نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطوری میشه توی TextBox فارسی نوشت

  1. #1

    چطوری میشه توی TextBox فارسی نوشت

    سلام چطوری میشه در یک textbox فارسی نوشت بدون اینکه زبان windows را عوض کنیم و یا ALT+Shift را نزنیم یعنی خوش کد کلید کیبورد را بشناسه و به جای حروف انگلیسی فارسی بنویسه حتی اگه ویندوز فونت فارسی نداشته باشه و یا اصلا فارسی نباشه
    این که را با javascript تو web میکردم ولی و C#‎ بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    سلام
    می شه بگین توی جاوا چطور این کارو می کردین؟
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    فکر نکنم بشه تو Windows Application‌ اینکار رو کرد. مگر اینکه از یک هسته مرکزی برای فارسی سازی برنامت استفاده کنی،‌ همونکاری رو که شتاب انجام میده.
    مگا جان اینم کد JavaScript برای فارسی کردن توی وب. راستش من خودم استفاده نکردم تو کارام. ولی کسای دیگه استفاده کردن گفتن جواب داده. کد توسط عباس شکراللهی نوشته شده. برای حفظ کپی رایت گفتم:

    var lang = 1; // 1: Farsi, 0: English

    // Farsi keyboard map based on ISIRI-2901

    var farsikey = [
    0x0020, 0x0021, 0x061B, 0x066B, 0x00A4, 0x066A, 0x060C, 0x06AF,
    0x0029, 0x0028, 0x002A, 0x002B, 0x0648, 0x002D, 0x002E, 0x002F,
    0x06F0, 0x06F1, 0x06F2, 0x06F3, 0x06F4, 0x06F5, 0x06F6, 0x06F7,
    0x06F8, 0x06F9, 0x003A, 0x06A9, 0x003E, 0x003D, 0x003C, 0x061F,
    0x066C, 0x0624, 0x200C, 0x0698, 0x064A, 0x064D, 0x0625, 0x0623,
    0x0622, 0x0651, 0x0629, 0x00BB, 0x00AB, 0x0621, 0x004E, 0x005D,
    0x005B, 0x0652, 0x064B, 0x0626, 0x064F, 0x064E, 0x0056, 0x064C,
    0x0058, 0x0650, 0x0643, 0x062C, 0x005C, 0x0686, 0x00D7, 0x0640,
    0x200D, 0x0634, 0x0630, 0x0632, 0x064A, 0x062B, 0x0628, 0x0644,
    0x0627, 0x0647, 0x062A, 0x0646, 0x0645, 0x067E, 0x062F, 0x062E,
    0x062D, 0x0636, 0x0642, 0x0633, 0x0641, 0x0639, 0x0631, 0x0635,
    0x0637, 0x063A, 0x0638, 0x007D, 0x007C, 0x007B, 0x007E
    ];

    // on Alt+Shift, switch language
    function FKeyDown()
    {
    window.alert('hello');
    if (window.event.shiftKey && window.event.altKey) {
    if (lang == 0) {
    lang = 1;
    window.defaultStatus = "Farsi Mode";
    }
    else {
    lang = 0;
    window.defaultStatus = "English Mode";
    }
    return false;
    }
    return true;
    }

    // change the Farsi

    function FKeyPress()
    {
    var key = window.event.keyCode;
    // Avoid processing if control or higher than ASCII (i.e., in Arabic Windows)
    if (key < 0x0020 || key >= 0x00FF)
    return;
    if (lang == 1)
    { //If Farsi
    if (key == 0x0020 && window.event.shiftKey) // Shift-space -> ZWNJ
    window.event.keyCode = 0x200C;
    else
    {
    if (key==96)
    {
    window.event.keyCode = farsikey[109 - 0x0020];
    }
    else
    {
    if (key==92)
    {
    window.event.keyCode = farsikey[67 - 0x0020];
    }
    else
    {
    window.event.keyCode = farsikey[key - 0x0020];
    }
    }
    }
    }
    return true;
    }

  4. #4
    برای فارسی کردن دریافت ورودی در سی شارپ به صورت استاندارد:
    		private void Form1_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    System.Globalization.CultureInfo myCulture = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(myCulture) ;
    }

  5. #5
    سلام HO457 جان من کد شما را خواستم تو C#‎ کپی کنم ولی ظاهرا این کد ماله delphi هستش اگه میشه کد رو class کنی ممنون میشم
    در ضمن هم از شما و هم anubis_ir جان خیلی ممنونم که محبت کردین و جواب دادین

  6. #6
    این کد زمانی کار می کنه که فارسی قبلا روی ویندوز نصب شده باشده

    using System.Globalization;


    public void FarsiKeyboard()
    {
    CultureInfo info1 = new CultureInfo("fa-IR");
    info1 = InputLanguage.CurrentInputLanguage.Culture;
    info1 = new CultureInfo("fa-IR");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(info1);
    }


    public void EnglishKeyboard()
    {
    CultureInfo info2 = new CultureInfo("en-US");
    info2 = InputLanguage.CurrentInputLanguage.Culture;
    info2 = new CultureInfo("en-US");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(info2);
    }

    برای فارسی کردن و انگلیسی کردن کیبورد.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    علیرضا جان کدی که من گذاشتم Javascript هستش نه دلفی میتونی توی صفحه هات ازش استفاده کنی

  8. #8
    آقای احمید متشکرم از لطفی که نسبت به من داشتید. و از تمامی دوستان هم سپاس گزاری میکنم ولی دوستان این را در نظر داشته باشید که شاید در سیستمی به هر دلیلی font فارسی نصب نشده باشه ولی آیا این مسئله مثل مثالی که آقای احمدی در js گفته بودن در C#‎ نداره یعنی کد کلید صفحه کلید را بدست اورد و با استفاده از کد خاصی آن را تبدیل کرد؟

  9. #9
    فونت فارسی رو می تونید خودتون به فونتهای ویندوز اضافه کنید . اما در مورد فارسی نویسی شاید بشه کاری کرد که قبل از نصب برنامه ، کیبورد فارسی هم نصب بشه مثل همان کاری که در کنترل پانل ویندوز انجام میدیم فقط باید اینها رو استخراج کرد و قبل از نصب برنامه اصلی این فونتها و زبان فارسی نصب بشه . اما در مورد این کدها من اطلاعاتی ندارم .
    موفق باشید .

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    iran-tehran
    پست
    7

    Red face این متن رو توی load صفحه کپی کن

    InputLanguage .CurrentInputLanguage =InputLanguage .InstalledInputLanguages [1];

    امیدوارم درست بشه...

  11. #11
    خیلی ازتون ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •