نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور میتونم باتون های هر فرم پروژه رو لیست کنم

  1. #1

    Question چطور میتونم باتون های هر فرم پروژه رو لیست کنم

    چطور میتونم باتون های هر فرم پروژه رو لیست کنم

    من می خوام یه کلاس درست کنم که باتون های هر پروژه رو پیدا کنم
    ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538

    Dim Temp As String
    Dim Ctr As Control

    For Each Ctr In Me.Controls
    If TypeName(Ctr) = "Button" Then
    Temp += Ctr.Name + ControlChars.CrLf
    End If
    Next

    MsgBox(Temp)
    آخرین ویرایش به وسیله habedijoo : چهارشنبه 12 بهمن 1384 در 11:16 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    سلام دوست عزیز
    منظورت از "چطوری می تونم باتون های هر فرم پروژه رو لیست کنم" چیه؟

  4. #4

    Question

    سلام
    خوب این کد شما رو من با یه کمی تغییر به نتیجه رسوندم انم این بو د که اگه باتون ها روی مثلاً گروپ باکس باشه این جواب نمیده اما حالا مشکل اصلی اینجاست که این در صورتی خوب که یا تو خود فرم باشی یا اسم فرم رو داشته باشی
    اما من می خوام این کار رو برای کل فرم های پروژم انجام بدم یعنی چطور این جا باتون هر فرم رو پیدا می کنه حالا من قبل این باید فرم های پروژه جاریم رو پیدا کنم و بعد اونا رو تک تک توی ان حلقه ها بذارم
    اونو چکار کنم؟

    من می خوام کل پروژه جستجو بشه و برای هر فرم آون دکمه های اون رو برام نشون بده تا با این روش بتونم سطح دسترسی برای کاربر درست کنم
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : چهارشنبه 12 بهمن 1384 در 12:34 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    قبل از هر چیزی کد تغییر یافته رو بزار ببینم چه تغییری دادی . ما هم یاد بگیریم .

  6. #6

    Question

    سلام
    همان طور که گفتم با یه کم تغیر که خیلی جزئی بود برای همون من ایجا نذاشتم اما حالا می زارم این کد برای گروپ باکس اون هم فقط یک گروپ باکس اگه به خواهید این رو کلی کنید باید برای هر شیء کلیه زیر مجموعه های اون رو هم چک کنید که من نیاز نداشتم اینم کد:
    For Each Ctr In Me.Controls
    If TypeName(Ctr) = "GroupBox" Then
    For Each Ctr1 In Ctr.Controls
    If TypeName(Ctr1) = "Button" Then
    Temp1 += Ctr1.Name + ControlChars.Lf
    End If
    Next
    ElseIf TypeName(Ctr) = "Button" Then
    Temp1 += Ctr.Name + ControlChars.CrLf
    End If
    Next
    اما مشکل من هنوز حل نشده؟؟؟؟

  7. #7
    فکر کنم این مشکل را حل کنه
    Sub AllControl(ByVal parent As Control)
    For Each ctrl As Control In parent.Controls
    ' MessageBox.Show(ctrl.Name)
    If TypeOf ctrl Is Button Then
    MessageBox.Show(ctrl.Name)
    End If
    If ctrl.HasChildren Then
    AllControl(ctrl)
    End If
    Next
    End Sub


    AllControl(Me)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •