نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطوری میشه از توابع API استفاده کرد

  1. #1

    چطوری میشه از توابع API استفاده کرد

    با سلام دوستان من می خواستم بدونم چطوری میشه از API ها استفاده کرد و یا کتاب یا مقاله ای تو این زمینه سراغ دارین

  2. #2
    باید با استفاده از اتربیوت DllImport در System.Runtime.InteropServices فایلی که تابع مورد نظر توشه رو به برنامه اضافه کنی. بعد تابع رو تعریف کنی.
    مثالا برای اضافه کردن تابع Beep که در فایل kernel32.dll است می تونی از کد زیر استفاده کنی


    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("kernel32 ")]
    private static extern int Beep(int dwFreq, int dwDuration);


    بعد از این میتونی مثل تابع های عادی از اوون استفاده کنی.
    در ضمن اکیدا توصیه شده که در کدهای مدیریت شده در .NET از APIها استفاده نکنی و حدالامکان از توابع خود BCL استفاده کنی.

    برای اطلاعات بیشتر هم می تونی به فصل هشتم کتاب Developing Windows Based Applications with .NET از MS Press مراجعه کنی

  3. #3
    نرم افزار API viewer هم خودش سر تابع رو میده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4
    سلام
    خیلی ممنونم از راهنمایی که کردین خیلی مفید بود

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    APIها به شکل Sinppet جهت استفاده در VS کار آقای حامد مصافی
    http://h1.ripway.com/BlackDal/ETC/Snippet/BlackDal.rar

    جهت اطلاع از استفاده از این Snippet ها به این آدرس برید
    http://www.barnamenevis.org/sh...hlight=snippet

  7. #7
    به نام او::
    اين كد رو در كجاي برنامه بايد بذارم؟

    در رويداد لود شدن فرم يا هر جا كه نياز داشتم؟

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("kernel32 ")]
    private static extern int Beep(int dwFreq, int dwDuration);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •