صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام
    کامپوننت تاریخ هجری شمسی رو براتون میزارم
    امکانات این کامپوننت اینه روز هفته رو با نام و عدد نشون میده
    تاریخ رو هم به صورت رشته و هم به صورت عددی داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    نحوه استفاده از آن چگونه است ؟

  3. #3
    این نسخه trial یا بدون محدودیت چون سورسش همراش نیست .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    این نسخه برای دلفی 7 و بدون محدودیت است ولی بعضی از امکانات از قبیل کم کردن یا اضافه کردن تاریخ و یا مقایسه دو تاریخ رو نداره
    طرز استفادش هم خیلی راحته فقط کافیه رو فرم بزارین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    این نسخه برای دلفی 7 و بدون محدودیت است ولی بعضی از امکانات از قبیل کم کردن یا اضافه کردن تاریخ و یا مقایسه دو تاریخ رو نداره
    طرز استفادش هم خیلی راحته فقط کافیه رو فرم بزارین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    پیشنهاد میکنم از Dll اقای مصطفی سرباززاده استفاده کنید چون خیلی کامله و تمامی امکانات لازم رو داره
    Persian Dll

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    اینم DLL که گفتم جهت استفاده دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    من بشخصه vcl رو ترجیح میدم چون تکنولوژی دلفی هستش
    و دردسر انتشار رو نداره

  9. #9
    من هم از Dll و هم از GBgShamsiDate2006 استفاده کردم و از آقا بابک و هم از آقای gbg ممنونم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    برای بار n ام باید عرض کنم:
    SHDATE SOULOTIONS آقای فراهانی از همشون بهتره.
    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    نسخه جدید این کانپوننت برای دلفی XE

    برای انتخاب تاریخ امروز :
    GBgShamsiDate1.ToDay;


    برای اینکه هفت روز به تاریخ جاری اضافه کنین :
    GBgShamsiDate1.Plus(7);


    برای اینکه هفت روز از تاریخ جاری کم کنین :
    GBgShamsiDate1.Plus(-7);


    برای بدست آوردن تاریخ جاری :
    GBgShamsiDate1.ShamsiDate;


    برای بدست آوردن سال :
    GBgShamsiDate1.SYear;


    برای بدست آوردن ماه :
    GBgShamsiDate1.SMonth;


    برای بدست آوردن نام ماه :
    GBgShamsiDate1.SMonthName;


    برای بدست آوردن روز هفته :
    GBgShamsiDate1.SDayOfWeek;


    برای بدست آوردن نام روز هفته :
    GBgShamsiDate1.SDayName;


    برای بدست آوردن فاصله بین دو تاریخ :
    GBgShamsiDate1.DiferenceDate('1390/07/02','1390/07/20');


    برای بدست آوردن اینکه سال جاری کبیسه می باشد یا خیر :
    GBgShamsiDate1.IsKabise;
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gbg : یک شنبه 24 مهر 1390 در 14:37 عصر

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار ahmadbh
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    96

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    با سلام
    براي دلفي 7 چكار كنيم ؟
    توزيح كاملتري براي استفاده كردن لطفا !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام
    توضیح کامل تر برای استفاده در دلفی 7 یا برای همین نسخه XE یی که گذاشتم؟
    استفادش که راحته
    یه کامپوننت میزاری رو فرم بعد مثلا در رویداد ساخته شدن فرم مینویسی :

    GBgShamsiDate1.ToDay;
    label1.caption:=GBgShamsiDate1.ShamsiDate;

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    خب فقط یکی از دوستان این کامپوننت رو استفاده کرده؟
    چون یه امکان دیگه هم اضافه کردم اگه به نظرتون کاربردی نیست دیگه آپلود نکنم

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار ahmadbh
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    96

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    براي دلفي 7 چه كدي استفاده كنيم
    كد بالا ارور ميده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    نسخه دلفی 7 رو آپدیت نکردم
    اگه احتیاج داری و ازش استفاده می کنی بگو آپ دیت کنم و بفرستم
    آخه چند سالیه که دیگه دلفی 7 رو نصب نکردم و ندارم روی کامپوترم

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    shdate بهترینه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    ممنون از نظرت
    ولی دلیلی نگفتی
    من هم تا حالا از اون کامپوننت استفاده نکردم
    ولی ...

  19. #19

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    بی زحمت اگه امکانش هست نسخه XE2 این کامپوننتتون رو هم درست کنید . ضمناً کامپوننت شما دیالوگ هم واسه نمایش تاریخ داره ؟ با تشکر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام
    در نسخه جدبدش که البته اینجا هنوز آپلود نکردم دیالوگ ، لیبل ، و ادیت باکس هم داره
    یک تابع هم برای ست کردن تاریخ داره و همچنین تبدیل تاریخ از شمسی به میلادی هم با همون کامپوننت به انجام میشه

  21. #21

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    آقا پس بی صبرانه منتظریم تا زحمت آپلودشو بکشید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    حتم فقط باید صبر کنی که XE2 نصب کنم چون با XE همزمان اذیت میکرد پاکش کردم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    فقط نسخه xe آپدیت شده
    نسخه 2010 تغییری نکرده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    از دوستان کسی نسخه XE2 رو می خواد؟

  25. #25

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    نیکی و پرسش؟!!! (*_^)
    ولی به نظر من اگه سورس کامل این کامپوننت رو منتشر کنید خیلی بهتره. چون کاربران دیگه دغدقه این رو ندارند که برای فلان ورژن دلفی دنبال نسخه خاصی از کامپوننت شما بگردند! البته در حالت کلی اگه سورس این کامپوننت رو در SourceForge قرار دهید دیگه واقعاً عالی میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : یک شنبه 27 آذر 1390 در 18:43 عصر

  26. #26

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    آره آقا ما که خیلی وقت گفته بودیم زحمت xe2 رو بکشین

  27. #27

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    ما که نتونستیم از این کمپوننت GBg Shamshi Date استفاده کنیم. من از کمپوننت Solar Calendar Package استفاده میکنم که سورسش هم تو دسترسه و میتونی هرطور خواستی تغییر بدی. لطفا اگه میشه یا سورسش را قرار بدید و یا برای ورژنهای مختلف دلفی کامپایل کنید تا برای همه قابل استفاده بشه. بعنوان مثال من از ورژن دلفی 2009 استفاده میکنم چکار باید بکنم؟
    با تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    نیکی و پرسش؟!!! (*_^)
    ولی به نظر من اگه سورس کامل این کامپوننت رو منتشر کنید خیلی بهتره. چون کاربران دیگه دغدقه این رو ندارند که برای فلان ورژن دلفی دنبال نسخه خاصی از کامپوننت شما بگردند! البته در حالت کلی اگه سورس این کامپوننت رو در SourceForge قرار دهید دیگه واقعاً عالی میشه.
    شاید یه روزی این کار رو کردم و شاید هم هیچ وقت ، ولی فعلا چنین تصمیمی ندارم

    نقل قول نوشته شده توسط robodanial مشاهده تاپیک
    آره آقا ما که خیلی وقت گفته بودیم زحمت xe2 رو بکشین
    خب وقتی می بینم که استقبال خوبی ازش نشده دلیلی برای توسعش نمی بینم ولی اون رو هم به زودی اضافه می کنم.
    نقل قول نوشته شده توسط naderanhari مشاهده تاپیک
    ما که نتونستیم از این کمپوننت GBg Shamshi Date استفاده کنیم. من از کمپوننت Solar Calendar Package استفاده میکنم که سورسش هم تو دسترسه و میتونی هرطور خواستی تغییر بدی. لطفا اگه میشه یا سورسش را قرار بدید و یا برای ورژنهای مختلف دلفی کامپایل کنید تا برای همه قابل استفاده بشه. بعنوان مثال من از ورژن دلفی 2009 استفاده میکنم چکار باید بکنم؟
    با تشکر
    خب من ترجیحم به این هست که خودم کامپوننتم رو توسعه بدم ، پشتیبانیم از این کامپوننت هم برای دلفی 7 و XE بوده تا حالا ، نسخه های قدیمیش برای دلفی 2006 ، 2007، 2010 هم موجوده و بزودی برای XE2 هم اضافه می کنم.

  29. #29

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    خب وقتی می بینم که استقبال خوبی ازش نشده دلیلی برای توسعش نمی بینم ولی اون رو هم به زودی اضافه می کنم.
    به نظر من عدم استقبال کافی به خاطر کم بودن امکانات اونه، خوب اگه کد اون در دسترس باشه هر کسی میتونه امکاناتی رو به اون اضافه کنه و بعد از یکسال خواهید دید که چقدر پیشرفت میکنه. به هر حال اگر هم نمی خواهید سورس اون رو منتشر کنید خودتان مختارید. در هر حال اگه من چنین کاری رو می کردم همون دفعه اول کدش رو در اختیار عموم قرار می دادم چون چنین کامپوننت های کوچکی آنقدر هم استراتژیک و مهم نیستند که بخواهیم سر جهازی خودمون کنیم!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    نه مهم هست نه استراتژیک ، نه برنامش سخت هستش و یه سرچ کوچیک بزنی تو اینترنت پر هستش ، پس دلیل خودم رو دارم که اوپن سورس نمی کنمش

  31. #31

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    آقا این پروژه بلند مدت شما واسه xe2 آماده نشده هنوز؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام شرمنده
    این تاپیک یه جایی از سایت هست که مهجوره و خود من خیلی وقت ها یادم میره به این قسمت سر بزنم
    شرمنده
    براتون آپلود کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    باگ اول: موقعی که GbgShamsiEdit رو روی فرم قرار میدم برنامه لینک نمیشه و error زیر به نمایش در میاد:
    [DCC Error] E2161 Error: RLINK32: Error opening file "C:\Documents and Settings\Ashayeri\My Documents\RAD Studio\Projects\Unit1.dfm"


    باگ دوم: چرا این کامپوننت ها در برنامه های 64 بیتی قابل استفاده نیستند؟!

    باگ سوم: اگر امکان دارد کامپوننت های GbgShamsiLabel و GbgShamsiEdit را برای FireMonkey هم پیاده سازی کنید.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام
    نمی دونم برای من که مشکلی نداره باید با دقت چک کنم
    خوب من فقط برای 32 بیتی کامپایل کردم بخاطر همین فقط در حالت 32 بیت کامپایل میشن یکی از دلایل اینکه با این همه تاخیر آمادش کردم این بود که چطور یه کامپوننت در دوحالت نصب بشه بود
    اون یکی آماده سازی برای فایر مانکی ، با توجه به اینکه اطلاعات کمی از ساختار نوشتن فایر مانکی دارم به کندی پیش میده

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    این کامپوننت سال های کبیسه رو پشتیبانی میکنه
    سال های شمسی، قمری، میلادی رو به صورت Date و رشته ای و حرفی بهتون بر میگردونه

    با نمونه برنامه براتون گذاشتم


    UfaDate Kabise (09138063146).zip

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار ahmadbh
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    96

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    با تشکر
    اگه نمونه برنامه ای برای سال قمری هم میگذاشتید ممنون میشیم

  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار ret_ie
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    46

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    سلام. من هم مثل همه دوستان با این تاریخ فارسی داستانها داشتم تا اینکه با مجموعه "راهکارهای تاریخ شمسی" آشنا شدم. نویسنده اش ایرانی هست و امکانات بی نظیری داره که از جمله می شه به امکان ذخیره تاریخ به صورت استاندارد (TDateTime) اشاره کرد و هنگام نمایش به صورت شمسی نمایش میده. مثلا " 2 مرداد 1391"
    میتونید از لینک زیر اطلاعات بیشتری بگیرید:
    http://www.farsicomponents.com/
    به نظر من قیمتش به توانایی اش می ارزه

  38. #38

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    لطفا یه کامپوننت تاریخ شمسی می خواهم که بتونم توی سی شارپ بکار بگیرم
    با تشکر از همه دوستان و همکاران

  39. #39

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    لطفا یه کامپوننت تاریخ شمسی می خواهم که بتونم توی سی شارپ بکار بگیرم
    با تشکر از همه دوستان و همکاران
    سلام
    دوست عزیز این بخش مربوط به تالار دلفی است. لطفاً سوال خود را در تالار .Net مطرح کنید.
    ولی به این نکته توجه داشته باشید که دات نت به صورت ذاتی از تاریخ شمسی پشتیبانی می کند(البته به شرطی که از دات نت 2 و یا نسخه های جدیدتر استفاده کنید.)
    برای اینکه نحوه کار را متوجه شوید در مورد System.Globalization.PersianCalendar جستجو کنید.

  40. #40

    نقل قول: کامپوننت تاریخ هجری شمسی

    دست شما درد نکنه ما فایل و برداشتیم ، ببنیم به کار میاد یا نه چون قبلا یه کامپوننت solar calander برداشتیم به کار نیامد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •