نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: جدول مجیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151

    جدول مجیک

    با عرض سلام و ادب و احترام
    خواستم ببینم کسی الگوریتم جدول مجیک یا همون جدول جادویی که حاصل جمع تمام سطرا و ستوناش یکی هست رو کسی بلده البته نه برای اعداد فرد بلکه برای اعداد زوج
    ممنون

  2. #2
    برای اعداد فرد ، خواستی من برنامش رو با #C نوشتم . برای اعداد زوج من نشنیدم که باشه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    سلام دوست عزیز مطمئن هستی که واسه اعداد ذوج هم میشه مربع جادویی رو حل کرد چون من واسه 2 در 2 نتونستم حل کنم اگه واسه 2 در 2 راه حلی ارایه بدید میشه یه کاری کرد

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط mohandese_hiclass
    سلام دوست عزیز مطمئن هستی که واسه اعداد ذوج هم میشه مربع جادویی رو حل کرد چون من واسه 2 در 2 نتونستم حل کنم اگه واسه 2 در 2 راه حلی ارایه بدید میشه یه کاری کرد
    من هم فکر می کنم برای اعداد زوج نداشته باشیم ، این اولین باریکه اینو می شنوم . اگر باشه روش رو بگید .

  5. #5

    Lightbulb

    من خود برنامشو با پاسکال برای ترم اول دانشگاه نوشتم
    تا اونجایی که یادمه برایه همه اعداد کار میداد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    دوست عزیز برنامه شما هم واسه اعداد فرد کار کرد البته من فقط واسه 3 در 3 و 2در 2 تست کردم

  7. #7
    اگه نتونستم کمکی بکنم متاسفم
    شرمنده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  8. #8
    خود این آقای amir master کجاست ؟ که بیاد بگه برای زوج هم اصلا وجود داره یا نه ؟
    کجایی ؟

  9. #9
    سلام
    برای زوج هم وجود داره ولی روشش با فرد فرق میکنه و یه مقدار سختتره. ممکنه برای 2 در 2 نشه ولیکن از یک عددی به بالاتر حتما میشه. روشش رو توی مجله دانشمند اوون قدیما خونده بودم و به زبان بیسیک هم نوشته بودم البته این چیزی که میگم مال 15 سال پیشه.
    ممنون علی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    من اینجام
    سلام
    این کار رو توی نرم افزار MATLAB میشه با تابع
    magic(number)
    میشه انجام داد که او number هم عدد مورد نظر هست که من با اعداد زوج هم امتحان کردم وجواب گرفتم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    البته اون پرانتزا دور number هستن
    ممنونم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    نقل قول نوشته شده توسط amir master
    من اینجام
    سلام
    این کار رو توی نرم افزار MATLAB میشه با تابع
    magic(number)
    میشه انجام داد که او number هم عدد مورد نظر هست که من با اعداد زوج هم امتحان کردم وجواب گرفتم
    دوست عزیز من با مطلب آشنا نیستم میشه واسه 4در 4 جوابشو بزارید تو سایت تا روش فکر کنیم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    سلام
    من یه فایل متنی رو اینجا میزارم که توی اون از جدول 3*3 تا 20*20 رو نوشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    ممنون دوست عزیز

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    آقا کسی جواب این سوال رو بلد نبود
    اگه کسی بلده لطفا جواب بده
    ممنونم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب

    من به کمک روش ژنتیک تا 40*40 رو حل کردم! البته میتوان روی سایزهای بزرگتر هم انجام داد. البته برای 3*3 و 4*4 در local optimize گیر میکنه! ولی برای بلقی حالتها جواب میده!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    آقا ما گفتیم که ما رو راهنمایی بکنید نه اینکه بگید من این برنامه رو نوشتم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    67
    baraye adade zoj ham mishe

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    67
    man test kardam

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    چی برای عدد زوج میشه؟ که شما تست کردید؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    67
    barname jadvale majic

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    کدوم برنامه ؟
    مگه شما برنامشو دارید ؟
    اگه دارید لطف کنید و الگوریتمشو بگید

  23. #23
    با عرض سلام فکر میکنم یک سالی از طرح این پروژه گذشته با این حال من الان این پروژه رو با C#‎.netمیخواستم با تشکر قبلی

  24. #24
    نقل قول نوشته شده توسط بهمن 66 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام فکر میکنم یک سالی از طرح این پروژه گذشته با این حال من الان این پروژه رو با C#‎.netمیخواستم با تشکر قبلی
    این هم با سی شارپ (البته برای اعداد فرد ):
    static void Main(string[] args)
    {
    string m;
    int min,max,i,j,n;
    int count=1;
    do
    {
    Console.WriteLine("Enter an Odd Number : ");
    m=Console.ReadLine();
    n= Convert.ToInt32(m);

    }while((n%2==0)) ;

    max=n*n;
    int [,] sq = new int[n,n];

    for (i=0;i<n;i++)
    for (j=0;j<n;j++)
    sq[i,j]=0;

    i=0;
    j=n/2;

    sq[i,j]=count;

    for (min=0;min<max-1;min++)
    {
    i=i-1;
    j=j-1;
    if (i<0)
    {
    i=n-1;
    }
    if (j<0)
    {
    j=n-1;
    }
    count++;

    if (sq[i,j]==0)
    {
    sq[i,j]=count;
    }
    else
    {
    if ((i==n-1)&&(j==n-1))
    {
    i=-1;
    j=-1;
    }
    i+=2;
    j+=1;
    sq[i,j]=count;
    }
    }
    for (i=0;i<n;i++)
    {
    Console.WriteLine();
    for (j=0;j<n;j++)
    Console.Write("{0} ",sq[i,j]);
    }
    Console.ReadLine();
    }

  25. #25
    با تشکر از شما اگر لطف کنید برای اعداد زوج رو هم بگذارید لطف بزرگی در حقم کردید

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط بهمن 66 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما اگر لطف کنید برای اعداد زوج رو هم بگذارید لطف بزرگی در حقم کردید
    برای اعداد زوج بلد نیستم. در اصل روش یا الگوریتمی ندیدم . در تاپییکهای قبلی هم به این موضوع اشاره شده ولی کسی روشش رو نگفته .

  27. #27
    برنامه 8 وزیر رو میتونید بهم کمک کنید . هم الگوریتمش رو میخواستم هم با C#‎.net.

  28. #28
    نقل قول نوشته شده توسط بهمن 66 مشاهده تاپیک
    برنامه 8 وزیر رو میتونید بهم کمک کنید . هم الگوریتمش رو میخواستم هم با C#‎.net.
    تو همین سایت قبلا راجع بهش بحث شده . جستجو کنی پیدا می کنی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •