نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: select بعضی رکورد های بانک بر اساس کد اولیه

  1. #1

    select بعضی رکورد های بانک بر اساس کد اولیه

    سلام من primary key بعضی از رکورد های یک جدول رو داخل یک آرایه لیست ریختم حالا بخوام تمام اطلاعات مربوط به اون سطر ها رو از جدول بکشم بیرون چی کار باید بکنم؟
    اینکار در گزارش گیری ها و یا ایجاد یک سبد خرید کاربرد داره...
    کاری که من کردم این بوده البته میدونم راه غلطی اما جواب داد...خواهش میکنم راه درستشو بفرمایید

    "SELECT * FROM  p004_Official_Forum where pcode=" + strquery


    دستو select رو به این صورت نوشتم بعد توی یک حلقه strquery رو ایجاد کردم



    For j As Integer = 1 To rank - 1

    strquery += " or pcode=" + arr(j)

    Next


    arr() همون آرایه ای هستد که شامل کد ها اولیه هست و رنک هم تعداد شونه..

  2. #2
    می تونی هم از In استفاده کنی. ولی IN هم تفسیر میشه به همونی که شما نوشتین
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    نه اینها ره جالبی نیستند یعنی همه از این راه استفاده می کنید؟؟؟
    راه بهتری نیست؟؟؟

  4. #4
    به نظر نمیاد راه بهتری باشه.
    حتی وقتی که بازه شما یک کوئری هست هم در بعضی از موارد از IN استفاده میشه
    You never know what you can do until you try

  5. #5
    SELECT ProductID, ProductName
    FROM Northwind.dbo.Products
    WHERE CategoryID = 1 OR CategoryID = 4 OR CategoryID = 5

    However, you can get the same results with less typing if you use IN:

    SELECT ProductID, ProductName
    FROM Northwind.dbo.Products
    WHERE CategoryID IN (1, 4, 5)
    ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله nazaninam : دوشنبه 15 خرداد 1385 در 09:32 صبح

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •