نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خروج متغیر از حافظه

  1. #1

    خروج متغیر از حافظه

    فرض کنید یک فرم پس از اینکه چک شد که در حافظه نیست show شد(از یک کلاس فرم در واقع دو Object همزمان نداشته باشیم) با استفاده از Is Nothing
    حالا چطور می شه در run time این فرم رو close و دوباره Show کرد

  2. #2
    دقیقا متوجه منظورتون نشدم اگه ممکن هست کمی توضیح بدهید

  3. #3
    فرض کنید درون کلاس یک فرم یک متغیر مثلا Flogin از نوع یک فرم دیگر(LoginForm) تعریف کرده ایم حال مثلا درون رویداد یک Button کد زیر را می نویسیم
    If (fLogin Is Nothing) Then
    fLogin = New LoginForm
    () fLogin.Show
    End If
    حال در زمان اجرا فقط یکبار این فرم Show خواهد شد در صورتی که بخواهیم پس از Close کردن فرم دوم کاربر دوباره بتواند فرم را Show کند (با رویدادن event ی کد بالا در آن است)
    در ابتدا هدف این بود که اگر فرم قبلا توسط کاربر Show شده ولی هنوز Close نشده کاربر نتواند از همان فرم نسخه دیگری Show کند
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102
    سلام
    خوب راه حلی که من به نظرم رسید اینه :
    شما می تونی یه متغییر از نوع Bool درست کنی تو یه ماژول ، وقتی که فرم رو نمایش می دی اونو بابر True قرار بدی و تو رویداد FormClose مقدار اونو بابر False قرار بدی
    اینطوری از نمایش چند Form یکسان جلوگیری می شه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط پیمان 1
    فرض کنید درون کلاس یک فرم یک متغیر مثلا Flogin از نوع یک فرم دیگر(LoginForm) تعریف کرده ایم حال مثلا درون رویداد یک Button کد زیر را می نویسیم
    If (fLogin Is Nothing) Then
    fLogin = New LoginForm
    () fLogin.Show
    End If
    حال در زمان اجرا فقط یکبار این فرم Show خواهد شد در صورتی که بخواهیم پس از Close کردن فرم دوم کاربر دوباره بتواند فرم را Show کند (با رویدادن event ی کد بالا در آن است)
    در ابتدا هدف این بود که اگر فرم قبلا توسط کاربر Show شده ولی هنوز Close نشده کاربر نتواند از همان فرم نسخه دیگری Show کند
    با تشکر
    سلام

    ببین راه حل این مشکل رو قبلا گفته ام.
    میدونی چرا با زدن دکمه چند بار SHOW میشه؟ چون شما هر بار داری یک متغیر NEW میکنی.

    ببین در ماژول یک متغیر از نوع فرمت NEW کن البته بصورت Friend . بعد دیگه با این متغیر کار کن دیگه نیاز نیست برای Click دکمه یک بار دیگه متغیر NEW کنی. البته بعد از Close کردن بلافاصله همون متغیر رو از اون فرمت NEW کن.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •