نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: الگوریتم وارشال

  1. #1

    الگوریتم وارشال

    اگ میشه الگوریتم وارشال را به زبان پاسگال بنویسید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Thumbs up

    این برنامه را امتحان کنید n تعداد ردیفهاست
    program varshal;
    const n=4;
    var t:array[1..n,1..n]of byte;
    a,b,c:byte;
    begin
    for a:=1 to n do
    begin
    for b:=1 to n do
    read(t[a,b]);
    writeln;
    end;
    for a:=1 to n do
    for b:=1 to n do
    if t[b,a]=1 then
    for c:=1 to n do
    if t[a,c]=1 then
    t[b,c]:=1;
    for a:=1 to n do
    begin
    for b:=1 to n do
    write(t[a,b]);
    writeln;
    end;
    end.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    نقل قول نوشته شده توسط siyahpoosh1
    اگ میشه الگوریتم وارشال را به زبان پاسگال بنویسید.
    دوست عزیز اینجا واسه رفع اشکاله نه واسه انجام تکالیف شما

  4. #4

    نقل قول: الگوریتم وارشال

    سلام؛
    من این الگوریتم را به زبان پاسکال، از اینجــــا با حجم فوق العاده کم گرفتم.
    دسترسی به محیط پاسکال برای اینکه کد نوشتن برنامه را بدست بیارم را ندارم.
    میشه یکی از محیط پاسکل کد این برنامه را برای من کپی کنه؟

    تا فردا احتیاجش دارم.

    سپاس/

  5. #5

    Lightbulb نقل قول: الگوریتم وارشال

    اینم از الگوریتم وارشال، نوشه شده با برنامه پاسکال.
    همون بالایی هست که لینکش رو گذاشتم، فقط یه کمی دست کاریش کردم.
    Program
    Warshall;
    var
    matrix:array[1..40, 1..40] of integer;
    i,j,k,e, m,n:integer;
    Begin
    writeln(' Please Enter Number Of Rowe And Cloumn:');
    readln(a);
    writeln('---------------');
    writeln;
    for
    i:=1 to e do
    begin

    writeln (' Enter Number ',i,' Of Row:');
    for j:=1 to e do

    readln(matrix[i,j]);
    writeln('----------');
    writeln;
    end
    ;
    for
    k:=1 to e do
    begin

    writeln ('W:',k);
    for
    i:=1 to e do

    if
    matrix[i,k]=1 then
    begin
    for
    j:=1 to e do
    if
    matrix[k,j]=1 then

    matrix[i,j]:=1;
    end
    ;
    for
    m:=1 to e do
    begin
    if
    m<>1 then
    begin

    writeln;
    writeln;
    end
    ;
    for
    n:=1 to e do
    begin

    write(' ',matrix[m,n],' ' );
    end
    ;
    end
    ;
    writeln;
    writeln;
    readln;
    end
    ;
    End
    .

  6. #6

    نقل قول: الگوریتم وارشال

    دوستان عزیز
    می شه در زمینه زیر به من کمک کنید؟

    ----

    با استفاده از يك زبان برنامه نويسي ويژوال برنامه اي بنويسيد كه ماتريسي را از ورودي دريافت كرده و الگوريتم
    وارشال را براي به دست آوردن بستار متعدي روي آن اعمال كند.
    هر زباني ويژوال مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. 
    محيط برنامه نويسي مي تواند ويندوز و يا لينوكس باشد. 
    به اندازه كافي باشد. (comment) برنامه بايد داراي توضيحات 
    بايد در برنامه نشان داده شوند. P,Q مراحل الگوريتم وراشال به همراه مجموعه هاي 
    ابعاد ماتريس دلخواه است و در ابتدا از كاربر پرسيده مي شود.

  7. #7

    نقل قول: الگوریتم وارشال

    دوستان واقعاً اینجا کسی نیست به داد من برسه؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •