نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: پوستر جالبی از دات نت 2 و ویژوال استودیو 2005

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    msdjava@yahoo.com
    پست
    20

    پوستر جالبی از دات نت 2 و ویژوال استودیو 2005

    در این پوستر namespace های پر کاربرد همراه با انواع موجود در آن موجود است.
    با کلیک بر روی بخش View Sizes در زیر پیش نمایش تصویر اندازه تصویر را می توانید انتخاب نمایید.
    اندازه original حدود 1.5 مگا بایت بوده با رزولوشن 3887*4248
    http://blogs.msdn.com/photos/brada/picture524537.aspx
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    بسیار جالب....
    دنبال همچین چیزی میگشتم.
    مرسی.

  3. #3
    جالب بود.
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    دستت درد نکنه واقعاَ خیلی لازم داشتم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    ممنون خیلی با حال بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    دستت درد نکنه . حال داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Erfanian
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233
    آقا
    ای‌ی‌ی‌ول!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    من یک مشکل با این پوستر دارم و اون اینکه حجم اون روی کامپیوتر من 47 مگ نمایش میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کجای کار من می لنگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    َاهواز
    سن
    38
    پست
    51
    واقعا متشکرم.

  10. #10
    آقا مرسی خیلی باحال بود

  11. #11

    Thumbs up مرثیییییییییییییییییییی

    اقا دمت گرم
    خیلی باحال بود
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    منم ممنونم.

    آقای زواری بذارید برای اولین و آخرین! بار منم هر کاری از دستم بر میاد براتون انجام بدم.
    قطعه های مختلف این عکسا (مثل asp.net، tools و... رو به صورت یه عکس در اوردم البته با بدترین کیفیت!(برای کم شدن حجم)) اینجا گذاشتم:

    Asp.Net 220 KB : http://i1.tinypic.com/nx722p.jpg

    Data and XML 209 KB : http://i1.tinypic.com/nx7qrl.jpg

    Exceptions 277 KB http://show.imagehosting.us/show/117...-1_1173070.jpg

    البته این رو بگم چون فایل fundamentals.jpg حجمش برای آپبود زیاد شد من اونو دوقسمت کردم:

    Fundamentals Left 243 KB : http://i1.tinypic.com/nx8ar8.jpg
    Fundamentals Right 279 KB : http://show.imagehosting.us/show/117...-1_1173062.jpg

    Tools 52.8 KB : http://i1.tinypic.com/nx8gpk.jpg

    Windows.Forms 148 KB : http://i1.tinypic.com/nx8hm8.jpg

    این لینک ها رو هم امتحان کردم و تا اونجایی که من دیدم مشکلی نداشتن. فقط میدونم که خیلی تو هم نوشتم. اما من بین اسم فایل ها و حجم اونا فاصله گذاشتم که نشون داده نشد (فقط یدونش نشون داده شد!!!)

  13. #13
    بسمه تعالی
    با سلام
    عالی بود

  14. #14
    من هنوز ندیدم اما به رغم اینکه بقیه خوششون اومده منم میگم ای ول. D:

  15. #15
    آقا خیلی جالب بود اینها را از کجا گیر میارین
    در ضمن آقای زواری جسارته درایو را یک بار فرمت کنید احتمالا درست بشه یا تو یک درایو دیگه ذخیره کنید

  16. #16
    آقا جداً که دستتون درد نکنه
    خیلی مفیده. امیدوارم باز هم از این کارای خوب داشته باشیم

  17. #17
    بسیار عالی متشکرم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    دستت درد نکنه
    عالی بود

  19. #19
    جالب بود. مرسی

  20. #20
    اگه سایزش 47 مگا بود (که هست) با پسوند JPG ذخیره کنین ردیف میشه !
    البته ببخشیدااا قصد جسارت نداشتم. گفتم شاید یکی به پسوندش نگاه نکرده باشی
    موفق باشین

  21. #21
    دستت درد نکنه
    عالی بود

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نقل قول نوشته شده توسط msdjava مشاهده تاپیک
    در این پوستر namespace های پر کاربرد همراه با انواع موجود در آن موجود است.
    با کلیک بر روی بخش View Sizes در زیر پیش نمایش تصویر اندازه تصویر را می توانید انتخاب نمایید.
    اندازه original حدود 1.5 مگا بایت بوده با رزولوشن 3887*4248
    http://blogs.msdn.com/photos/brada/picture524537.aspx
    آقا لینک download اون کجا است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •