نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تبدیل string به int

  1. #1

    تبدیل string به int

    بچه چگونه می توانم string به int تبدیل کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    int.Parse را تست کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    از اینم میشه استفاده کرد

    Convert.ToInt32();

  4. #4

    نقل قول: تبدیل string به int

    دوستان سلام مشکل این کد چیه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: تبدیل string به int

    این مشکل از ورودیه ، احتمالا تو textbox حروف تایپ شده و قابلیت تبدیل رو نداره.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تبدیل string به int

    سلام
    آرایه یک لیست از تعدادی متغیره هم نوعه پس باید تک تک عناصر رو تبدیل کنید نه همه رو با هم.

  7. #7

    نقل قول: تبدیل string به int

    بله درسته ولی آیا نمیتوان رشته "abc" را به int تبدیل کرد؟ من میخوام هر کلمه ای که از ورودی می گیرم رو تک تک حروفش رو جدا و هر حرفی را به int تبدیل کنم. به نظر شما چیکار میشه کرد؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: تبدیل string به int

    باید تبدیل به char کنی بعد هم تبدیل به int . فکر کنم

  9. #9

    نقل قول: تبدیل string به int

    نه برای تبدیل به char هم خطا میده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.PNG‏ (16.9 کیلوبایت, 401 دیدار)

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: تبدیل string به int

    int a = 0;
    char ch;
    a = Convert.ToChar("a");


    من تست کردم کار کرد

  11. #11

    نقل قول: تبدیل string به int

    با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد همانطور که دوستمون 2ndsigner گفتند با یک تغییر کوچیک حل شد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SharpSabre
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    40
    پست
    136

    نقل قول: تبدیل string به int

    int c = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: تبدیل string به int

    int i;

    int.TryParse(txtPerId.Text, out i);
    از این کد هم می شه استفاده کرد

  14. #14

    نقل قول: تبدیل string به int

    int i;

    int.TryParse(txtPerId.Text, out i);

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تبدیل string به int

    نقل قول نوشته شده توسط zehs_sha مشاهده تاپیک
    بچه چگونه می توانم string به int تبدیل کنم
    شما عضو VIP هستید و نمی دانید چگونه تبدیل کنید ؟
    جالب بود برایم .

  16. #16

    نقل قول: تبدیل string به int

    می خواست ما رو امتحان کنه!

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تبدیل string به int

    لطفاً به تاریخ ها هم توجه کنید، ایشون از همون روز اول که عضو VIP نبودن!!! زمانی که این سوال رو پرسیدن چند ماه بیشتر از عضویتشون در سایت نمی گذشته.

تاپیک های مشابه

  1. شکستن string
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 02:20 صبح
  2. تبدیل string به int
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 15:32 عصر
  3. مشکل با تبدیل String به کاراکتر
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 19:19 عصر
  4. وارونه کردن یک string
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 10:36 صبح
  5. [public string this[string key معنی این تابع چیست؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •