نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد php در بین جاوا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    46
    پست
    33

    Thumbs down کد php در بین جاوا

    کسی می دونه چطور میشه متغیرهای php رو در بین کدهای جاوا اسکریپت استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268

    <?
    $a="string";
    ?>
    <script>
    var b="<?=$a?>";
    </script>

    توضیح:
    کافیست مقدار متغیر PHP رو در رو به روی متغیر جاوااسکریپت اکو (چاپ) کرد.
    در این جا (
    <?=$a?>
    )علامت ( = ) کار echo را انجام می دهد.
    آخرین ویرایش به وسیله tabib_m : دوشنبه 10 بهمن 1384 در 22:06 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    46
    پست
    33

    Smile

    متشکرم.
    اشکال من در این بود که بجای <? و ؟> از <? و php?> استفاده می کردم و در این صورت بایستی بعد از php?> حتما یک space بزنیم تا کد رو بخونه و برای همین error زیر رو میداد
    ...Parse error: syntax error, unexpected '=' in c:\server


    و جالبه که اگه از کلمه php صرفنظر کنیم دیگه لازم نیست space بزنیم و کد رو پردازش میکنه!
    ولی روش معکوس اون هنوزم برام عملی نیست یعنی تعریف یک متغیر جاوا بین کدهای php طبق کد زیر


    start code:
    <script type="text/javascript">
    function setMenu(form) {
    var theMenuValue = form.my_menu.options[form.my_menu.selectedIndex].value;
    <?php
    $phpMenuValue= ?>theMenuValue<? ;
    mysql_select_db($database_TTConnMySql, $TTConnMySql);
    $query_rsMenu = "SELECT id, fa_name FROM myTable WHERE id= '".$phpMenuValue."' ";
    $rsMenu = mysql_query($query_rsMenu, $TTConnMySql) or die(mysql_error());
    ?>
    }
    </script>


    Error Message is:
    Parse error: syntax error, unexpected ';'

    1


    خطای بالا رو برای خط (انتقال متغیر جاوا به کد پی اچ پی) رو میده !خط پایین
    $phpMenuValue= ?>theMenuValue<? ;
    آخرین ویرایش به وسیله ngmajid : سه شنبه 11 بهمن 1384 در 11:30 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    همون طور که خودتون گفتید این عمل امکان پذیر نیست.
    چون کد PHP طرف سرور اجرا میشه ولی کد javascript طرف کلاینت اجرا میشه.
    در نتیجه اول کد PHP به طور کامل انجام شده، و پس از لود صفحه تازه کد های جاواسکریپت شروع میکنن به فعالیت.
    برای مثال:

    <script>
    var a="string";
    </script>
    <?$a=?><script>document.write(a)</script>

    در حقیقت کد بالا با این کد فرقی نمیکنه! و طبیعتا برنامه ارور میده:

    <script>
    var a="string";
    <?$a= echo "<script>document.write(a)</script>"; ?>
    </script>


    امیدوارم مفهوم بوده باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •