نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دریافت فایل متنی از web در Windows Application

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85

    دریافت فایل متنی از web در Windows Application

    سلام
    من یه برنامهء Windows Application نوشتم که میخوام بدون استفاده از Ftp از سایتم یه فایل متنی رو دانلود یا Open کنم.
    به عنوان مثال فایل در آدرس زیر قرار دارد:
    http://www.test.com/a.txt

    وقتی با IO کار میکنم فایل رو فقط قادره از Local باز کنه نه از وب
    به نظر شما چه راهی وجود داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799



    WebRequest request = FileWebRequest.Create("http://www.test.com/a.txt");
    WebResponse response = request.GetResponse();

    string LocalPath = "C:\\filename.txt";

    byte[] buffer = new byte[response.ContentLength];
    response.GetResponseStream().Read(buffer,0,Convert .ToInt32(response.ContentLength));

    FileStream fs = new FileStream(LocalPath, FileMode.Create, FileAccess.Write);
    fs.Write(buffer,0,Convert.ToInt32(buffer.Length));

    response.Close();
    fs.Close();


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85
    سلام
    Request , Response که تو ویندوز اپلیکیشن کار نمیکنن
    من تو برنامهء Windows Application میخوام این فایل رو از وب بگیرم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    Request , Response که تو ویندوز اپلیکیشن کار نمیکنن
    کلاس هایی که در کد استفاده شده WebRequest و WebResponse هستند که در نیم اسپیس System.Net قابل دسترسند.

    پ.ن : فکر نمیکنم کدی که بالا نوشتم شبیه کد مورد استفاده در یک WebApp باشه !

  5. #5
    اینهارو به کدت اضافه کن:
    using System.Net;
    using System.IO;


    همه چی تو همه چی اجرا میشه (شعار دات نت )

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85
    Farhad.B.S و once4ever
    ممنون از راهنماییتون .
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:11 عصر
  2. Web application یا Windows application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 02:30 صبح
  3. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:13 عصر
  4. مقایسه برنامه های Web Application,Windows Application
    نوشته شده توسط omid543 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •