نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تغییر زبان ویندوز

  1. #1

    تغییر زبان ویندوز

    چطور میشه زبان default رو عوض کرد مثلا وقتی روی یک textbox کلیک شد زبان فارسی بشه و وقتی focus ترک شد انگلیسی بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    Thumbs up

    برای زبان فارسی

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(CultureInfo.CreateSpecif icCulture("Farsi"));


    برای زبان انگلیسی

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(CultureInfo.CreateSpecif icCulture("US"));

  3. #3
    آقا دستت درد نکنه. البته بجای Farsi باید fa-IR و US باید en-US باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    ولی من با همین کد کار می کنم مشکلی نداره

  5. #5
    بسمه تعالی
    با سلام
    خیلی ممنون

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    قابلی نداشت

    من این کد را خودم بهش رسیدم و از جایی هم کِش نرفتم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    fa-ir با farsi هر دو در قسمت های مربوط به language ویندوز استفاده شده نباید تفاوتی داشته باشه ، من خودم تا حالا با fa-ir کار میکردم ، مورد دوم را هم که دوستان جواب گرفتند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farhad-Csharp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119
    کد بالا رو در کدام event باید بنویسیم ؟
    متشکرم.
    آخرین ویرایش به وسیله Farhad-Csharp : سه شنبه 02 خرداد 1385 در 08:41 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    زبان فارسی را در رویداد
    Enter

    و زبان انگلیسی را در رویداد
    Leave

    موفق باشید

  11. #11
    این رو هم داشته باشین
    salam
    in code zabaneh EN ra beh FA tabdil mikoneh.
    InputLanguageCollection oInstalledLanguages = InputLanguage.InstalledInputLanguages;

    foreach(InputLanguage oInputLanguage in oInstalledLanguages)

    if(oInputLanguage.LayoutName.StartsWith("Farsi"))

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = oInputLanguage;

    kafiyeh code ra darooneh yek button garar bedi.

    by
    آخرین ویرایش به وسیله bahman.net : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 00:23 صبح

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Farhad-Csharp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119
    نقل قول نوشته شده توسط Behrooz_CS
    زبان فارسی را در رویداد
    Enter

    و زبان انگلیسی را در رویداد
    Leave

    موفق باشید
    خیلی ممنون.

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط rashidi zadeh
    چطور میشه زبان default رو عوض کرد مثلا وقتی روی یک textbox کلیک شد زبان فارسی بشه و وقتی focus ترک شد انگلیسی بشه
    khili mamnon az pasokhetoon

  14. #14
    از همه دوستان ممنونم. منم استفاده کردم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    اینم از راه User32 که ساخته یافته ترین راه است

    Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal Flags As Long) As Long


    و قسمتی که میخوای زبانت فارسی بشه :

    LoadKeyboardLayout("00000429", 1)

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_leman
    اینم از راه User32 که ساخته یافته ترین راه است

    Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal Flags As Long) As Long


    و قسمتی که میخوای زبانت فارسی بشه :

    LoadKeyboardLayout("00000429", 1)
    اگه منظورتون همون ساختیافته خودمونه که جسارتا باید بگم خیر دوست عزیز و سعی کنید همیشه از راه حل های خود فریم ورک .net استفاده کنید. نمیگم اون خوب نیست (توی این یک مورد شاید زیاد مهم نباشه چون اونم استفاده از api ویندوزه) ولی خود مایکروسافت همه جا .net framework رو recommend کرده و اونو بر solutionهای دیگه ارجح دونسته...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  17. #17
    سلام دوستان
    من میخواستم که در regional and language سیستم تغییر بدم
    توی پروژم یه تعداد html هست که توش عدد هست.من میخوام که این اعداد فارسی نمایش داده شوند و انگلیسی نباشند. این اعداد روی کامپیوتری که تنظیماتش رو اعداد 1 تا 9 فارسی باشه فقط فارسی هست.حالا راهی داره برای تغییر این تنظیمات در سیستم مقصد؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •