نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از ProgressBar

  1. #1

    استفاده از ProgressBar

    سلام به دوستان
    این سوال رو قبلا پرسیده بودم ولی متاسفانه...

    من اگه بخواهم حجم یک فایل مثلا یک فایل دیتا بیس را بدست بیارم و progressBar رو طبق آن مقدار دهی کنم، باید چه عملی انجام شود؟؟؟

    لطفا منو راهنمایی کنید...
    ---------------------------------------------------------

    بخدا نگویید مشکلات بزرگی دارم> به مشکلات بگویید خدای بزرگی دارم...

  2. #2
    این کد اولی برای اضافه کردن رکورد به دیتا ست است ولی می تونی با تغییرات اونو به اون چیزی که می خوای تبدیل کنی فقط یه راهنمایی است که درا داخل خود msdn هم موجوده
    Public Sub CreateNewRecords()
    ' Sets the progress bar's Maximum property to
    ' the total number of records to be created.
    ProgressBar1.Maximum = 20

    ' Creates a new record in the dataset.
    ' NOTE: The code below will not compile, it merely
    ' illustrates how the progress bar would be used.
    Dim anyRow As CustomerRow = DatasetName.ExistingTable.NewRow
    anyRow.FirstName = "Stephen"
    anyRow.LastName = "James"
    ExistingTable.Rows.Add(anyRow)

    ' Increases the value displayed by the progress bar.
    ProgressBar1.Value += 1
    ' Updates the label to show that a record was read.
    Label1.Text = "Records Read = " & ProgressBar1.Value.ToString()
    End Sub

    یا این دومی که برای کپی کردن تعدادی فایل به کار برده می شه
    Private Sub CopyWithProgress(ByVal ParamArray filenames As String())
    ' Display the ProgressBar control.
    pBar1.Visible = True
    ' Set Minimum to 1 to represent the first file being copied.
    pBar1.Minimum = 1
    ' Set Maximum to the total number of files to copy.
    pBar1.Maximum = filenames.Length
    ' Set the initial value of the ProgressBar.
    pBar1.Value = 1
    ' Set the Step property to a value of 1 to represent each file being copied.
    pBar1.Step = 1

    ' Loop through all files to copy.
    Dim x As Integer
    for x = 1 To filenames.Length - 1
    ' Copy the file and increment the ProgressBar if successful.
    If CopyFile(filenames(x - 1)) = True Then
    ' Perform the increment on the ProgressBar.
    pBar1.PerformStep()
    End If
    Next x
    End Sub
    شاید بتونی با اینها به یه راه حلی برسی

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط heidar_jd
    من اگه بخواهم حجم یک فایل مثلا یک فایل دیتا بیس را بدست بیارم و progressBar رو طبق آن مقدار دهی کنم، باید چه عملی انجام شود؟؟؟
    برای بدست آوردن حجم فایل:

    If IO.File.Exists(strFilePath) Then
    strFileSize = FileLen(strFilePath)
    End If

    اما منظورتون از اینکه progressBar رو طبق اون مقدار دهی کنید چیه؟
    ProgressBar برای نشان دادن پیشرفت یه کاره و حجم رو با اون نشون نمی‌دن،
    چون یک مبنا باید داشته باشه، مثلاً اگه فایل شما یک مگابایت باشه چند درصد و اگر پانصد مگابایت باشه چند درصد از ProgressBar باید پر بشه؟!

  4. #4
    ببینید منظور من خواندن یک یک رکوردهای یک دیتابیس هستش یعنی اینکه اگر میخواهید یک دیتابیس را بارگذاری گنید می تونید ابتدا کل رکوردهای اون را بدست بیارید و progressbar رو بر اساس اون مقدار دهی کنید و با خواندن هر رکورد یک واحدیه progressbar اضافه کنید اما در مورد منظور شما اطلاعی ندارم شاید با روشی که گفتم البته برای خواندن رکوردهای دیتابیس بشه کاری کرد

  5. #5
    دنبالش نگرد هیچ راهی نداره

    جز اینکه در زمان لود اطلاعات یک تصویر با فرمت Gif نشان بدی که کاربر بدونه چیزی در حال لود شدن هست

  6. #6
    دوست عزیز من مثالی پیدا کردم که کارش کپی یا انتقال یک فایل از یک مکان به مکان دیگس . بسته به حجم فایل انتخاب شده progressbar رو مقدار دهی می کنه و و باپیشرفت عملی به progressbar اضافه می شه و وقتی progressbar به انتها می رسه یعنی کار تموم شده و پیغام اتمام کار رو میده.
    خودم هم با دو فایل یکی به حجم 50 مگا بایت و دیگری 600 مگابابت امتحان کردم و دقیقا بسته به حجم فایل progressbar پیشرفت کار رو نشون می داد .
    این هم لینکش
    http://blogs.wdevs.com/Gootvilig/
    این هم خودش

    FileMover.zip

    امیدوارم کمکی کرده باشم

  7. #7
    از همه دوستان که منو راهنمایی کردن متشکر

  8. #8

    نقل قول: ProgressBar

    من می خوام کد زیر رو با پروسس بار نمایش داده بشه
    Public Sub ScanFolder(ByVal folderSpec As String, ByRef currentNode As TreeNode)
    Dim thisfolder As String
    Dim allfolder() As String
    allfolder = IO.Directory.GetDirectories(folderSpec)
    For Each thisfolder In allfolder
    Dim Nd As TreeNode
    Nd = New TreeNode(IO.Path.GetFileName(thisfolder))
    currentNode.Nodes.Add(Nd)
    folderSpec = thisfolder
    ScanFolder(folderSpec, Nd)
    'Me.Refresh()
    Next
    End Sub

  9. #9

    نقل قول: ProgressBar

    نقل قول نوشته شده توسط parsdarab مشاهده تاپیک
    من می خوام کد زیر رو با پروسس بار نمایش داده بشه
    Public Sub ScanFolder(ByVal folderSpec As String, ByRef currentNode As TreeNode)
    Dim thisfolder As String
    Dim allfolder() As String
    allfolder = IO.Directory.GetDirectories(folderSpec)
    For Each thisfolder In allfolder
    Dim Nd As TreeNode
    Nd = New TreeNode(IO.Path.GetFileName(thisfolder))
    currentNode.Nodes.Add(Nd)
    folderSpec = thisfolder
    ScanFolder(folderSpec, Nd)
    'Me.Refresh()
    Next
    End Sub
    این کد یک تابع بازگشتی است و بدلیل اینکه ما اطلاعاتی از تعداد تکرار اجرای این تایع نداریم ،به همین دلیل نمی توان این کار را با پروگرس بار انجام داد.

تاپیک های مشابه

  1. لیبل برای ProgressBar ...
    نوشته شده توسط Arash-For-Life در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:08 صبح
  2. یه تو ضیح کامل ترجیحا با مثال در مورد ProgressBar
    نوشته شده توسط Arash_VBScripts در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 15:28 عصر
  3. درخواست ProgressBar بصورت عمودی
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1385, 11:01 صبح
  4. کار با progressbar
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 18:03 عصر
  5. ProgressBar
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 07:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •