نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: XML...

  1. #1

    XML...

    سلام.
    دوستان من تبه تازگی شروع کردم دارم سی شارپ کار میکنم.
    یک کتاب گرفتم به نام اموزش سی شارپ در 21 روز.دارم ازروی اون کار میکنم.
    الان در روز دوم درمورد مستندات XML که با علامت /// نشان میدهند صحبت کرده.
    ولی خیلی کم توضیح داده و من متوجه نشدم.
    اگه میشه یکی درمورد این XML بیشتر توضیح بده و ایا در این زمینه کتابی هست وایا نیازی هست الان من این کتاب رو تهیه کنم؟
    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    XML‌یک زبان Documation‌سازی جهت وبه . با این زبان شما خیلی راحت قادر به انتقال اسناد خود بر روی وب خواهید بود. همچنین بانکهای اطلاعاتی خود.
    در #C در قسمت ADO.Net و کار با بانکها با این موضوع بیشتر آشنا خواهید شد. فعلا نیازی نیست. گرچه اگه SQL2000 هم کار کنید شما احتمالا با اون برخورد خواهید کرد.
    من ازش خیلی استفاده کردم چون واقعا بدردم خود. حال جایی که استفاده کردم رو میگم که بهتر مساله رو درک کنی :
    ما یه دفتر داریم که در شهر دیگه واقع شده. در محل کار هم یه سیستم یکپارچه که اطلاعاتش خیلی وسیعه. از همه اطلاعات فقط یه تعداد رکورد و فیلد خاص باید به دفتر تهران ارسال میشد و اونا بعد از پر کردن اطلاعاتی دوباره به ما برمی گردوندن.
    من اومدم یه برنامه نوشتم که اطلاعات خواسته شده رو جهت دفتر تهران به XML نولید میکرد در نتیجه چون فایل TXT‌ بود حجم خیلی پایینی داشت. این فایل رو رو سایت قرار میدادم. دفتر تهران بعد از Connect‌به اینترنت به برنامه من وارد میشد و توسط برنامه این فایل رو با ftp میگرفت. خود سیستم این فایل xml رو به خونده و در بانک SQL می ریخت.(البته خواندن یه XML تو #C خیلی راحته. بعدها خواهید دید) . به همین سادگی و برعکس.
    می بینید که اگه قرار بود بانک خودم (حداقل 3g) رو میفرستادم چی میشد :roll:

  3. #3
    اقای مهدوی ممنون از جوابتون.
    خیلی استفاده کردم.
    دستتون دردنکنه.
    راستی یک کاری کنید اینجا مفاهیم اصلی شی گرایی هم اموزش بدن.
    حالا هرکی بلده اینارو بگه ماهم استفاده کنیم.
    درکل دستتون دردنکنه لطف کردین.
    :wink:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    آقا دست رو دلم نزار که خونه :lol:
    من خیلی برای XML زحمت کشیدم و به جاهای خوبی هم رسیدم خیلی خوب با XML تقریبا میتونی هر طوری که بخوای اطلاعات رو انتقال بدی استفاده از اون تو #C خیلی راحته ولی اگه بخوای خود XML رو یاد بگیری باید بگم یادگیریشم راحته :wink: فقط بعد از اینکه شروع با یاد گرفتنش کردی توجه خودتو بیشتر روی Schema های XML بیشتر متمرکز کن XML حتی تو دات نت هم خیلی استفاده میشه ADO.net یکیش و یا تو خود Visual Studio.net تو قسمت Solution Explorer دکمه Show All Files رو کلیک کن بعد روی یکی از فایلهای RESX کلیک کن اونجا میتونی نمونه یک Schema رو ببینی حالا فکر میکنی اگه یه Picture Box رو فرم قرار بدی بعد یه عکس رو توش لود کنی فکر میکنی این این عکس کجا به صورت باینری کد ذخیره میشه :shock: بهتر بعد این کار یه نگاهی دوباره به همون فایل RESX فرم بندازی :wink: فکر میکنم حالا کاملا براتون کاملا ضرورت یادگیری XML در دات نت روشن شده باشه :wink:
    چون تو دات نت تازه کاری من یه نمونش رو اینجا قرار میدم

    <data name="pictureBox1.Image" type="System.Drawing.Bitmap, System.Drawing, Version=1.0.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" mimetype="application/x-microsoft.net.object.bytearray.base64">
    <value>
    iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAQCAYAAAAf8/9hAAAAAXNSR0IArs4c6QAAAARnQU1BAACxjwv8
    YQUAAAAgY0hSTQAAeiYAAICEAAD6AAAAgOgAAHUwAADqYAAAOp gAABdwnLpRPAAAAwBQTFRF////7/fv
    7+/v7+fv3+ff39/f39ff//+///ev/++v/++f79+P79eP38+Pv8e/r7evr6+vr6ePn5+fj4+P789/789v
    78df36dPv5dP368/358vz5cfz4cPr5c/r4cvAK8Pv38Ab3dvX2dfT29PT19PX1cvT1cPH18vAHcPAF8P
    D08PD0cPAEcPLzcvDycfAD8PADcPHy8PABcPAB8AABcAAA8AAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA/////7+zdQAAAUBJREFUOE+VU6Fy
    wzAM9R8EFgYOGhYWDhoOGg4GFhYWBgYGFgoOBhYGFhoWGhZq78 lpe9drtiR3Pp0dvaenZ9m5ma/ZN5p6
    r4xzObPnBI3HikDN57iOhODh4Azs6hLz2CwjIVi6nbrNBCbBRC Kn9m8S61kAZmUQTL1r/I6FpIKSywwJ
    k/N4eMjOt6x932u6JpUfUe7dpniSxhcSgjX3VqH6qA0UYlB+dfQW Cc45q996y2P+43Y0y9MwSBVBxSsq
    RlQULMSUkqZLenoDJXqTQmIKdLA+7QDVrOqugN2+0uGM/zivPfZUk960wd5IQqlMCk1Qt0VEOwaiD/g/
    dOH9bdy9MKl0HaC2BSl65p5myvGfybQ5gAdG8LLi18KxtitFj+ 4T/U4knMxVb6LMBQwFwdjV68D3F2aT
    eZoxbOnzXCL7FwT6MfYLmHxhAAAAAElFTkSuQmCC
    </value>

    من قبلا پیشنهاد ایجاد یه بخش XML رو داده بودم ولی نمیدونم چرا مورد قبول واقع نشد :roll:

  5. #5
    اقا میلاد عزیزدستت دردنکنه.
    توضیح اولش رو متوجه شدم ولی اگه میخوای دست از دات نت بردارم بازم ازاین مطالب بنویس.
    بابا این چیه. :shock:
    هرچی نگاش کردم یک چیزی ازش متوجه بشم دیدم اصلا راه نداره.
    :mrgreen: خلاصه که ایول دستت دردنکنه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    من که اول این کد هارو دیدم خودم یکی دو روز گیج گیج میزدم :lol:
    ولی اینا مال اینه که تا حالا XML کار نکردی ولی اگه یاد بگیری که یاد گیریشم خیلی راحته خودت میبینی که XML تقریبا تو هر مشکلی را راه کار پیش پات میزاره در زمن اینا فقط باینری کد هستن و توسط کلای های دات نت ایجاد میشه نه به صورت دستی بخش اصلی کد اینه

    <data name="pictureBox1.Image" type="System.Drawing.Bitmap, System.Drawing, Version=1.0.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" mimetype="application/x-microsoft.net.object.bytearray.base64">
    <value>
    ...................

    </value>

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من قبلا پیشنهاد ایجاد یه بخش XML رو داده بودم ولی نمیدونم چرا مورد قبول واقع نشد
    میشه بگید شما این پیشنهاد رو به کجا داده بودید؟ بدست ما که هنوز چیزی نرسیده است.

    بهرحال این پیشنهاد مورد بررسی قرار میگیرد.

  8. #8
    راست میگه منم پپیشنهاد میلاد جون رو دیدم ولی مثل اینکه مورد قبول واقع نشد.
    راستی منم میگم بیاین Object Oriented هم درس بدین.البته مفهومهای اساسی اون رو.
    اگه بشه خیلی ممنون میشم.
    :oops:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    میشه بگید شما این پیشنهاد رو به کجا داده بودید؟ بدست ما که هنوز چیزی نرسیده است.
    سلام آقای کرامتی اینجاست
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=4797
    ممنون :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •