نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک برای کار کردن با reportviewer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368

    کمک برای کار کردن با reportviewer

    برای پرینت گرفتن از report میخواهم استفاده کنم ولی reportviewer فقط یک reportقبول میکنه راهی هست که در جاهایی که میخواهیم report مورد نظر رو به reportviewer وصل کنیم.

  2. #2
    فکر کنتم بشه
    دقیقاً بررسی کن ببین موقعی که ریپورت وصل میشه چه تنظماتی اعمال میشه . بعد در موقع اجرا همین تنظیمات را اعمال کن .
    مثلاً report source و چیزایی از این قبیل؟؟
    الان 2005 ندارم که امتحان کنم.....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    من بیشتر از 10 ساعت وقت گذاشتم اما هیچ چیز پیدا نکردم . فقط در هنگام طراحی در قسمت choos item یک ریپرت وصل میشه. اصلا ریپورت رو جزء object نمایش هم نمیده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ba azrze mazerat ke farsi nadaram
    ------
    shoma bayad be raveshe zir amal konin :

    dim R as new Reportname (name gozareshi ro ke sakhtin gharar bedin)

    bad mitoonin parametrha ro rad konin :

    R.setparameter (name,value)

    va dar nahayat ham ke report source crystal report viewer ro gharar midin R :

    crystalreportviewer.reportsource=r

  5. #5
    Dim dsAdventure AsNew Data.DataSet
    Dim conAdventure As Data.SqlClient.SqlConnection
    Dim daAdventure As Data.SqlClient.SqlDataAdapter
    conAdventure =
    New SqlConnection("server=nameserver;database=AdventureWorks )
    Dim rds As ReportDataSource = New ReportDataSource
    Me.ReportViewer1.LocalReport.DataSources.Clear()
    rds.Name =
    "DS"
    rds.Value = dsAdventure.Tables(0)
    Me.ReportViewer1.LocalReport.DataSources.Add(rds)
    Me.ReportViewer1.LocalReport.ReportPath = "RepLocal.rdlc"

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ReportViewer(فوری)
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 14:00 عصر
  2. نمایش تصویر در گزارش بوسیله ReportViewer
    نوشته شده توسط smirabolg در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:43 صبح
  3. ReportViewer
    نوشته شده توسط farshad_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 06:45 صبح
  4. reportviewer
    نوشته شده توسط mahsa_k در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •