نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اجرای فایل صوتی

  1. #1

    اجرای فایل صوتی

    سلام
    من میخوام در یک خط خاصی ار برنامه ام هر وقت بخواهم یک فایل صوتی اجرا بشه
    چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
    مثلا وقتی یک process خاصی تموم شد,با به صدا در آمدن اون صوت کاربری که پشت میزش نیست مطلع شود

  2. #2
    علیک سلام
    اگه از NET 2.0. استفاده میکنی (Visual Studio 2005) ، از کلاس SoundPlayer واقع در System.Media استفاده کن. وگرنه تابع PlaySound (واقع در winmm.dll) رو DllImport کن.

    [DllImport("winmm.dll")]
    static extern int PlaySound(string fileName,int hmod,int fdwSound);

    (پارامتر اول: نام فایل . پارامتر دوم: همیشه صفر و پارامتر سوم: در بیشتر مواقع 1
    برای آشنایی کامل با این تابع و پارامترهاش به MSDN مراجعه کنید.)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  3. #3
    سلام
    می خواستم بدونم چطور میشه از کلاس Audio استفاده کرد؟
    توی msdn این کلاسو واسه اجرای صوت معرفی کرده اما من نتونستم ازش استفاده کنم
    ممنون

  4. #4
    راه اولی که گفتی جواب نداد یعنی تو بخش System,media ,,وجود نداشت البته واسه من 2003 هست و
    اما راه دوم به پارامتر int hmod که گفتین 0 بذار گیر می ده( Type expected)

  5. #5
    راه اول که گفتم مخصوص C#‎ 2.0 (VS 2005 ) هست.
    راه دوم هم کار میکنه ، کد زیر رو کامپایل کنید تا ببینید:

    using System.Runtime.InteropServices;

    public class App
    {
    [DllImport("winmm.dll")]
    static extern int PlaySound(string fileName,int hmod,int fdwSound);

    static void Main()
    {
    PlaySound("C:\\shajarian.wav",0,1);
    System.Console.ReadLine();
    }
    }

    با کلاس Audio آشنایی ندارم ؛ آدرس دقیق اون صفحۀ MSDN رو بدین تا یه نگاهی بکنم.
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  6. #6
    ممنون آقا مهدی
    این کد رو باید در کد برنامم بنویسم یا جای دیگه؟

  7. #7
    اشکالمو پیدا کردم
    حل شد :)

  8. #8
    به ما هم بگید یاد بگیریم اقای mega700
    ممنون

  9. #9
    منظورم اشکالیه که توی نوشتن داشتم که برنامه رو خطا می گرفت
    کد بالا درسته!

  10. #10
    سلام دوستان
    این راه راه خوبی هست ولی MP3 پخش نمیکنه . برای آن راه حلی دارید ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Farhad-Csharp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119
    من هم مشکل پخش mp3 دارم .کسی چیزی نمیدونه ؟

  12. #12
    من توی 2005 یک کامپونت Windows Media Player رو اضافه کردم و Viable رو False و سپس فایل را لود کردم . فعلاً مشکلی ندارم . مسیر =WPlayer.URL

  13. #13
    سلام دوستان
    WindowsMediePlayer یه Active X هست .تو روند نصب برنامه روی Client ها مشکل ندارید ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •