نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: در مورد cdromدر فراخوانی

  1. #1

    Arrow در مورد cdromدر فراخوانی

    من میخوام وقتی فرم رو باز میکنم مثلا متنی دارم درون cd ولی در هر سیستم متفاوت نام cd rom فرق میکند
    حالا چطور میتونم دستور را به فایل درون cd وصل کنم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط zarrin_306
    ولی در هر سیستم متفاوت نام cd rom فرق میکن
    از این NameSpace استفاده کن:
    Microsoft.VisualBasic.FileIO.FileSystem.Drives
    برای تشخیص نوع درایو (Drive Type) هم میتونی از Enumeration زیر استفاده کنی:
    System.IO.DriveType


    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : یک شنبه 13 فروردین 1385 در 00:09 صبح

  3. #3

    Arrow

    دوست عزیز من خودم با این کد کار میکنم
    اما اگر ممکن است از یک مثال کوچک برایم قرار بده تا اگر نشد از این کمک بگیرم
    با سپاس فراوان

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط zarrin_306
    اما اگر ممکن است از یک مثال کوچک برایم قرار بده تا اگر نشد از این کمک بگیرم
    عزیز جان اینکه کاری نداره آخه.
            For i As Byte = 0 To FileIO.FileSystem.Drives.Count - 1

    If FileIO.FileSystem.Drives(i).DriveType = IO.DriveType.CDRom Then

    MsgBox(FileIO.FileSystem.Drives(i).Name)

    End If

    Next


    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  5. #5
    حامد جان با عرض پوزش اما من system.io.file ها کار کردم
    اگر ممکنه تعریف متغیر FileIO وIO.DriveType را برام قرار به تا مشکلم بطور کامل حل بشه البته اگر با مشکل دیگری برخورد نکنم
    ازت ممنونم
    یا حق

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط zarrin_306
    اگر ممکنه تعریف متغیر FileIO
    عزیز جان این خودش یک کلاسه، متغیر نیست.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    حامد جان سلام

    اگر روی کامپیوتری با Virtual CD یه سی دی درایو مجازی ساخته شده باشه این نمونه کد اون رو هم نشون میده . راه حلی به ذهنت میرسه که درایوهای مجازی رو نشون ندیم .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    حامد جان سلام

    اگر روی کامپیوتری با Virtual CD یه سی دی درایو مجازی ساخته شده باشه این نمونه کد اون رو هم نشون میده . راه حلی به ذهنت میرسه که درایوهای مجازی رو نشون ندیم .
    درست میگید. این کد اون درایو هارو هم نشون میده.
    من حتی با کلاس System.Management (من یکجا خوندم این کلاس از WMI استفاده میکنه) هم تست کردم، باز هم می آورد. البته در مورد WMI آقای زواری استاد هستند.
    ببین تمام این برنامه ها از طریق رجیستری درایو مجازی میسازند. بنظرم باید رجیستری رو چک کنیم.

    بقیه دوستان نظری دارند؟

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : دوشنبه 14 فروردین 1385 در 11:02 صبح

تاپیک های مشابه

  1. باز و بستن کردن در cdromبا javascript
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:40 صبح
  2. باز و بستن کردن در cdromبا javascript
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •