نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کمک ... مشکل با مدیا پلیر دلفی

  1. #1

    کمک ... مشکل با مدیا پلیر دلفی

    باسلام به همه دوستان
    خواهشمندم کمکم کنید
    من یک برنامه صوتی و تصویری می خوام طراحی کنم اما فایلهای dat رو نمی خونه و خطا میده
    """ cannot determine the device type from the given filename extension """
    از دوستان خواهشمندم راهکاری را به من بدن .
    در مورد استفاده از کامپوننت هم اگه کامپوننت خوبی هست ممنون میشم بگین
    باتشکر

  2. #2
    اگر جستجو می کردید زودتر به جواب می رسیدید
    در کل ابزارهای بسیار دیگری برای این منظور هستند ولی در صورت استفاده از ابزار TMediaPlayerخود دلفی , این ابزار از mci خود ویندوز برای پخش فایلهای صوتی و تصویری استفاده می کند و درصورتی که Codec خاصی برای فایلهای موردنظر (پسوند dat) را نداشته باشه، TMediaPlayer هم نمی تونه فایلهای مربوط به اون رو پخش کنه.
    پس لازم است که در ابتدا تنظیم موردنظر برای پخش فایلهای dat را در رجیستری انجام دهید (چرا که در حقیقت فایلهای پسوند dat نیز از خانواده mpeg هستند) بدین صورت که در صورت عدم وجود معرفی فایل dat به عنوان لیست فایلهای که توسط mci ویندوز پشتیبانی می شوند شما آن را به لیست اضافه کنید.

    procedure Add_DAT_File_Support;
    type
    Tgetver=record
    winver,winrev :Dword;
    end;
    var
    Reg : TRegistry;
    allver:Tgetver ;
    begin
    allver.winrev := GetVersion ;
    allver.winver := GetVersion ;
    allver.winrev := (LOBYTE(LOWORD(allver.winrev)));
    allver.winver := (HIBYTE(LOWORD(allver.winver)));
    if (allver.winrev=5) and (allver.winver=1) then
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    try
    Reg.RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if Reg.OpenKey('SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\MCI Extensions',False) then;
    if not Reg.ValueExists('dat') then
    Reg.WriteString('dat','MPEGVideo')
    finally
    Reg.Free;
    end;
    end;
    end;

    البته اصل برنامه متعلق به آقای علی کشاورز است
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=32296
    و بنده تغییر کوچکی جهت انجام آن در محیط ویندوز xp کردم چرا که آدرس آن در ویندوز 98و... متفاوت است ودر صورتی که مایل به انجام این کار در ویندوزهای دیگر نیز باشید با توجه به آدرس رجیستری مطابق سورس فوق آن را اضافه کنید.

  3. #3
    با عر ض سلام و تشکر
    ممنونم از اینکه راهنمایی کردید .
    یه سوال هم داشتم اینکه برنامه نویسی با دلفی بهتره یا ویژوال بیسیک ؟ [در برنامه ای که مربوط به بانک اطلاعاتی است]

  4. #4
    با عرض سلام
    ازtregistry خطا میگیره .. این رو جایی از برنامه نباید تعریف کنیم ؟
    تا TRegistry رو بشناسه
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    TRegistry مربوط می شه به یونیت Registry باید به یوززهاتون اضافه کنید ...

    یا حق !!!

  6. #6
    ممنون عزیز جان . پیداش کردم .
    اما توضیحی خودم بدم برای دوستانی که مثل من آماتورن.
    دوستان برای اضافه کردن این باید در قسمت uses
    registry رو اضافه کنین .
    ممنون از همه دوستان

  7. #7
    در هنگام اجرای فیلم اگه برنامه ای دیگر یا هر چیز دیگری را روی برنامه بکشم . تصویر از بین می رود برای جلوگیری از این کار باید چه کنم ؟
    مثلا در ویژوال بیسیک برای اینکار خاصیت Auto redraw است . آیا در دلفی هم هست ؟

  8. #8
    سلام
    من بوسیله رویداد paint تونستم مشکل بالا رو حل کنم اما بعضی مواقع باید روی فرم کلیک شه یا روی عنوان فرم کلیک شه تا بیاد میشه راهنمایی کنید .

  9. #9
    سلام
    اگه بخوام به جای یک فایل در قسمت
    if not Reg.ValueExists('dat') then
    به جای dat لیستی از پسوندها رو بگیره و در صورت عدم وجود اونو بسازه . چکار باید بکنم؟
    با چه دستوری لیست رو بسازم و چگونه فراخوانی کنم؟
    لطفا اگه میشه راهنمایی کنید.

  10. #10
    به جای 'dat' میشه یه رشته قرار بدیم .
    if not Reg.ValueExists('dat') then
    Reg.WriteString('dat','MPEGVideo')
    لطفا راهنمایی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •