نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: connection wizard

  1. #1

    connection wizard

    با سلام
    وقتی با کامپوننت های ADO در vb یا دلفی میخواهیم یک Connection string بسازیم یک Wizard باز میشه. آیا این ویزارد توی خود DLL , های ADO هست و میتوانیم در بر نامه آن را باز کنیم ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shayan_delphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    274
    سلام
    شما یه فایل Notepad بساز و اون را با اسم دلخواه و پسوند UDL ذخیره کن.
    در ضمن Connection String یه رشته هست و نیازی به اون فایل نداره .مقدارش را دستی بهش بدید.

  3. #3
    ممنون از راهنمایی تون

  4. #4
    می تونید از PromptDataSource استفاده کنید.

  5. #5
    راه شما هم جالب بود ولی هرچی توی Help دلفی هر چی گشتم این تابع رو پیدا نکردم

    به هر حال دوستای دیگه اگر این تابع را لازم داشتند طرز استفادش اینطوریه:

    var
    cs : WideString;
    begin
    cs := PromptDataSource(form1.Handle,CS);


  6. #6
    برای نمایش اون wizard میتونید از EditConnectionString هم استفاده کنید(البته از یه Step قبل،
    اون wizard رو نمایش میده).
    در ضمن یونیت ADOConEd رو هم Use کنید.

تاپیک های مشابه

  1. لطفادر مورد ساخت این نوع Wizard به من کمک کنید
    نوشته شده توسط anssarri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 22:53 عصر
  2. عمل نکردن wizard در فرم و گزارشگیری
    نوشته شده توسط kj2007 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 08:25 صبح
  3. Connection String Wizard
    نوشته شده توسط quack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 09:51 صبح
  4. ساخت wizard سفارشی
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1383, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •