن وجود داشت که آن را برایتان بصورت تصویر فرستادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #266

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام دوست گرامی
    برنامیتان را گرفتم بسیار جالب بود ولی اشکالی در آن وجود داشت که آن را برایتان بصورت تصویر فرستادم
    سلام
    دوست عزیز این دستور برای من که بدون مشکل اجرا میشه !!!
    لطفا بفرمایید ورژن اکسس شما چیه؟ پرینترتون چه نوعیه؟ و اینکه آیا تغییری در برنامه دادید یا نه؟

  27. #267
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام به همه دوستان
    اين هم فرم شبيه سازي شده Print
    اميدوارم به درد دوستان بخوره
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #268
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: صفر کردن فیلد Auto Nmber ا (Auto Number Field Reset)

    نقل قول نوشته شده توسط shkeramat مشاهده تاپیک
    سلام این فایل ارورر Run-time Error'53' میدهد میشه راهنمائی فرمائید

    متشکرم
    سلام
    شما از داخل فولدر كدوم فايل رو اجرا مي كنيد ؟


    در مورد فايل ذكر شده در تاپيك 268 چه فايلي و توسط چه كسي ارائه شده بود ؟

  29. #269

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    اين هم يك تقويم هجري شمسي با قابليت ثبت اطلاعات در روزهاي مختلف - البته با كمك دوستان ميشه خيلي كاملترش كرد...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #270

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    آقای قربانی یه فولدر بیشتر نیست Auto Number Resetf به این نام ضمنا تصویر
    آیکن را ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  31. #271
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    435

    نقل قول:محاسبه استهلاک به سه روش

    با سلام و عرض تبريک سال نو خدمت همه دوستان
    اين يه برنامه محاسبه استهلاک که به کمک يکي از دوستان همين سايت آماده کرديم
    اين نمونه استهلاک را به سه روش مستقيم ، مجموع سنوات و نزولي محاسبه مي کند
    اميدوارم که مورد استفاده دوستان قرار بگيرد
    اگه مشکلي داشت بنده در خدمتتون هستم

    http://www.barnamenevis.org/sh...539#post696539

    موفق و پيروز باشيد و سال خوبي داشته باشيد

  32. #272
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ايران سر بلند
    پست
    89

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    با سلام و تبريك سال نو به تمام دوستان
    آقاي مهدي مقيمي با تشكر ؛ در تقويم ارائه شده ايام هفته اشتباه درج مي شود در ضمن ماه هاي آخر سال ناقص است و تعداد روزهاي 6 ماهه اول 31 روز بايد باشد
    آخرین ویرایش به وسیله دانش پژو : شنبه 08 فروردین 1388 در 11:31 صبح

  33. #273

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    با تشكر از آقاي دانش پژو . من دارم داخل برنامه هام از اين تقويم استفاده ميكنم و مشكلي ندارم . كاملا روزهاي هفته درست نمايش داده مي شود. ميشود بيشتر توضيح دهيد تا متوجه شوم مشكل كجاست؟ ممنون.

  34. #274
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    سطح دسترسي كاربران

    سلام
    با استفاده از اين نمونه مي توانند كاربران خود را دسته بندي كنيد و كنترل فيلد ، فرم و يا هر آبجكت موجود در برنامه را در اختيار خود قرار دهيد
    براي ورود حتما فرم Login كه در اجراي برنامه بالا مي آيد را اجر كنيد
    بعد از ورود در فرم اوليه يك كليد به نام مشاهد فرم وجود دارد آنرا انتخاب كنيد مشاهده مي كنيد بسته به اينكه با چه كاربري وارد شده ايد ليبل بالاي فرم ، رنگ Text0 و كليدهاي جستجو و ذخيره خاموش يا روشن مي شوند
    نام كاربر : كاربر1 ، كلمه عبور: 1
    نام كاربر: كاربر2 ، كلمه عبور:2
    نام كاربر: كاربر3 ، كلمه عبور :3
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #275
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ايران سر بلند
    پست
    89

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_moghimi مشاهده تاپیک
    با تشكر از آقاي دانش پژو . من دارم داخل برنامه هام از اين تقويم استفاده ميكنم و مشكلي ندارم . كاملا روزهاي هفته درست نمايش داده مي شود. ميشود بيشتر توضيح دهيد تا متوجه شوم مشكل كجاست؟ ممنون.
    با سلام خدمت تمام دوستان بخصوص آقاي مقيمي
    بطور مثال در سال 88 طبق تصاوير ضميمه
    1- روز اول فروردين شنبه صحيح است
    2- فروردين 31 روزه مي باشد
    3- اسفند 88 مثل بقيه سالها اطلاعات ندارد
    4- تاريخ متن يادداشت مغاير با محل كليك مي باشد
    با تشكر مجدد0 خواهشمند است راهنمايي بفرماييد آيا احتياج به تنظيم خاصي دارد ؟
    ضمنا بقيه دوستاني كه استفاده كرده اند مشكلي ندارند ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (59.6 کیلوبایت, 1763 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (34.8 کیلوبایت, 1732 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (71.5 کیلوبایت, 1736 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله دانش پژو : پنج شنبه 20 فروردین 1388 در 10:20 صبح دلیل: تصوير3

  36. #276

    Unhappy نقل قول: Search

    نقل قول نوشته شده توسط شاپرک مشاهده تاپیک
    فرم جستجو :
    چیز جالبه، یعنی همونی که دنبالش بودم ولی یه مشکل دارم!
    من به 5 تا مثل قسمت IsCorporate نیاز دارم ولی وقتی ازش کپی ایجاد میکنم ( البته با تغییر اسمش) و تمام کدهای مربوطه رو هم اصلاح میکنم باز ارور میده!!
    کسی میتونه توضیح بده من چطور میتونم چند نمونه (yes/no) رو بهش اضاف کنم!؟ و کجاها نیاز به تغییر داره!؟

  37. #277

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    آقاي دانش پژوه سلام

    مشكل در مبدله تاريخ هستش

    در بخش Regional and Language Options فرمت تاريخ yy/mm/dd رو تست بفرماييد
    در مورد الگوريتم تبديل تاريخ نظري ندارم ولي در مجموع فايلي هست كه در مابقي بخشها كاملاً ارزش بررسي كردن رو داره . مطمئناً چيزهاي جديدي رو در داخل اون ميتونيد پيدا كنيد .
    البته با اندكي تغيير نقيصه مورد بحث هم قابل مرتفع شدن هستش كه بهتره در صورت صلاحديد خود آقاي مقيمي اين كار رو به انجام برسونن ( كار را كه كرد ؟ آنكه تمام كرد )

    موفق باشيد

  38. #278
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_moghimi مشاهده تاپیک
    اين هم يك تقويم هجري شمسي با قابليت ثبت اطلاعات در روزهاي مختلف - البته با كمك دوستان ميشه خيلي كاملترش كرد...
    آقای مهندس سلام
    فایل دانلود شده این تقویم پس از Extract کردن روس سیستم من Error میده.
    اگر براتون ممکنه این فایل رو برای من ایمیل کنید خیلی لازمش دارم از محبتتون ممنونم
    soroush_k12@yahoo.com

  39. #279
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    با سلام
    از بابت تقویم ممنونم. میخواستم بدونم که میشه تاریخ روز رو بصورت کامل ببینیم یعنی بجای مثلا "اردیبهشت 1388 " داشته باشیم " 12 اردیبهشت 1388 " یعنی تاریخ امروز روهم بهمون کامل نشون بده
    =month.Column(1) & " " & [year] با این دستور فقط ماه و سال رو داریم
    اگر ممکنه دستوری که روز رو هم نشون بده لطف کنین
    در ضمن اگر بخاهیم در فرم دیگری این شکل کامل تاریخ رو داشته باشیم چه باید بکنبم.
    با تشکر

  40. #280
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: شماره رديف اتوماتيك

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    در اين نمونه روش تخصيص شماره رديف اتوماتيك براي فرم ، سابفرم و گزارش ارائه شده
    سلام
    ضمن تشکر از نمونه ضمیمه هنگام استفاده از تابع Serialize اگر در کوئری فیلد کلید نداشته باشیم چگونه می توان از این تابع استفاده نمود
    آخرین ویرایش به وسیله dadsara : شنبه 24 مرداد 1388 در 07:56 صبح

صفحه 7 از 12 اولاول ... 56789 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •