نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کمک برای یک sp

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    کمک برای یک sp

    ; (INSERT INTO Tb_bar ( m1 ) SELECT combo.text FROM combo Where IdText in (3001

    من چطور تعیین کنم که در رکوردی از Tb_bar که اگر فیلد ID در Tb_bar مساوی بود با (مثلا)5 این کوئری اجرا شود

    با تشکر..
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : دوشنبه 23 مرداد 1385 در 20:33 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام
    این ID کجاست و Tb_bar چیه.
    یه کمی شمرده تر توضیح بدید.

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    سلام :
    Id یک فیلد در tabel هست اسم آن Tb_bar است

  4. #4
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    من میخوام مقدارفیلد (m1)از جدول Tb_bar مساوی با مقدار فیلد text از جدول combo قرار بدم ولی میخوام که این تغییرات روی رکوردی از جدول Tb_bar انجام بشه که فیلد ID همین جدول مساوی با مثلا 5 باشه؟ با تشکر

  5. #5
    سلام.
    اگر شما میخوای رکوردها رو جوری update کنی که هر رکورد مثلا مقدار id اون برابر 5 باشه بهتره از دستور update استفاده کنی. ولی در مورد راه حل شما باید یک مقداری در مورد کاری که میخوای انجام بدی بیشتر توضیح بدی.
    برای update میتونی از دستور زیر استفاده کنی.

    Update tb_bar set M1= ( SELECT combo.text FROM combo Where IdText in (3001))
    Where id=5

  6. #6
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با تشکر... آقای صادقیان امتحان میکنم...

  7. #7
    دوست خوبم به انتهای کد خود عبارت زیر را اضافه کنید :
    AND Tb_bar.ID = 5
    امیوارم جواب بگیرید .
    البته بهتر این بود که کل مطلب رو یک بار اینجا توضیح بدید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  8. #8
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما درد نکنه.

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما درد نکنه مشکلم حل شد با راهنمایی شما....

  10. #10
    خواهش می کنم
    موفق باشید
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  11. #11
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    "INSERT INTO Tb_bar ( m1 ) SELECT combo.text FROM combo Where id1 in (3003) AND Tb_bar.ID = 1 "
    جناب آقای سنبله کار ببخشید اشتباه کردم با کد بالا فقط در جدول ثبت میشه نه در آن رکورد مورد نظر!!!!!

  12. #12
    من فکر می کنم بهتره این بحث رو در تاپیک قبلیتون ( بخش اکسس ) ادامه بدید چون :
    1- اونجا سابقه موضوع وجود داره
    2- چون داخل VBA کد نویسی می کنید و قبل از این دستور Docmd.runsql داشتید
    3- ممکنه توی کدتون نیاز به مراجعه به آدرس دهی فیلدی از فرم اکسس در حال کار داشته باشید
    4- همینجا هم فکر می کنم اشتباه در همین مورد بود یعنی شما می خواستید ID مشروط فرم اصلی خود را ملاک قرار دهید نه زیر فرمی که اطلاعات در اون Insert می شن
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  13. #13
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ادامه تایپیک به لینک زیر منتقل شد:
    http://www.barnamenevis.org/sh...t=50444&page=4

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •