نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آرایه بهم ریخته در بازی پازل

  1. #1

    آرایه بهم ریخته در بازی پازل

    خواستم یه بازی پازل بنویسم
    به یه مشکل بر خوردم

    باید یه آرایه مثلا 3 * 3 داشته باشیم و اعدادی را به طور تصادفی در این آرایه قرار دهیم

    راهی که به فکرم رسید این بود که یه بار اعداد از یک تا n را تو آرایه بچینم بعد ترتیبشان را بهم بزنم
    ایا راه بهتری هم هست ؟

  2. #2
    من فکر می کنم بهترین راه همین باشد ... اگر خواستی بگو تا Source فال تاروت رو بهت بدهم .... این فال همین کار را انجام می دهد

  3. #3
    فدات بشم لطف کن بفرست

    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    آقا منم لازمش دارم لطفا بفرستین
    ممنون :wink:

  5. #5
    چشم ...

    اما چون ارسال مشکل است Upload می کنم

  6. #6
    من قبلا پازل 4*4 را نوشتم
    با امکان save,load,high score

  7. #7
    اینم سورس پازل 4*4

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi KDE
    اینم سورس پازل 4*4
    کو ؟ ------------------------

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    من قبلا پازل 4*4 را نوشتم
    اینم سورس پازل 4*4
    کوش پس . منم لازم دارم :D

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار rasep1983
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    google.com
    سن
    40
    پست
    59
    من این برنامه رو نوشتم این دو تا تابع هم برای ایجاد ارایه تصادفی بدون تکراره
    اگه توضیح بیشتری هم میخوای بگو چند روش دیگه هم سراغ دارم


    int search(int p[4][4],int i,int j,int temp)
    {
    int k,k1,n=4;
    k=k1=0;
    while(k1<=i){
    if(k1==i)
    n=j;
    for(k=0;k<n;k++)
    if(p[k1][k]==temp)
    return 1;
    k1++;
    }
    return 0;
    }
    void destroy(int p[4][4])
    {int i,j,temp;
    time_t t;
    srand((unsigned)time(&t));
    for(i=0;i<4;i++)
    for(j=0;j<4;j++){
    temp=random(16);
    while(search(p,i,j,temp))
    temp=random(16);
    p[i][j]=temp;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله rasep1983 : پنج شنبه 18 خرداد 1385 در 09:52 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    به نظر من این همه کد لازم نیست می تونید به صورت تصادفی یه عدد بین 1-9 برای اندیسهای آرایه و یه عدد تصادفی بین 1-9 برای عددی که می خواهید در آرایه بزارید بعد عدد رو تو اون خونه بزارید فقط دقت کنید که اگه خونه پر باشه دوباره یه عدد تصادفی ایجاد کنید مثلا فرض کنید عدد رندم اول شد 3 و عدد رندم دوم شد 4 باید تو خونه 3 اگه خالی باشه عدد 4 بزارید

    دوست عزیز اگه به الگوریتمهای ژنتیکی آشنایی داشته باشید می تونید از تابع جهش ساده ای این کارو بکنید
    آخرین ویرایش به وسیله mohandese_hiclass : جمعه 19 خرداد 1385 در 20:45 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  12. شنبه 22 اردیبهشت 1386, 14:07 عصر
    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  13. شنبه 12 خرداد 1386, 22:43 عصر
    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  14. شنبه 12 خرداد 1386, 22:49 عصر
    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  15. جمعه 21 آبان 1389, 14:58 عصر

    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  16. #12

    نقل قول: آرایه بهم ریخته در بازی پازل

    اگه میشه سورس فال تاروت مشابه رو بذارید تا همه استفاده کنند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •