نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: غیر فعال شدن ToolTip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213

    غیر فعال شدن ToolTip

    سلام
    من توی فرمم واسه کلید هام ToolTip گذاشتم تا زمانی که روی کلید کلیک نشده ToolTip اون کلید نشان داده می شه اما بعد از اینکه روی کلید کلیک می شه ToolTip غیر فعال می شه؟؟ چی کار کنم که این اتفاق نیافته و ToolTip همیشه Active باقی بمونه در ضمن من فرم رو با 2005 #C درست کردم
    ممنون

  2. #2
    اول از همه اینکه دوست عزیز اینجا مربوط به VB .NET هست نه #C
    و دوم اینکه من هم امتحان کردم یک همچین مسئله ای هست می شه این کار رو انجام داد:
    اگر یک ToolTip و Button رو فرم دارید.

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    ToolTip1.SetToolTip(Button1, "Click Me")
    End Sub

    متد MouseEnter مربوط به Button رو هم به این صورت تنظیم کنید:

    Private Sub Button1_MouseEnter(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.MouseEnter
    ToolTip1.Show("Click Me", Me)
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    نقل قول نوشته شده توسط SYSMAN
    اول از همه اینکه دوست عزیز اینجا مربوط به VB .NET هست نه #C

    ببخشید من اشتباهیی اینجا تایپیک باز کردم من هر 2تا فروم (فرم #C و Vb) رو باز کرده بودم و اشتباهی اینجا نوشتم اما در هر صورت فکر نمی کنم زیاد فرقی بکنه چون این موضوع حتما در VB هم صادقه
    راجبه جواب شما هم ممنون اما بینید من منظورم این نبود که بر اساس Event این مشکل رو حل کنید فکر می کردم باید راه حل دیگه ایی باشه چون که شما فکر کنید در یک فرم 10 15 تا کلید دارید باید برای هر کدوم از اینا Event تعریف کنید البته با این روشی که شما گفتید یک کاری می شه کرد اونم اینه که در واقع یک کلاس واسه کلید ها بنویسم و بعد یکی از فیلد هاش در واقع همین ToolTip باشه
    در هر صورت از راهنماییتون ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله mamadgmail : یک شنبه 16 بهمن 1384 در 18:05 عصر

  4. #4
    شاید اساتید دیگه راه حلی داشته باشند. شایدم این هم یک باگ باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    ومن راه حل شما رو تست کردم اگه اشتباه نکنم Me در VB مانند this در #C و ++ C اگه این طوره کدی که شما دادید برای زمانی که MouseEnter Event اتفاق می یوفته یکمی اشکال دارد به دلیل اینکه در واقع شما هر جای فرم که mouse رو نگه دارید ToolTip نشان داده می شه البته می دونم که این درست نیست و احتمالا این یک BUG هستش اما یک کار دیگه می شه کرد اونم اینه که MouseHover Event
    فراخوانی کرد و کد ToolTip.Active=True رو داخلش قرار داد و با رویداد MouseLeve اون رو Hide کرد
    البته من واسه این کلید هام یک کلاس نوشتم که این متد ها رو OverRide کردم و مشکلم هم حل شد.ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mamadgmail : یک شنبه 16 بهمن 1384 در 23:04 عصر

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط mamadgmail
    ومن راه حل شما رو تست کردم اگه اشتباه نکنم Me در VB مانند this در #C و ++ C اگه این طوره کدی که شما دادید برای زمانی که MouseEnter Event اتفاق می یوفته یکمی اشکال دارد به دلیل اینکه در واقع شما هر جای فرم که mouse رو نگه دارید ToolTip نشان داده می شه البته می دونم که این درست نیست و احتمالا این یک BUG هستش اما یک کار دیگه می شه کرد اونم اینه که MouseHover Event
    فراخوانی کرد و کد ToolTip.Active=True رو داخلش قرار داد و با رویداد MouseLeve اون رو Hide کرد
    البته من واسه این کلید هام یک کلاس نوشتم که این متد ها رو OverRide کردم و مشکلم هم حل شد.ممنون
    ME فقط تعیین می کنه که این دکمه مربوط به فرم جاری هستش و ToolTip رو فقط زمانی به نمایش در میاره که اشاره گر موس روی دکمه قرار بگیره (وارد دکمه بشه)، به خاطر همین در هر جای دیگه ToolTip رو نشون نمی ده

تاپیک های مشابه

  1. Tooltip مخصوص
    نوشته شده توسط 123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 11:23 صبح
  2. tooltip
    نوشته شده توسط sin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 14:16 عصر
  3. یه کد جاوا اسکریپت برای tooltip
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 00:12 صبح
  4. Tooltip مخصوص
    نوشته شده توسط 123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •