نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: play sound

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    Red face play sound

    با سلام.
    من در ویژوال بیسیک دات نت می خواهم یک صدایی پخش کنم که برای این کار باید تابع پخش صدا "کلاینت ساید" باشد . به دلیل اینکه می خواهم این برنامه را روی سرور نصب کنم و کلاینت ها به آن آدرس وصل شوند در صورتیکه یک شرط برقرار شد یک آلارم بدهد و هر کس بتواند روی کامپیوتر خود این صدا را در صورت برقرای شرط بشنود. چند تابع پیدا کردم ولی وقتی قرار بود بصورت کلاینت به سرور وصل شوم و آدرس سرور و صفحه را بدهم صدا را پخش نمی کرد
    خواهشمندم خیلی سریع مرا راهنمائی کنید
    بای

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    از کنترل Windows Media Player استفاده کن ، اون رو به toolbox اضافه کن و یک نمونه ازش بر روی فرمت قرار بده.

    به عنوان مثال برای اجرای یک فایل روی یک منبع موجود در شبکه :


    axWindowsMediaPlayer1.URL = @"\\127.0.0.1\SharedMp3\Filename.mp3";
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار dll9095
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    dll9095

    برای پخش آهنگ از این دستور استفاده کنید .

    My.Computer.Audio.Play("Address Music")

  4. #4

    نقل قول: play sound

    سلام
    مرسی. میشه باهاش MP3 هم پخش کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: play sound

    برای پخش mp3 بهترین راه اینه که WindowsMediaPlayer رو به برنامتون اضافه کنید

تاپیک های مشابه

  1. طراحی دکمه های play, pause
    نوشته شده توسط merychobi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 19:05 عصر
  2. play sound+client side
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 08:10 صبح
  3. play sound
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 16:34 عصر
  4. PLAY,PAUSE کردن SQL از طریق VB
    نوشته شده توسط HAMI در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •