نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آیا در شبکه ی محلی اتصال به اینترنت وجود دارد؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    Lightbulb آیا در شبکه ی محلی اتصال به اینترنت وجود دارد؟

    من توابعی دیده ام که اتصال به اینترنت با مودم را تشخیص می دهند اما در مورد Lan جواب نمی دهند کسی در این مورد راهی دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    یک نگاهی به TraceRT توی CommandPrompt بیانداز : اگه متصل باشه عمل Trace انجام میشه در غیر این صورت در خواست با Time Out مواجه میشه پس یا متصل نیست و یا بطور مثال سرور IP مورد نظر پاسخ نمی دهد ...

    یا حق !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب اما با برنامه چه جوری متوجه شیم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    منتظر جواب دوستان هستم!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    شما می تونید از ساکت ها برای رسیدن به جواب کمک بگیرید ...
    نگاهی به پالت Indy بیاندازید ...

    یا حق !!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    آخه با INDY چطوری می شه اتصال اینترنت رو چک کرد؟
    اگه نخواسته باشبیم از اون استفاده کنیم نمی شه؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    منتظر راهنمایی بیشتر از طرف دوستان هستم

  8. #8
    لطف کنید جوابهای بی مربوط ندید(قابل توجه آقای Hamid_Pak)......دوستان اگه اطلاعی از موضوع ندارن لطف کنند جواب کلی و بی مربوط ندن.....اما دوست عزیزمdkhatibi منم یه زمانی به موضوعی که شما مطرح کردید احتیاج شدیدی داشتم....خیلی این درو اون در زدم ولی نتیجه ای نگرفتم.بالاخره از یه روش غیر اصولی کارمو انجام دادم....به این صورت که از component webrowser استفاده کردم و یه سایت مثل یاهو رو داخلش باز کردم....یه کدی پیدا کردم که با اون کد میتونستم داخل محتوای صفحه وبی که درون webrowser بازشده بود به دنبال یه کلمه خاص بگردم اگه اون کلمه پیدا می شد به این معنا بود که توی شبکه lan منبه اینترنت متصل هستم اگه نه که اتصال ندارم....


    function TForm1.SearchAndHighlightTextinIE(aText: string):boolean;
    var
    j:integer;
    begin
    for j:=0 to WebBrowser1.OleObject.Document.All.length-1 do
    begin
    if pos(aText,WebBrowser1.oleobject.document.all.item( j).innertext)<>0 then
    Result:=true;
    end;

    end;

    امیدوارم به کارت بیاد..........موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    این کد خطای Acsees violati0n را می ده
    ضمنا این را خیلی عجیبه نه!!!

  10. #10
    من توابعی دیده ام که اتصال به اینترنت با مودم را تشخیص می دهند اما در مورد Lan جواب نمی دهند کسی در این مورد راهی دارد؟
    لطف کنید جوابهای بی مربوط ندید(قابل توجه آقای Hamid_Pak)......دوستان اگه اطلاعی از موضوع ندارن لطف کنند جواب کلی و بی مربوط ندن.....اما دوست عزیزمdkhatibi منم یه زمانی به موضوعی که شما مطرح کردید احتیاج شدیدی داشتم....خیلی این درو اون در زدم ولی نتیجه ای نگرفتم.بالاخره از یه روش غیر اصولی کارمو انجام دادم....به این صورت که از component webrowser استفاده کردم و یه سایت مثل یاهو رو داخلش باز کردم....یه کدی پیدا کردم که با اون کد میتونستم داخل محتوای صفحه وبی که درون webrowser بازشده بود به دنبال یه کلمه خاص بگردم اگه اون کلمه پیدا می شد به این معنا بود که توی شبکه lan منبه اینترنت متصل هستم اگه نه که اتصال ندارم....
    شما می تونید از ساکت ها برای رسیدن به جواب کمک بگیرید ...
    نگاهی به پالت Indy بیاندازید ...
    پشنهاد آقای بهره دار نیز عملی است، اما روش های دیگری هم بر مبنای گفته هایHamid_Pak وجود دارد که کارایی بالاتر و نسبت به روش فوق سرعت بیشتری دارد.
    و آن هم استفاده از DNS است برای بررسی این امر است. شما زمانی که یک وب سایت را می خواهید مشاهده کنید در اولین مرحله بایستی اسم آن سایت به IP ترجمه شود.
    به عنوان مثال نام سایت یاهو برای سرور 192.9.9.3 ارسال میشود جنانچه نام سایت به IP آن ترجمه شد اتصال برقرار است. البته توجه داشته باشید که استثنائات نیز وجود دارد و در صورت گرقتن TimeOut بایستی چند بار این عمل انجام شود.

    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    این برنامه چه جوری کار می کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •